Šta je novo?

Brutalno - Crysis

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Poslednja izmena:
Au brate gx-x, nisi mogao da okacis na Imageshack :wall:
Inace, voda izgleda lepo :p

KRIZA totalna :d

Poslednja izmena:
evo izmenuo sam :) kakve vi to veze imate kad vam je 2mb puno bre :p

Sada je bolje.
Modem dok se Telekom ne smiluje da mi dodeli port.

Cudno. Vegetacija i osvetljenje su odlicini, ali su teksture... zabrinjavajuce. Najverovatnije su sve preko medium tekstura ogranicili na DX10 ili tako neka glupost.

Ovo su shotovi sa losijim setovanjima. Nema sanse da ce biti ovako na max.

Uskoro ce neko postovati i shotove sa max podesavanjima, pa makar imao 8800 GTX SLI. Bitno je da ce i Crysis za pola godine raditi u max na dobrom delu racunara (i na mom kojeg planiram da kupim).

Poslednja izmena:
Pocinjes da licis na maxu sa takvim upadima:p

Sa tom razlikom što meni ne pada na pamet da prozivam celu populaciju PC igrača globalno, jer joj i sam pripadam a i glupo je jer tu zaista ima remek dela, već moram malo da ga mučim zbog silnih pametovanja po konzolnoj sekciji foruma :p

Ovo su shotovi iz beta multiplejera.Razumljivo je da izgleda losije.Tesko moze da se sudi na osnovu njih...
Mada meni i ovako izgleda odlicno.Narocito ona prva slika koju je Gx okacio.Taj se deo mogao videti u onom fly-through filmicu koji je odaaaavno u opticaju.
I sta je ovde problem sa teksturama?Meni deluju u redu. (?)Ako izuzmem ruke igraca. :) i onaj enterijer koji ne mogu da objasnim :d

Poslednja izmena:
Ma to su shotovi od nekog ko ne igra na max. Pogledao sam ostale slike, kao i neke filmove (sve ova MP beta) i izgleda odlicno, kao sto smo i gledali ovih nekoliko meseci.

Lepo ce izgledati, nema panike :) Znali smo i ranije da ce trebati jak komp za sve u max. Ali dobro.

Nadam se da ce neko sa foruma uspeti da nabavi key za betu :)

Nema Goranstajna...kladim se da ceka u redu :d
Ovaj shot mi je najjaci:
attachment.php

:p Ipak je ovo samo crappy beta izvedena iz ranog builda igre...tek da bi se testirali serveri or votever (boze, pocecu da zvucim k'o drajver) :)

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
ove shotke sto deluje da su texture loshe, su loshe sa namerom jer si jel te nanishanio pa je normalno da ti se periferni vid zamuti :) ja tako razumem

Verovatno da je tako (bar zvuci logicno).

Inace za ostale koji spominju kvalitet grafike: MP-beta se ne moze pokrenuti u DX10, tako da su svi shotovi u DX9. Uz to u ovoj beti nista se ne moze "unistiti" tj. badava pucate na okolne objekte (shumu, zemlju, zgrade ...), nista ne reaguje na vase pogotke ... osim protivnika, naravno.
Tako da ova beta ne treba ni po kakvom osnovu biti primer - merilo za audio-vizuelni dozivljaj konacnog trzisnog izdanja igre.
Ona je tu samo da vas uvede u gameplay koji nudi Crysis u MP varijanti.

skinuo sam 80mb arhivu sa screenshotovima, 1280x1024, sve na high i to je dve svetlosne godine iza onoga sto nam je servirano od strane crytek-a. IZgleda to dobro, ali ni blizu onih foto-realisticnih shotki. Jedino ako ne fali jos i "very High" i "ultra high" seting za sve.

Postuj neki od tih shotova ovde.

Ja ne znam da li si ti mislio na one shotove koji su doradjivani, ali ja ono sto sam video u par videa od bas ove bete izgleda odlicno, tj. isto kao sto sam i ocekivao.

F_A_L_S_I_F_I_K_A_T
nastavak: ovakvog si coveka nas'o da falsifikujes??
:D
Mislim stvarno...gde samo nalazite ove gluposti? Cak su se "kreatori" ovoga za*ebavali...a o (ne)znanju engleskog da i ne govorim :d

Poslednja izmena:
Assemblage, lavel, vidi se da igru prave Turci i Madjari. :D Daj pa koliko je dosad bilo fake demoa, becnhova i sl. za Cysis?

hoce li meni pokrenut na x1600 512 mb 3.0 shader ???

Postuj neki od tih shotova ovde.

Ja ne znam da li si ti mislio na one shotove koji su doradjivani, ali ja ono sto sam video u par videa od bas ove bete izgleda odlicno, tj. isto kao sto sam i ocekivao.

evo nesto, veliki su, a mrzi me da ih dizem na net stvarno. Kazem, ok izgleda, ali nista spektakularno (ovaj 50-ti sam morao da spakujem na 65% kompresuje jer je bio velik)

Prilozi

• ScreenShot0011.jpg
    ScreenShot0011.jpg
    358.9 KB · Pregleda: 129
  • ScreenShot0042.jpg
    ScreenShot0042.jpg
    497.4 KB · Pregleda: 132
  • ScreenShot0046.jpg
    ScreenShot0046.jpg
    466.6 KB · Pregleda: 143
  • ScreenShot0014.jpg
    ScreenShot0014.jpg
    272.3 KB · Pregleda: 145
  • ScreenShot0050.jpg
    ScreenShot0050.jpg
    327.3 KB · Pregleda: 182
Kako su samo dosadni sa ovim čekanjem. Izaći će 100 dobrih igrica pred kraj godine pa će biti puno djece koja se vješaju, a mi normalni ljudi, sušimo se do tada. :D

evo nesto, veliki su, a mrzi me da ih dizem na net stvarno. Kazem, ok izgleda, ali nista spektakularno (ovaj 50-ti sam morao da spakujem na 65% kompresuje jer je bio velik)

Ne znam, video sam shotove boljeg kvaliteta od iste verzije (MP Beta). Izgleda da su svi redom skidali tu betu.

zna li neko oceli meni moci pogurat ovo cudo sa x1600 ???

Ovi shtovi stvarno izgledaju da nisu imali kontakta sa antialiasingom, a bogamni ni sa anisotropicom. Nazubljene ivice se jasno vide na svima, a na par njih dalje teksture su jako jako mutne.

Ma moci ce da ti pokrene, nemoj da se brines.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno