Šta je novo?

Brutal gaming setup za rezoluciju 1280x1024 :))

dulsrules

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
04.08.2007
Poena
499
Znaci, da se sve pegla u fullu, bez AA ili sa 2xAA.

Raspalite sa predlozima ...

Pa šta znam,imaš sad izbor kakav hoćeš,ja do duše nisam štedeo odmah sam zamenio Gemin sa Noctuom D14-icom i završio posao :) od tad sam prestao da pratim kulere...

Ma 7770 bi legla ko dupe na noshu. Malo trosi, novi feature-si, staje u svako kuciste ... Sta ces bolje ?

Meni GeminII sa samo jedinom sporom 12-com hladi 955BE sasvim solidno. Doduse procesor nije overklokvan. Drugi ventilator kod GeminII nema bitnog efekta na samo hladjenje procesora posto nije push/pull varijanta.

Ako vec imas GeminII probaj prvo kako hladi pa ako ne ide, prodaj ga i uzmi neki bolji.

Poslednja izmena:
Solidno hladi i stock neklokovanog finoma, a ja cisto sumnjam da on nece da ga prenapreze

Da, al verujem da bi se trebalo dokupiti kacenje za amd procesore, il se varam ? Trenutno je na E2160, pa dal moze sa istim kacenjem i na AMD ?

Ako si gluv onda ti je stock superiška. Ako pak ima Gemin II sto ga ne iskoristiti?

Zato sto je qrton od kulera. Pogotovo je ocajan sa quad-ovima. Prvu recenicu necu ni da komentarisem.

@Dule tapni taj GeminII ili ga uvali u neku net-office masinu i uzmi lepo 212+ ili 212evo. Uz njih imas kacenja za sve zivo

Ako si gluv onda ti je stock superiška. Ako pak ima Gemin II sto ga ne iskoristiti?

hehehehhh potpuno si u pravu...recimo čuje se kao poletanje tvog avatara :D
Mada stock kuler 955-ice sam postavio na X2 250-icu i ne da hladi a ne čuje se u opšte,sjajan kuler...za X2 :D

hehehehhh potpuno si u pravu...recimo čuje se kao poletanje tvog avatara :D
Mada stock kuler 955-ice sam postavio na X2 250-icu i ne da hladi a ne čuje se u opšte,sjajan kuler...za X2 :D

Idi ti blago meni da proveriš sluh. :d

Prvi put sam ovde i prvo pozdrav za sve. Imam racunar star 10 godina i konacno sma smogao "snage" da se castim novim. Vidim da se ovde dosta ljudi dobro razume oko hardvera. Skupio sam nekih 550-600e ali nisam bas najsigurniji sta da uzmem. Treba mi prvenstveno za igre, recimo neka konfiguracija koja bi gurala FarCry3 na nekim srednijim podesavanjima a s obzirom da cu da zadrzim monitor, zvucnike... ne trazim neku veliku rezoluciju dok igram(do sada sam uglavnom igrao na 1024*768 moze i za klasu vise). Bio bih vam veoma zahvalan na svim predlozima za kupovinu u okviru navedenog budzeta. Pozdrav

Pozdrav metro2033 :)

Za keš koji imaš možeš uzeti sasvim solidnu mašinu,samo ti ostaje pitanje šta preferiraš Intel ili AMD?Intel konfa je u startu skuplja ali drži cenu i jača je po pitanju nekih performansi,dok je AMD jeftiniji i opet je u nekim segmentima jači od Intela...grafika naravno ista stvar kao i procesori...šta više voliš,nVidia skuplja,ATI jeftiniji.
Moje mišljenje za sad bih se uvek odlučio za jeftiniju varijantu i ako sam Intel fan,ostatak keša iskoristio za nešto pametnije :) .Prosto AMD u kombinaciji sa ATI grafikom i nekom solidnom pločom radi sjajno i svaka igra ide bez problema.

Sad moraš nam reći šta ti preferiraš pa onda odatle da se razvije diskusija :)

Mada mislim da će najviše udela u komentarima imati Jericho i Misko78 pošto mnogo vole da mudruju a pri tom da ništa ne kažu,verovatno su na taj način zaradili hiljadu i kusur poruka... ;)

I na kraju pozdrav za Užice :)

@Metro
Konkretno predlog za tebe:

Eventualno ako imas kinte mozes da ubacis jos 4Gb ram memorije.

