Šta je novo?

Kućna multimedija Bubice

Koji TV, projektor, zvučnike, soundbar i ostale multimedijalne komponente kupiti?
ja sam prilicno zadovoljan sa cx 300 II... mada sam cuo sa vise strana da su losije od starih cx 300... npr dosta su mi bolje od koss the pluga koje sam pre toga imao (i izgubio)...
probaj sa drugom velicinom gumica, za ove slusalice je to kriticno...

ps koliko si ih platio u ita? cene su prilicno bezobrazne koliko sam video... u grckoj sam ih uzeo za 37e... mada sam se dvoumio oko cx 200 za 22e (trebao sam uzeti oba seta)
Platio ih 39.90,za iste pare sam imao i AKG k324p ali je presudila boja,imale samo bele.

Upravo usviravam cx300II,drasticna je razlika u zvuku ako se odabere neodgovarajuca velicina gumica.Inace ovo mi je upgrejd sa pioneer cl20.Udobnije su,kabal je jedno triput meksi.Zvuk je cistiji i definisaniji u celom spektru ali nisu ni blizu bolje koliko su skuplje,bar jedno cetri puta.

Ipak poklonu se u zube ne gleda.:D

U 4Audiju nema CX300-II već samo CX300, koliko ja znam?

Inače, razmišljam o zameni postojećih CX300-II, ako naletim na Sennheiser CX95. :) Jel' neko probao možda CX95?

Bas mi je zapelo da reklamiram slusalice od 1300din :d
Pritom ih i nemamo u Bench House-u

Ko ih prvi uzme, ako mu se ne dopadnu, ja ih otkupim po ceni po kojoj su placene.
Ostali slobodno neka sacekaju utiske.

Stigle su mi pleomax slusalice pa reko da napisem par reci. Prvo kad sam ih prikacio na samsung galaxy smorio sam se opako posto je zvuk bio samo malo bolji od slusalica koje dolaze uz tel. tj bas je bio bolji i zvuk cistiji ali nedovoljno:). Taman da pospem paljbu ovde prikljucim in na nokiu 5800 i neverovatna promena , zvuk je mnogo bolji , basa ima dovoljno , cist i kristalan zvuk (za slusalice od 1000din odlican). Nisam cuo kako zvuce akg ili sl , ali ovo je bas dobro :). Trenutno nemam pri ruci nijedan player da probam , al verovatno ce zvuk biti jos bolji. Uglavnom ko zeli dobar zvuk za malo para neka slobodno uzme ove sluske , a ko hoce da kupi samsung galaxy i da slusa kvalitetan zvuk bolje nek preskoci taj tel :).

Ladno nema nigde Pleomax PEP950. WinWin ima na sajtu, al dzaba...
Ja vise od 15e i ne bih dao za slusalice, a vidim da ih i hvalite, tako da ce biti bullseye.

Mancho BRE, sto ih nemate u BH ?
mark_o odakle si ih narucio, online neka prodavnica ?

Jel ima nesto drugo do 1500din, a da valja cemu :) ?

Jes to u searchu ogranicio slusalice za ispod 1500din :D, ili imas neka licna/tudja iskustva, jesi li ih probao ?

Vise bih voleo in-ear, jer mi treba za mp3 plejer.
Zamisli idem ulicom, prelazim pesacki, pa pandur bi mi pisao kaznu sa 100m razdaljine :D.
Ozbiljno, in-ear su daleko prakticnije...

Jel neko probao bubice od nokie 5530 i moze li da ih uporedi sa nekim ovde pomenutim. Za sada sam zadovoljan kako se cuju ali bi ih zamenio u slucaju da su drasticno bolje neke druge...

Vise bih voleo in-ear, jer mi treba za mp3 plejer.
Zamisli idem ulicom, prelazim pesacki, pa pandur bi mi pisao kaznu sa 100m razdaljine :D.
Ozbiljno, in-ear su daleko prakticnije...

Šta bi, vrisn'o Sennheiser koji se isporučuje uz iRiver? :D

Pazi kad ne znam ni kako da shvatim post :).
Jer nemam pojma ni koje (valjda su iRiverove :D) su mi slusalice dosle uz iRiver (kupio sam ga pre 5-6 godina, 256MB, al ga ne menjam nikako :)). Bile su odlicne, al dosta su odradile, nekih ~4 godine, pa sam 2 godine koristio neke Aiwa obicne, sad su i one riknule.

Reče par puta da ti je prirasao srcu, pa se setih... :) Inače, baš uz te starije plejere su se isporučivale i Sennheiser slušalice. Konkretno, ja sam dobio (sada takođe pokojni) Sennheiser MX300. Mislim da moje nisu bile sa logoom Sennheisera, ali sam posle shvatio ko je proizvođač. Elem, ako poslušaš pejin savet, nećeš pogrešiti jer MX360 zvuči slično (možda čak malo i bolje) od MX300, na koje tipujem da si dobio uz plejer.

E sad, što se tiče in-ear modela, za kvalitetne slušalice tog tipa je potrebno izdvojiti malo više novca... Ne znam da li si probao da nađeš Pioneer CL20?

Jes vala te su :D, samo nije pisalo Seinheiser nego iRiver.
Cek, a te slusalice ne mogu se danas naci u prodaji, ili kostaju znatno vise od 15e ?
Mislim na ove MX300 sto smo dobili uz iRiver.

