Šta je novo?

Brothers In Arms 3 : Hell Highway

Uh sto nisu Srbi, garant bi neko digao ceo hard pa ga vratio sutradan.

Nisu ni Srbi ni Japanci vec Francuzi i Kinezi :)
Ja, i da mogu, ne bih ukrao igru jer zivim od toga...

Da, to mi je jedna od najvecih zamerki za novi BIA - previse sareno.
Takav feature nije komplikovan da se napravi vec je u pitanju obicno politika unutar
tima koji pravi igru, pa recimo "lead artist" misli da su te boje bas fine i ostatku tima
se cesto i ne ostavlja mogucnost da menja takvu odluku. Takodje, programeri su vec
dovoljno iscimani svojim problemima da bi mislili o takvim stvarima...
Sve se svodi na menadzment tima ili firme i njihove navike i zelje :wall:

Realism Documentary HD - 130 MB
Realism Documentary SD - 46 MB

Krvavi shotovi iz trailera...
37481333lp5.jpg

84824334qi2.jpg

50819056uj3.jpg

91218475xt2.jpg

37805592fy3.jpg

55290826yg9.jpg

48117605tp5.jpg

Poslednja izmena:
Bloody hell, yeah! Konačno jedna igra koja nije fakin T rated!

Ovde će da pucaju ko vodeni baloni :) Biće mnogo klizavo da se igra u multiplayu :d

Brothers in Arms: Hell's Highway Limited Edition

Limited Edition contains:
  • SGT Matt Baker Figurine: Fully articulated, high-quality, 6” collectible action figure with 13 accessories
  • Comic Book: The entire first issue (with bonus content) of the Brothers in Arms comic series.
  • Poster Map: Map of Operation Market Garden

BIAHH_LE_content500x500.jpg

jooooooooj jedva chekam da izadje.....josh samo malo

kada izlazi za pc?

Valjda ce se moci iskljuciti ona slow motion butcher 'em up kamera, bili bi malo smorno da svaki put kad se baci bomba ide slomo krupan plan raskomadanih svaba koje lete svuda naokolo.

Valjda ce se moci iskljuciti ona slow motion butcher 'em up kamera, bili bi malo smorno da svaki put kad se baci bomba ide slomo krupan plan raskomadanih svaba koje lete svuda naokolo.

Nece biti svaki put.;)

ljudi jel izasla igra?jel ima negde da se "kupi"?

Sve više vidim da review-ovi teško imaju veze sa realnim stanjem. Sve se svodi na to da li je nekome "legla" igra, jer su igre često jako dobre, da se traži dlaka u jajetu, a i kod pro gejmera dolazi do zasićenja. Ja recimo nisam dugo igrao WWII igru i meni je BIAHH legla kao kec na jedanaest. Extra mi je gameplay, ništa nije repetitivno, grafika je vrlo dobra, na momente i sjajna, a destruktabilnost, kakva takva (ipak nije na nivou Bad Company, ali šta sad) je skroz dovoljna (destructable cover i to je to - ograde, sand-bagovi, kad pukneš zoljom:)) tj. radi posao. Priča je solidna, mada je pomalo konfuzna, nekad previše patetična, a nekad jako smešna (crni humor) i na kraju - često čist kliše. Međutim, sam gameplay je skroz ok. Oružje nije precizno baš kao što tada i nije bilo, dakle jako je bitno šta koristite. Mape su nekad jako jako teške za prelazak (na jačem nivou težine) i bez dobre strategije i štekanja i pažljivog igranja, čini se da je nemoguće preći ih. Ali uvek postoji način, iako ne uvek toliko očigledan. Bitno je voditi računa o timu, nekad oni odrade bitan deo posla i bez njih bi bilo skoro nemoguće preći misije, a nekad, mada retko su i smetnja. Takođe, vidljiv je napredak u AI-ju. Neprijatelji menjaju pozicije, reaguju na vašu taktiku drugačije svaki put itd. Jako je zanimljiv i pritisak na X da bi videli "movie view" neke eksplozije ili nekog momenta... Ono što je realno stvarno slabije je zvučna podloga - kvalitet efekata i tako to. Ostalo zaslužuje vrlo dobre ili čak odlične ocene. Ali samo je poenta da ne igrate ako vas smaraju WWII igre...

@byMax:

kolko smara timski rad ? Mislim, jel bas bas moras da se cimas ili mozes lagano kao u graw-u ? (teze/lakse ?)

Ne smara, jako se brzo daju naredbe, a ako je tako na X360, onda mora da bude još lakše na PC-ju! Daleko lakše nego u GRAW-u i dosta jednostavnije, ali nema tih nekih naprednih opcija koje su tamo standardne...

Probah demo na PS3, i koliko sam sa nestrpljenjem čekao ovu igru, toliko sam se i razočarao. Vrhunac gluposti mi je kada se sakrijem sa jedne strane ograde/barikade/bureta, a german je sa druge, i kao, ratujemo, napucavamo se, pljujemo, lupamo šamare jedan drugom, štipkamo za bulju, šta li... Plus što me nervirao gamepad. Čekam PC verziju, i dajem još jednu šansu ovoj igri sjajne istorije, a čađave sadašnjosti...

nije ni istorija bog zna sta...cist prosek ili malko vise od toga. ni do kolena vodecim imenima u WWII zanru :)

Kupuje se kupuje... nesto spor ovaj e-banking. :p

Vrh Dno