Prilozi

• Capture.PNG
    Capture.PNG
    20.1 KB · Pregleda: 65
Poslednja izmena:
Malo se složiš sa mnom, malo me pljuneš, dogovori se sam sa sobom. Ne umeš da prihvatiš totalno benignu šalu a to je zabrinjavajuće.

Izvini za broj poruka koji se nakupio za skoro 8 godina. Stvarno ne mogu manje od 0,5 dnevno.

Mora CPU da bude quad-core na nekih 3,5GHz - recimo, Athlon II/PhenomII(uzmi u obzir i ove nove Athlon II za FM2) - da bi to radilo kako treba.

To je niza rezolucija, procesor je itekako bitan(bitniji nego na FULLHD)..

Graficka, neka HD6950/HD7850 je minimum, da to radi na +40 FPS-a uvek.

Jeste to niska rezolucija, ali tesko da ce 6850 ili nesto losije, da izgura to na +40 FPS-a uvek..

paaa šala bila i sa moje strane... :) ali nema veze.Nadam se da se ne vređaš,kao što se nisam ni ja uvredio...samo vraćam sličnom merom a ne verujem da to treba biti zabrinjavajuće...samo malo zanimljivosti radi razbijanja monotonije!

Mora CPU da bude quad-core na nekih 3,5GHz - recimo, Athlon II/PhenomII(uzmi u obzir i ove nove Athlon II za FM2) - da bi to radilo kako treba.

To je niza rezolucija, procesor je itekako bitan(bitniji nego na FULLHD)..

Graficka, neka HD6950/HD7850 je minimum, da to radi na +40 FPS-a uvek.

Jeste to niska rezolucija, ali tesko da ce 6850 ili nesto losije, da izgura to na +40 FPS-a uvek..

Čovek je naveo da verovatno uzima i monitor tako da sve jedno šta uzme biće mu sjajna mašina zar ne?Ja imam konfu iz naslova i radi sjajno...a isto imam konfu sa X2 250 i 6770 i to radi sjajno...sve na 22-kama.A isto igram na LCD Tv-u 32 inča sa istom rezolucijom kao kod metro-a pa nisam primetio neke probleme.

Poslednja izmena:
Moj stari komp je sa Intel-om i sa Nvidia-om i voleo bi da tako i nastavim sa ovim novim ali ne bezim od AMD-a niti od Radeon-a. cisto poredjenja radi koja Nvidia karta je ekvivalent ovoj. Hvala puno svima na pomoci.

Moj stari komp je sa Intel-om i sa Nvidia-om i voleo bi da tako i nastavim sa ovim novim ali ne bezim od AMD-a niti od Radeon-a. cisto poredjenja radi koja Nvidia karta je ekvivalent ovoj iz posta dexter87. Hvala puno svima na pomoci.

Mada mislim da će najviše udela u komentarima imati Jericho i Misko78 pošto mnogo vole da mudruju a pri tom da ništa ne kažu,verovatno su na taj način zaradili hiljadu i kusur poruka... ;)

I na kraju pozdrav za Užice :)

Ahahaha, care :D Nisam ja kriv sto sam dokon :d Pozdravljam i ja rodni grad :)
Sto se budzenja komentara tice, mislim da ih najmanje imam u ovom delu foruma, jer ima dosta ljudi koji to znaju bolje od mene. Ja uglavnom uskocim kad niko dugo ne odgovara ljudima.

Ahahaha, care :D Nisam ja kriv sto sam dokon :d Pozdravljam i ja rodni grad :)
Sto se budzenja komentara tice, mislim da ih najmanje imam u ovom delu foruma, jer ima dosta ljudi koji to znaju bolje od mene. Ja uglavnom uskocim kad niko dugo ne odgovara ljudima.

heheh šala ne zameri nije zlonamerno :)

Moj stari komp je sa Intel-om i sa Nvidia-om i voleo bi da tako i nastavim sa ovim novim ali ne bezim od AMD-a niti od Radeon-a. cisto poredjenja radi koja Nvidia karta je ekvivalent ovoj iz posta dexter87. Hvala puno svima na pomoci.

ako se ne varam AMD 6870-GTX660,neka me neko ispravi ako sam pogrešio...

Ja ni ne sporim da Athlon II x2 ne moze da isprati HD6770, vec, ako covek hoce da mu to sve radi na +40 FPS(minimum) - uvek(mislim i na min. FPS) - mora da se otvori vise... Tj, za jaci cpu.

Nazad
Vrh Dno