Poslednja izmena:
Kvazi-iRiver (tj. Sennheiser MX300) ne mogu da se nađu u prodaji čak ni u inostranstvu jer je u pitanju stariji model i zamenjene su sa MXx60 serijom. MX360 mogu da se nađu u 4Audio radnji i, teoretski, u Tehnomaniji. Cena je približno ista, ali ja imam lepa iskustva sa 4Audiom (dali su mi da ih probam, kasnije uvažili garanciju zamenivši pokvarene MX360 novim...), te bih ti preporučio tamo da pazariš.

Eee pa odlicna cena, u rangu sa onim Samsung Pleomax PEP950 kojeg nigde nema.
Hvala puno za info.
Gde se oni (4Audio) nalaze, pise Carli Caplina, a u linku za lokaciju na slici obelezeno Kneza Milosa :trust: ?

Ima i u Čarlija Čaplina i u Kneza Miloša. :) Dve "ogranka" iste radnje... Ja bih banuo u Čarlija Čaplina, što zbog "home" atmosfere :D, što zbog toga da mi se češće dešavalo da u Kneza Miloša nemaju nešto, a da u Č.Č. imaju...

Samo jedna napomena. Pleomax i ovaj Sennheiser su različite vrste slušalica. Pleomax je pravi in-ear model, a ove su, da tako kažem, obične... tj. iste kao prve koje si dobio uz plejer. Čisto da ti napomenem, pošto mi se čini da si gore rekao da bi uzeo in-ear. ;)

Samo jedna napomena. Pleomax i ovaj Sennheiser su različite vrste slušalica. Pleomax je pravi in-ear model, a ove su, da tako kažem, obične... tj. iste kao prve koje si dobio uz plejer. Čisto da ti napomenem, pošto mi se čini da si gore rekao da bi uzeo in-ear. ;)

Pa majku mu, oba ulaze u uvo :D.
Koliko se ja ocigledno slabo razumem...
Poenta je da budu "bubice", ne mora bas duboko da udju :-devil-:.

Cek, jel prave in-ear pruzaju veci uzitak, generalno govoreci (da zanemarimo x vs y model) u odnosu na ove non in-ear bubice :) ?

Pa bubice su i te MX360 i te Pleomax, ali su ove zadnje in-ear, kao i recimo Sen CX300.
U principu, sa in-ear imas nesto bolju izolaciju spoljasnje buke, e sad, dozivljaj... zavisi od coveka do coveka, ali recimo da in-ear pruzaju nesto veci uzitak, ali opet ne bih generalizovao, pogotovo u toj nizoj klasi. Skoro svi skuplji modeli su in-ear.

In-ear su bolje kada je bass u pitanju. Ali kad su u pitanju visoki i srednji tonovi, tu su i čak i Sennheiser CX300 (da, da, te od 5000 din :D) nešto slabije od većine klasičnih bubica, konkretno MX360. Tako da... uzimaj MX360 i uživaj. Bass ćeš rešiti EQ-om na plejeru (nabij i 50Hz i 200Hz band do kraja :D). U slučaju in-ear slušalica, verovatni bi "pumpao" onaj band od 14KHz. :)

Bas mi nije prioritetan :).
Da slusam techno, drum & basss i slicno, mozda bi bio top prioritet.
Za (hard) rock / metal / ... bass nije najbitniji, a i, kao sto si rekao, moze se nadomestiti donekle podesavanjima u plejeru.

Pejo, PB (pankbaster :p), hvala puno :).

A ovo je moj lepotan :D, IFP-390T (230e sam ga platio pre tacno 6 godina):
41WA1J8K9RL._SL500_AA280_.jpg

A ovo je za pu pu daleko bilo :D:
2947507380_1f1960a81e.jpg

Poslednja izmena:
A ovo je moj lepotan :D, IFP-390T (230e sam ga platio pre tacno 6 godina):
...
A ovo je za pu pu daleko bilo :D

Ma neće mu ništa ni biti, maksimum je da mu se rasklima džojstik. E, da, u kakvom je stanju džojstik? :d

U svakom slučaju, kad uzmeš Sennheiser i testiraš ih, javi utiske obavezno. Živo me zanima da li ćeš se preporoditi kao što je to bio slučaj sa mnom, nakon što su mi riknule originalne slušalice, pa sam se patio sa nekim Philips sa Free Shopa sve do kupovine MX360... :)

:wave:

E, da, u kakvom je stanju džojstik?

Kao nov ;).

U svakom slučaju, kad uzmeš Sennheiser i testiraš ih, javi utiske obavezno. Živo me zanima da li ćeš se preporoditi kao što je to bio slučaj sa mnom, nakon što su mi riknule originalne slušalice, pa sam se patio sa nekim Philips sa Free Shopa sve do kupovine MX360... :)

:wave:

Naravno :).
Sutra, tj. danas :p, ih kupujem.

Koristio sam neke slusalice par dana, znaci neke koje bi kinezi sami rekli zju ovo neke kineske :d.
Znaci kad sam stavio u usi nesam verovao :D, mada navikne se covek na sve, dok ne upozna bolje ;).
A crkle su za tih par dana koriscenja :d.

Ekstra sam zadovoljan sa MX360 slusalicama :).
Mrzelo me je da idem do 4Audio, kupio sam u Tehnomaniji u Savskoj 2.
1 godina garancije, a garantni list glasi na 4Audio, tako da mu dodje svejedno :).

Bas bas jak i solidan zvuk, pustio sam random pesmu i bidne Pet Shop Boys - Domino Dancing :D. Al i tu se videla ogromna razlika u odnosu na noname slusalice :).

Nazad
Vrh Dno