E za proc nisam cinican, na zalost. Hyper TX, AS5, def clock, znaci 1.8, undervoltovano na 1.22 i idle je 39-40 u klimatizovanoj sobi, orthos pri 9 dobacuje 50. Mozda jednom probam opet da ispoliram i izravnam kuler, pa da dobijem upotrebljive temperature na 2.4-2.6.
Crysis Delayed; STALKER Community on Strike - briefly
(hx) 08:00 PM EDT - Jul,23 2007 - Post a comment
If the EBGames listing is correct for Crysis, then a new science fiction first-person shooter computer game that is currently in development by German developer Crytek will be released in November 2007. The information is probably correct, because EBGames sent an email to those who preordered the game announcing new relase date: 1/13/2007. In Crysis related news, Dignews were able to check out Crysis running in DX10 mode on a notebook: "Running on a high-powered Toshiba Satellite notebook packing a brand new DirectX 10-capable nVidia GeForce 8700M GT card, it can only be said that Crysis looked no less than stunning."
In other news, The S.T.A.L.K.E.R. community is now on strike. Word is: "The reason for that strike is the inacceptable patch policy of THQ US. We gonna strike until that day, THQ releases patch 1.0004 and changes their policy to a acceptable one."
Ako sam dobro razumeo do 13-og novembra.
Mnogo se tripuju, treba samo da je zavrshe, pa kome se svidi-svidi, necje svi biti zadovoljni, pa shta?!
Cas ovakav meni, cas onakav cloack, cas ovakvo nisanjenje...nek ostave sve to kao varijantu za customizaciju, pa sta bude.
Mnogo su nesigurni bre.
Da, da, zar nisi cuo sta je Hitler rekao?!
Nemoj me pogresno razumeti, imam kucji par gigabajta raznih crysis trejlera, i zaista sam HUGE fan Far Cry-a, i Crysisa, pratim razvoj vecj dosta dugo, dosta promena podrzavam, ali malo preteruju, sa po meni malo bitnim stvarima.
Vreme cje pokazati sta je dobro.
A ti iskusni testeri su u fazonu: Znash, ovo bi moglo malko tamo, ne, ne toliko, malo ovamo...alo bre, malo su se razmazili testeri, svaka njima cast ali preteruju.
I kazes male izmene, i za to treba 3 meseca?!
Kakav crni Vista SP1, čeka se novembrarsko lansiranje G92. Ovo odlaganje sasvim jasno govori o performansama igre. Odlaganjem za sredinu novembra oni dovode igru u timeframe lansiranja G92. Drugim rečima, trebaće GeForce 9800 GT(S)(X) da bi se to ugodno igralo. To se dalo naslutiti, već dugo postoje filmići iz kojih se jasno vidi da je rad praktično završen, tako da se očito čeka hardver...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari