Šta je novo?

Brothers In Arms 3 : Hell Highway

Nedjo

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
12.07.2000
Poena
800
Bia 3

Licno, meni su BIA i BIA 2 (verovatno najbrze izbacen nastavak svih vremena) bile onako "smucaj-pa-proli" igre! Ali trojka izgleda impresivno i igrao bih je samo zbog neverovatne grafike koju "baca" U3 masina!

Nadam se da ce sa aspekta gameplaja ovo biti "tata" svih WWII igara! Licnonavijam za tipicno napucavanje u stilu sjajnog Mission Packa za COD! Neke takticke zayebancije iz pticije perspektive bi me samo smorile!

U svakom slucaju u perspektivi gde ce COD3 biti smesten u Irak ili Avganistan, BIA3 moze ispasti najbolji WWWII FPS svih vremena!

P.S
Evo sad citams ta pise na ovim stranam i ipak ce da bude smaranje sa taktiziranjem! Bah! :(

Poslednja izmena:
Samo se plasim da ovo ne bude jos jedan klasicni WW2 shooter.

Ji 4Tze je napisao(la):
nego sta ce da bude, mislis da ce da ima RPG elemente?
problem je sto su ugnjavili sa (post)D-Day prichom :vomit:

Ma nisu jos ugnjavili, pola mojih ortaka koji nesto igraju su nalozeni na WWII ko Mile na prugu. Cim vide nesto sa nemackim slemovima odma zalegnu na komp i pucaju do besvesti.
E sad, ako je ovako kod nas mozes da zamislis kako se Ameri loze na neunistive marince koji sa 3 metka ucvele 15 shvaba.

P.S. Ja kao odigra MOH na gurku, baci COD posle 20 min stelovanja grafike, a ostalo na tu temu mi pravi probleme u probavi :p

Ji 4Tze je napisao(la):
nego sta ce da bude, mislis da ce da ima RPG elemente?
problem je sto su ugnjavili sa (post)D-Day prichom :vomit:

Zaista ne znam sta bi drugo (pametno)mogli da ubace. Jedino da izmisljaju, sto mozda i nije tako losa ideja.

BTW po meni, od BIA na ovamo su sve us****, sto su mogli. Dodje mi da ponovo instaliram MOH:AA, CoD i njihove expaznzije

Nedjo je napisao(la):
Nadam se da ce sa aspekta gameplaja ovo biti "tata" svih WWII igara! Licnonavijam za tipicno napucavanje u stilu sjajnog Mission Packa za COD! Neke takticke zayebancije iz pticije perspektive bi me samo smorile!

Slazem se sa Nedjom... bas mi nije do taktike u ovakvim igrama...

meni se bia bas svidjala...
jedina fps igra koju sam presao, pa jos dva puta, na 2 nivoa tezine |)

Meni se BIA nije dopala uopste, pao je uninstall posle 10-ak minuta. S druge strane zato, svaki COD, svaki MOH sam odigrao do kraja, sa zadovoljstvom (manjim ili vecim).

Ako ce biti klasicni WW2 "me against the crouts" ja sam vidjen za ovu igru, ako krenu da smaraju sa taktiziranjem, preskocicu je opet.

samo jedan mali komentar: Unreal 3 engine sabija !!! Gledam one SS-ove i neverujem koliko to dobro izgleda, kao da treba da izadje 2010-te, a ne 2007.

pa kakva grafika ce za ovo trebati da bi pokrenulo?

bitno je da se radi paralelno i za konzolu tako da videcemo sta ce na kraju ispasti, samo grafika ili nesto vise....

skinuh bia_full_trailer_042806.wmv i grafika je stvarno dobra.

jedio steta sto je igra WW2 fazon (opet) i 100% sam siguran da je necu igrati, muka mi je vise od WW2 tematike. Cekacu nesto pametnije sto ce eventualno da golica mastu dok igras.

U majku mu kakva grafika!!! :zgran: Sta mi treba da ovo pokrenem? Neki 7900GT + AGEIA™ PhysX™ ce biti minimum :p

pa za pokretanje ce biti dovoljno :D Videcemo sta ce trebati da mozes i neku postenu grafiku u tome da podesis :S: verovatno 8900GTX SLI ili bar 7900GT quadro heheh

Ma nije ovo nishta u odnosu na Crysis, niste videli onaj trajler shto je Nedjo onomad postovao? Sumnjam da ce tolko zahtevno biti ovo...
A shto se tiche drugog sveCkog rata i meni ga je pun kufer, stvarno dokle vishe...... Shto ne rade prvi svetski malo za promenu.. :wall:
Ma to je fora za ljude koji ne kapiraju da igre treba da zagolicaju mashtu kao shto je gx-x reko, nego se tripuju da treba da budu shto realnije...
E pa sushtina igre nije da bude realna vec upravo mashtovita i da nam omoguci da uzivamo u nechem shto ne postoji tj. vidimo neshto kreativno, a ne samo precrtanu stvarnost..

Edit: Mada.. neshto kad pogledam kako je i njima na traileru slab fps.... Ko zna mozda ce i biti prezahtevno. :p

Poslednja izmena:
U3 masina je zaista impresivna. Ali kao i sa svakim alatom, treba biti dobar majstor na prvom mestu. BIA3 izgleda impresivno, s druge strane IM:

http://www.ggmania.com/?smsid=21512

Izgleda prilicno siromasno!
SVE je u detaljima. BIA3 je bas lepo izdetaljisan, dok je IM prilicno "prazan". Posebna prica su modeli i detaljnost faca. "nebo i zemlja" je razlika izmedju BIA3 i IM-a, a na istoj masini su bazirani...

moras uzeti u obzir i mogucnost da je IM namerno tako uradjen. Mislim da je nekada mozda bolje imati manje detalja i da igra radi na mainstream karti u solidnim nivoima detalja, nego da imas jedan CoD2 koji dobro izgleda smao sa svim teksturama na extra, a na normal teksturama izgleda maltene kao i prethodni deo,a zahtevniji je ! Kao sto Driver ima u potpisu "balance is everything" . Dzaba nam sjajna BIA ako na medium detaljima bude izgledala kao CoD1, a da full moze da tera samo neki x2900xtx crossfire ili 8900GTX SLI ;)

gx-x je napisao(la):
bolje imati manje detalja i da igra radi na mainstream karti u solidnim nivoima detalja, nego da imas jedan CoD2 koji dobro izgleda smao sa svim teksturama na extra, a na normal teksturama izgleda maltene kao i prethodni deo,a zahtevniji je ! Kao sto Driver ima u potpisu "balance is everything" . Dzaba nam sjajna BIA ako na medium detaljima bude izgledala kao CoD1, a da full moze da tera samo neki x2900xtx crossfire ili 8900GTX SLI ;)
Ma pali :d Detaljnost je SVE!

A evo igre koja ce da nadyebe BIA3:

http://media.ps3.ign.com/media/801/801848/vids_1.html

Super je sto su ipak odlucili da osnau na WWII tematici!
Ajd sad odo' pogledati spasavanje redova Rajana, kompletan Band of Brothers i naravno Walter brani Sarajevo :d

Ma ratne igre nikad ne dosade :d .
BIA 3 ce biti standardno dobra WW2 pucacina.

Auuu sad sam video trailer za Call of Duty 3...Ono je neverovatno!!
Jedva cekam!Znate samo sta je cudno?Sto na kraju pise da je za X360,PS3 i Revolution a nigde nepise da ce izaci i za PC?!?!

Poslednja izmena:
to ne izlazi za PC, tek sledece godine novi CoD za PC i dace bog da bude na D3.x engine-u....

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno