Koji je bestbuy cooler onda za ove Phenome ?
Solidno hladi i stock neklokovanog finoma, a ja cisto sumnjam da on nece da ga prenapreze
Da, al verujem da bi se trebalo dokupiti kacenje za amd procesore, il se varam ? Trenutno je na E2160, pa dal moze sa istim kacenjem i na AMD ?
Ako si gluv onda ti je stock superiška. Ako pak ima Gemin II sto ga ne iskoristiti?
Ako si gluv onda ti je stock superiška. Ako pak ima Gemin II sto ga ne iskoristiti?
hehehehhh potpuno si u pravu...recimo čuje se kao poletanje tvog avatara
Mada stock kuler 955-ice sam postavio na X2 250-icu i ne da hladi a ne čuje se u opšte,sjajan kuler...za X2![]()
Idi ti blago meni da proveriš sluh. :d
Mora CPU da bude quad-core na nekih 3,5GHz - recimo, Athlon II/PhenomII(uzmi u obzir i ove nove Athlon II za FM2) - da bi to radilo kako treba.
To je niza rezolucija, procesor je itekako bitan(bitniji nego na FULLHD)..
Graficka, neka HD6950/HD7850 je minimum, da to radi na +40 FPS-a uvek.
Jeste to niska rezolucija, ali tesko da ce 6850 ili nesto losije, da izgura to na +40 FPS-a uvek..
Mada mislim da će najviše udela u komentarima imati Jericho i Misko78 pošto mnogo vole da mudruju a pri tom da ništa ne kažu,verovatno su na taj način zaradili hiljadu i kusur poruka...
I na kraju pozdrav za Užice![]()
Ahahaha, careNisam ja kriv sto sam dokon :d Pozdravljam i ja rodni grad
![]()
Sto se budzenja komentara tice, mislim da ih najmanje imam u ovom delu foruma, jer ima dosta ljudi koji to znaju bolje od mene. Ja uglavnom uskocim kad niko dugo ne odgovara ljudima.
Moj stari komp je sa Intel-om i sa Nvidia-om i voleo bi da tako i nastavim sa ovim novim ali ne bezim od AMD-a niti od Radeon-a. cisto poredjenja radi koja Nvidia karta je ekvivalent ovoj iz posta dexter87. Hvala puno svima na pomoci.
Jesi...ako se ne varam AMD 6870-GTX660,neka me neko ispravi ako sam pogrešio...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari