Šta je novo?

Brothers In Arms 3 : Hell Highway

Mnoooooogoooo lakse nego na f...ing gamepadu. Za neki temeljniji utisak, tek posle radnog vremena :D. Vise su se trudili oko medjuscena nego oko samog gameplaya. Bolje radi nego na PS3, izgleda, cini mi se, isto, osim sto je veca rezolucija na PC-u. AA nema kao opcija u igri, a nisam pokusavao da forsiram iz drajvera. I definitivno je bilo prostora za neki filmski postprocessing. Steta....

Prilozi

• biahh 2008-10-08 08-07-52-64.JPG
    biahh 2008-10-08 08-07-52-64.JPG
    188.9 KB · Pregleda: 62
  • biahh 2008-10-08 08-16-23-04.JPG
    biahh 2008-10-08 08-16-23-04.JPG
    198.6 KB · Pregleda: 66
  • biahh 2008-10-08 08-24-34-54.JPG
    biahh 2008-10-08 08-24-34-54.JPG
    264.2 KB · Pregleda: 87
  • biahh 2008-10-08 08-25-06-17.JPG
    biahh 2008-10-08 08-25-06-17.JPG
    373 KB · Pregleda: 114
  • biahh 2008-10-08 08-32-02-25.JPG
    biahh 2008-10-08 08-32-02-25.JPG
    253.8 KB · Pregleda: 106
Gejmplej je baš dobar. Drugačiji nego što smo navikli u WWII igrama, a na težem nivou mi se posebno sviđa što nema izigravanja Ramba i što oružje nije precizno, baš kao što i treba. Osmisliš akciju i polako napred (osim nivoa u kućama, kad si sam, bez tima, što je prilično intense). Igra je posle CoD4 najbolji ratni fps koji sam igrao. Bolji od MoHA i u nivou sa CoD1 i CoD2 koji su u svoje vreme bili sjajni, ali na drugi način.

Gejmplej je baš dobar. Drugačiji nego što smo navikli u WWII igrama, a na težem nivou mi se posebno sviđa što nema izigravanja Ramba i što oružje nije precizno, baš kao što i treba. Osmisliš akciju i polako napred (osim nivoa u kućama, kad si sam, bez tima, što je prilično intense). Igra je posle CoD4 najbolji ratni fps koji sam igrao. Bolji od MoHA i u nivou sa CoD1 i CoD2 koji su u svoje vreme bili sjajni, ali na drugi način.

Da se razumemo, BIA, kada se pojavila, jeste baš ono što sam tražio, pre svega mislim na koncept. I ne možeš ni da porediš COD/MOH sa BIA konceptom, sasvim dve različite filozofije. A nakon toliko vremena od izlaska BIA1 i 2(ili 1.5), očekivao sam da ovo bude veliki pomak napred. Ali nije...

Meni se baš i sviđa što nije CoD/MoH koncept, o tome se i radi. Daleko od toga da je savršena, ali mi je baš legla. A i grafika dosta varira, ima extra nivoa, ali ima i prosečnih. CoD4 ipak nije dostignut u tom smislu, bez obzira što je izašao dosta ranije. Prema onim filmićima koje sam video, i CoD5 će izgledati dobro, ali možda ne bude tako zanimljiv kao CoD4...

jos kad bi moglo da se budzi lik ili bar jedinica...eh :smoke:

Da, mora da lici na Saving Private Ryan i BoB. Kakav crni sarenis u WWII. :D

Eh, ovakav kolorit ja trazim u shooterima, pogotovo kada je u pitanju WW2 tematika. ***, posledica idolopoklonstva Band Of Brothers serijalu :Klanjanje

Si ovo fotosopovao?Dosta bolje izgleda, ono ubija od sarenila...mora bre da ima boje BoB-a, i tacka :p
Verovatno ce moci da se dotera kroz cfg-ove, bar se nadam.

Si ovo fotosopovao?Dosta bolje izgleda, ono ubija od sarenila...mora bre da ima boje BoB-a, i tacka :p

Da su mi ovde *.cfg-ovi kao u Krizi, cudo bi napravio!:)

Nisam, to je deo posle nivoa sa mostom, gde ga cika nemci dizu u vazduh, a ovaj nivo je nesto oko črča (iliti crkve) :)

Aha, onda ok...samo da nije sve vreme onako "zivopisno" :p ...

