Šta je novo?

Brothers In Arms 3 : Hell Highway

@Nedjo:

pogledah IM trailer, nije uopste los, ima neki smek i atmosferu bez obzira sto nedostaje detalja, ipak u3 masina cini cuda.

Iako gotivim ww2 shootere, BIA 1 me smorio, sem dobre grafike nije imao nista, za razliku od MOH-a i COD seriala :):D, i rtcw LOL, ako je isti game play i dobra grafika ponovice se prica, sto se mene tice, znaci install malo pregledati graf i onda kao nek ostane na kompu pa kada budem imao vremena, i onada za 2 meseca del :D

Iako gotivim ww2 shootere, BIA 1 me smorio, sem dobre grafike nije imao nista, za razliku od MOH-a i COD seriala :):D, i rtcw LOL, ako je isti game play i dobra grafika ponovice se prica, sto se mene tice, znaci install malo pregledati graf i onda kao nek ostane na kompu pa kada budem imao vremena, i onada za 2 meseca del :D

Hehe, pa BIA nikad nije imao dobru grafiku, jer su oba dela bili ubogi portovi sa inferiornih konzola. :)

Hehe, pa BIA nikad nije imao dobru grafiku, jer su oba dela bili ubogi portovi sa inferiornih konzola. :)

Pazi 2-ku nisam probao ali kec mi je izgledao prilicno dobro u odnosu na igre koje su tada bile,
ako se nevaram koristio je Unreal 2 engin, a koliko se secam oni su uvek uvek bili dobri.
Mozda nije bio shampion sto se tice grafike ali ok je izgledao za standarde koji su vazili pre par godina(vidi sliku).

ps. a i deluje mi da ovaj BIA HH ima prilicni dobru grafiku :D
bar po trajlerima

Prilozi

• Bia.jpg
    Bia.jpg
    105.4 KB · Pregleda: 197
Poslednja izmena:
Pazi 2-ku nisam probao ali kec mi je izgledao prilicno dobro u odnosu na igre koje su tada bile,
ako se nevaram koristio je Unreal 2 engin, a koliko se secam oni su uvek uvek bili dobri.
Mozda nije bio shampion sto se tice grafike ali ok je izgledao za standarde koji su vazili pre par godina.

ps. a i deluje mi da ovaj BIA HH ima prilicni dobru grafiku :D
bar po trajlerima

Znam da kada se BIA (prvi) pojavio, da je imao ocajno isprane texture, sve je delovalo bledunjavo, ali da mi se gameplay svideo, jer nije bio u stilu COD-a, koji je prosto smarao bukom :). Drugi BIA izgledao je neznatno bolje, ali u sustini to je bilo vrlo slicno sve. BIA HH ce biti nesto sasvim drugo sto se grafike tice, ali prosto ne znam sta da mislim o gameplayu. Gledam trailere, i jedna scena izazove totalno odusevljenje, a onda sledeca razocarenje. Sada ne znam sta da mislim, ali ocekujem najbolje!

^Nemoguce da su ovo shotovi iz Hells Highway?Mnogo bre lice na nesto iz prethodna dva nastavka :) Tj, mnoooogo zastarelo :p
A i nikad nisam cuo za Brothers in Arms: Deadly Road i Brothers in Arms: 3 Days in Hell. WTF je to? :trust:

Poslednja izmena:
^Nemoguce da su ovo shotovi iz Hells Highway?Mnogo bre lice na nesto iz prethodna dva nastavka :) Tj, mnoooogo zastarelo :p
A i nikad nisam cuo za Brothers in Arms: Deadly Road i Brothers in Arms: 3 Days in Hell. WTF je to? :trust:

Nemam pojma ali nisam ovo igrao ... pa rekoh ajd da probam :eyebrows:
(a i svidja mi se onaj realisticni pogled preko musice :))

Igra odlozena za 2008!:mad:

Po meni je osim lose grafike, sve bilo super u igri...:p

Ma pali :d Detaljnost je SVE!

