Šta je novo?

Brothers In Arms 3 : Hell Highway

Poslednja izmena:
ja i zaboravio na ovu igru ! :) Kad se setim kako je dobro izgledala pre godinu dana...Kad izadje (ako izadje) bice prosek u najbolju ruku (graficki)

Ovo mi se svidja i deluje "realnije"...
Hell's Highway instead uses a "danger system" where if players are exposed their screen will turn increasing red as a sign of danger, rather than a sign of damage. The redder the screen, the closer you are to being hit with that one fateful shot that brings you down for the count. It isn't all that dissimilar from what FPS vets will be used to, but it sounds a little more logical than "get shot and back up."
Brothers in Arms: Hell's Highway Hands-on

Poslednja izmena:
mislis isto je kao i u gears of war, cod4, assassins creed, jericho i ko zna jos u cemu, ovo mi je samo prvo palo na pamet :)

Uh, ovo mi mnogo retardirano zvuci.
Ne znam bas kako ce to izgledati u praksi, al ovako na prvu loptu mozda se izrodi u mrdanje po terenu po sistemu toplo-hladno...tipa mrdnem levo-crveno, mrdnem desno-kewl, idemo desno.
Mislim, otkad to u stvarnosti coveku vid pocrveni kad je u opasnosti :D Bolje da bude 1 metak i cao Normandijo...

Sve jedno mi deluje bolje, a kako ce ispasti...:)

Noc sa onim vatrama izgdeda opasno!

Poslednja izmena:
Uf obozavam BIA a kad sam video LINK odlepio sam!

"We need support now, GodDamnIt" : ) Bicje owo kul igrica:)

Neke novosti:
http://www.pcghx.com/aid,645702/New...rviewed_about_Brothers_in_Arms_Hells_Highway/

Randy Pitchford: Yes, we support DX10 and we have no problems with that. With DX10 we can do some things and that creates some new options for us. There is a lot of different ways you can write a pixel shader. We have an eyeball shader that has like 300 instructions in it. Because sometimes you get in really close and you want to see the glint, a modeled iris and you want to see the water wells up when you want that emotion. Another cases is, you hold back a little bit because you don't want to hold up the performance on instructions that don't matter. You are looking at PC version right there (Randy points at the PC Brothers in Arms: Hell's Highway is presented), I actually do not know what hardware that is. I think that it's an Nvidia chip in that box. An Nvidia 8800 chip.

E sad, igra graficki nema nikakve veze sa onim prvim bullshotovima, nedavno se izgleda pojavio nekakav gameplay video na kom je grafika tezak prosek (ali ne mogu nikako da ga nadjem), nebitno.
A naleteh na ovo na nekom forumu, kao poredjenje od najave igre do danas:

Nekad:
963_0001.jpg

963_0002.jpg

Pre par meseci:
963_0003.jpg

963_0004.jpg

Danas:
963_0011.jpg

Izgleda losije, al opet ne toliko (neko je potsisao travu izgleda lol)...al jeste sareno u pm. :D

Poslednja izmena:
Meni je grafika prelepa, jos samo da vidimo kakav je gameplay. Meni se nesto nije svideo u ranijim serijalima, uvek sam vise bio za COD i MOH.

Jedva cekam ... Garand Sound and Shooting... mmmmmmmm :smash:

Najavljen je i demo, ali se ne zna da li ce se pojaviti pre ili posle izlaska igre.

ah, kako je ovo doobrooo izgledalo 2006-te...Trebali su ovo odavno izbaciti, imali su playable verziju jos za E3 2006-te. Ako nista druga sad vecina nas ima graficke koje ce ovo terati na max detalja bez problema.

Uprawo tako.

kakve ste vi graficke kurve :d

:d pa tako ispada. Mada, bez dobre atmosfere i pristojnog framerate-a nema ni gameplay-a tako da...

Izlazak je pomeren za 23. septembar...preterase ga.:trust:

Igrao sam ovo pre par nedelja i nisam ni malo odusevljen...
Grafika je samo "ostrija" nego ranije, ali je nivo fotorealisticnosti i dalje isti, tj. nema ga.
Takodje, previse ima emotivnih momenata za moj ukus, ali neko i to voli.
Nisam igrao dovoljno dugo da bih imao sta konkretno da kazem po pitanju gameplay-a.

a, ovaj, ako nije tajna gde si se to igrao :)

Kod testera u firmi (ubi), testiraju razne lokalizovane verzije pa se nasao i BIA na japanskom ;)

Sigurnosne mere su tu, nema USB-ova, nema CD writera, nema upload-a sa posla, nema torrenta na poslu, MSN-a i tako dalje... Smorili su skroz, i to zato sto je ranije
bilo moguce naci igru pre nego sto je sertifikovana od strane Sony-a ili MS-a :type:

Nazad
Vrh Dno