Igra je Super, grafika Super ,Prica se zna znaci da je super i sta jos reci

Nije lose, nije lose, ali na momente vrlo frustrirajuce, tipa pridjem Nemcu gadjam ga i njemu nista, da ne pricamo o gadjanju iz daljine... Saborci su skoro pa beskorisni, na daljinu ne pogadjaju ama bas nista, korisni su samo za odvlacenje vatre kako bi se Nemcima prislo sa strane. Najveca mana je sporo kretanje, trcanje je katastrofa.
Grafika je super, zvuk ok, na masini iz potpisa u 16x10 radi odlicno.

ps Bolnica je bruka, i Bioshock bi pozavideo :)

Poslednja izmena:
Moji utisci: na silu isforsirana kvazisimulacija sa krš grafikom (žao mi je, mnogo stvari se pojavilo u međuvremenu) na nivou od pre koju godinu, očajnom fizikom i tupavim gejmplejem i naravno bez priče, kao i svaka WW2 igra. Ova čak pokušava da na silu ubacuje te fore sa simulacijom manevara, ali je to toliko plitko i besmisleno da je to strašno. Ne mogu da verujem kako je kretanje loše odrađeno, pa to mora biti prva stvar u ovakvoj igri. Uopšte mi nije jasno zašto bi neko želeo da igra nešto ovakvo, osim da je zaluđenik za ww2 fps pa mu sada stiže nešto što ima ambiciju da bude drugačije. Nažalost, sve ostaje samo na ambiciji.

Sve u svemu - trt.

Pa ti ga bas ocrni :D
Jeste ******je stvarno nezgodno, u opcijama sam morao da ukljucim neki smooth jer je bez njega neprijatno za gledanje, ne znam kako je ostalima. Kasnije sam se nekako uhodao, ali trcanje je no comment.
Medjuscene su duge i smarajuce, barem da je prica neka
mislim klinac zanemaruje naredjenja i ulece sam u grad pun Nemaca da izbavi ljubav svog zivota (poljubili se jednom) i onda ga vi jurite i nikako da ga uhvatite, glupost.

Ovako nešto sam očekivao da igram pre jedno 3-4 godine. Danas ne. Gejmplej je užas glup. Grafika je u odnosu na ono šta su najavljivali još veći užas. Toliko.

Jedino sto mi se dopada je bomba pod nemackim nogama ... ko je igrao shvatice :whip:

Ili headshot. Jedino što je dobro odrađeno je taj slow motion. Mada i to je samo dodatni detalj i ništa više.

I ovde izgleda vazi parola: Tresla se gora, rodio se promasaj (zbog konzola).:)
Prvi trejelr je bio in-game koiko i onaj za Killzone 2...

[YOUTUBE]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/34pKLs6umLU&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/34pKLs6umLU&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/YOUTUBE]

ma nije moguce, konzole su next gen

Koliko samo smaraju one scene izmedju misija i checkpointa, pa to je zlo... A i sam pocetak igre
PREVIOUSLY in Bia ... blah ... bash sam se smorio... ocekivao sam mnogo vise ...

Probao sam ovu igru i ne sviđa mi se uopšte. Grafika je generalno loša, gameplay, kretanje jako loši.
Sve u svemu uninstall posle 10 min.gledanja cutscenes-a i pokojeg ispaljenog metka.

vrlo dobra igra, ako joj das sansu... Jedino me nervira trčanje jer nemožeš da menjaš pravac mišem već <a> i <d> tasterima (a takvi propusti me dovode do ludila). Ostalo je stvar navike i iskustva, jer ako znas brzo i efektivno da rasporedjujes timove igra postaje stvarno dinamična i zarazna.

Brate, par puta sam za vreme trcanja dobio mucninu u stomaku. Isto mi se desavalo i u Half Life 2 za vreme voznje aquaskutera po kanalima?!

Brate, par puta sam za vreme trcanja dobio mucninu u stomaku. Isto mi se desavalo i u Half Life 2 za vreme voznje aquaskutera po kanalima?!

Ti imas onaj simptom...ne mogu da se setim kako se zove...??? :)

. Uopšte mi nije jasno zašto bi neko želeo da igra nešto ovakvo, osim da je zaluđenik za ww2 fps pa mu sada stiže nešto što ima ambiciju da bude drugačije.
Da slažem se. Ili na pr.da je neki zaluđenik koji misli da može igrati sa uživanjem fps na konzoli ili onaj srećnik koji ipak u svakoj iole dobroj igri uspe da vidi potencijal i da je odigra sa uživanjem...;)

Kretanje je jako lose kao i preciznost oruzija.
Ok, neko je rekao da mu to daje draz realnosti ali...
Saborci kao i da ne postoje, brate sve sam moram da resim.
Najvise od svega me smaraju one scene izmedju misija i checkpointa.

Uninstall

Mislim da posle ovakvih komentara nema potrebe da nabavim i probam igru. :D

Nazad
Vrh Dno