A evo igre koja ce da nadyebe BIA3:

http://media.ps3.ign.com/media/801/801848/vids_1.html

Super je sto su ipak odlucili da osnau na WWII tematici!
Ajd sad odo' pogledati spasavanje redova Rajana, kompletan Band of Brothers i naravno Walter brani Sarajevo :d
Bravo, em sto je CoD3 vec odavno izasho, em nema ga za PC.
Ajde molim te mi kazi kako ce PC verzija BiA3: HH da ne**** od igre koja ne postoji za PC platformu?

Ja gledam i ne verujem. Jedino što secka, ali kako je urađeno, bolesno!

Ništa, ostaje ti da kupiš konzolu i igraš se kao čovek. Ovo će ti teško izaći da mu radiš omiljene radnje (ubijanje zaštite, lekići, menjanje inija i guranje blooma umesto HDR-a da bi radilo brže:)).

Prvo LG :)

na ovom prvom screenshotu mislimda ima vise anti-aliasinga nego sto je to zakonom dozvoljeno LOL :D kako bolesno dobro izgleda zjuu :) steta sto ce igra biti krsh za gamepad, mashing dugmadi i mlataranje palcevima...Daj Boze da gresim :smash:

@goranstein:

odustajes dakle od stana ?! :-devil-:

Poslednja izmena:
samo da ne isperu boje bre ! Grr, jesi lud, dokle vise ww2 sa ispranim bojama ?! Pa ako su celuloidi bili losi i kamere primitivne ne znaci da su ljudi bili daltonisti i da je crvena ruza bila cigla boje bre ! :) Igram ovaj CoD2 pomalo opet i komotno je mogao i crno beli da bude ne bi razliku skontao majke mi.

samo da ne isperu boje bre ! Grr, jesi lud, dokle vise ww2 sa ispranim bojama ?! Pa ako su celuloidi bili losi i kamere primitivne ne znaci da su ljudi bili daltonisti i da je crvena ruza bila cigla boje bre ! :) Igram ovaj CoD2 pomalo opet i komotno je mogao i crno beli da bude ne bi razliku skontao majke mi.

***, ja sam mnogo navaren na produkciju ratnih filmova, pa volem te boje. Ryane, ukljuci filtere!

Kakav bre Crysis, obozavam ovaj ww2, i Brothers In Armsys :D ... Ovo je isto tako dobro u MP, naravno sa odabranom ekipicom, 2vs2 i uzivancija

Ali ja bih na njihovom mestu opalio neki postprocessing, i isprao malo te drecave boje

Prvo LG, pa Xbox, nema šta... Mission Acomplished :)
Moram priznati da je i MohA odlična, ali BIA će biti ludnica!

Moram priznati da je i MohA odlična, ali BIA će biti ludnica!

Moha je čist prosek, na koji pride žestoko utiče efekat već viđenog. BIA ima samo potencijal da bude nešto iznad proseka ostalih WW2 pucačina i to bi bilo to. Mene lično zanima dokle će ljudi igrati jedne te iste WW2 igre, bez priče, bez neke koherentnije radnje, bez ičega. Sve ili skoro sve WW2 igre dobijaju hype na osnovu i skoro isključivo na osnovu multipleja i to bi bilo to. Naspram toga, ovde se hype-uju teksture, grad, trt mrt.

Eh, da, i kako to da su svi požurili da izraze zabrinutost da će Star Wars Force Unleashed biti krš zato što izlazi i Wii verzija, a ovde niko nije zabrinut što će se novi BIA pojaviti već u decembru za Wii? :)

Eh, da, i kako to da su svi požurili da izraze zabrinutost da će Star Wars Force Unleashed biti krš zato što izlazi i Wii verzija, a ovde niko nije zabrinut što će se novi BIA pojaviti već u decembru za Wii? :)

Ko će da čeka decembar? Jel može neko da mi pomogne da se zamrznem do tada :D
Ma bre, MoHA je bolja od proseka, ali meni je leglo i imam extra utisak jer od CoD2 nisam igrao tako dobar WWII shooter. BIA iako bude bolja, možda mi ne legne, jer ću se od MoHA smoriti od te tematike za neko vreme...

^ Deluje odlicno, samo izgleda nisu jos ispravili pucanje mitraljezom, koji se vuce jos od prvog dela.

Vrh Dno