Šta je novo?

Botovanje po temama, štetno ili ne?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Georgije, mozda nije ni to losa fora. Da Dragonzo drzi Apple i brise sve postove koji nisu u vezi sa Apple pod forumom, oni postovi tipa "moj Samsung je ima to odavno". A Emix da chisti Android Forum od Apple Trolovanja.
Ja bih bio srecan i zadovoljan da vidim samo Subject Related postove pa makar ih bilo 20 po strani. Meni je bas pocelo da bode oci, mozda sam omatorio sa 31., sta znam. Dodjem ovde, udjem u temu i vidim neko djubre koje nema veze sa doticnom temom i 30. komentara ispod u prepucavanju ciji je veci i lepsi. Ja bih kao mod brisao sve redom, uopst se ne bih previse obazirao. Mrzim Trash. :smash:

Rece covek koji radi isto sto i Emix samo u korist firme Apple.

Ti zaista imas problem ako ne vidis razliku. Za pocetak covek ima 15X vise postova od mene u manje vise istom vremenskom periodu. Pa onda slobodno iskoristi search mojih post-ova i nadji gde su mi se post-ovi svodili na copy paste linkova sa raznoraznih arena. A to sto post-ujem manje vise iskljucivo u Apple topic-u je jer manje vise samo taj deo foruma i citam, koristim Apple uredjaje i ponekad nesto prokomentarisem, zamisli nisam toliko zaludan da idem po topic-ima uredjaja koji me ne zanimaju i flame-ujem.

Najveci problem u prici i moja greska je sto ja na sve to nisam gledao kao na problem, mada ja i dalje to sto radim ne vidim kao problem, zaista nisam imao pojma da nekim ljudima to sto ja kacim (po mom misljenju linkove vezane za temu) predstavlja toliki problem. Cak mislim da to i nije sustina problema ali nema veze zaista.

Bilo bi u redu da ljudi koji su prijavili sve to otvore istu tu temu i pogledaju, da uglavnom zakacim 2-3 linka u jednom postu, da nemam vise od 2 vezana posta, znaci ja razmisljam svojom glavom i shvatam da bi postovanje 3 puta za redom bilo previse.
I 2 posta se dese uglavnom kad istekne edit, jer koristim edit ako imam nesto da dodam.
Takodje desi li se nekad da ja samo tako okacim link i napustim temu? Svaki ali svaki put naslove artikla pretvorim u link, da se tacno zna o cemu se radi. A jako cesto i izdvojim najbitnije da ljudi koji ne zele ne moraju ni da otvaraju link. To svako ko posecuje S6 ili bilo koju temu u kojoj postujem a iskren je moze da potvrdi.
Vidim da neki pisu kako ja kacim link za linkom koji nema veze sa temom, ovo nije istina. Svaki put pre nego sto linkujem procitam taj isti tekst i onda postavim link ako mislim da je vezano za temu.

Toliko. Nacin na koji je sve ovo uradjeno je jako, jako los, ali meni nikakvo izvinjenje ne treba, velika vecina mojih postova u ostalim podforumima je najnormalnija konverzacija. Meni je zaista slobodno vreme provedeno na ovom forumu do sad bilo jako dobro. Bilo je tu i raznih nesuglasica, i sl. ali to je normalno ne mogu sa svima da se slazem i da se svako slozi sa mnom.
Nisam znao da nekim ljudima toliko bodem oci ja ili moji postovi, tako da mi je ovo novost najiskrenije. Nisam verovao da ljudi mogu da idu toliko daleko zbog foruma.
Meni je cilj da na forumu koliko toliko zadrzim pozitivan duh, da se ljudi NE VREDJAJU LICNO zbog nekakvih sitnica , nesuglasica....

Poslednja izmena:
^ realno emix za novog moderatora na forumu ! Dizem obe ruke za to .

Retko se slazem sa njegovim pisanjem na forumu ali ovaj njegov post je nesto sasvim drugacije :) bravo

Dobra stvar po Emixa je sto ce sada verovatno da oladi od foruma tako da mi ovaj ispad moderatora deluje roditeljski :D Korisnije je gledanje filmova nego aktivno piskaranje po forumima, pogotovo ako su teme "umetnicke" tj sto ljudi, sto razlicitih misljenja.
Sa druge strane nisu mi smetali njegovi postovi. Uglavnom su to bili tracevi kakav ce biti s6 pa sam pratio. Sve u svemu cela s6 tema je presipanje iz supljeg u prazno.

slučajno sam naleteo tu,al sve ovo je ko prstom u dupe ,pa onda mirisat čije više smrdi....ko španjolska inkvizicija i lov na veštice
to se tako neradi,totalni promašaj,okrivit čoveka na račun rekla/kazala
bolje da izbrišete ovo sve,i lepo da idemo napred,a kome se neka osoba ne sviđa jednostavno na ignore i vuk ceo a ovca sita

Jasno je svima na ovoj temi i svi su jednoglasni u tome da ne treba da se tako postupa sa članovima foruma.
Nije lepo da se zamene teze i to što neko pokušava da informiše što pre ostale da se okarakteriše kao nepristojno PONAŠANJE!
Kakvo je PONAŠANJE modova prema članovima? "Nemoj da linkuješ mnogo informacija na temi jer ćeš snositi posledice" i "stavi prst na čelo
i razmisli o svojim postupcima" ...... *** ko da je udario nekog kolima i pobegao.
I da se ne zaboravi: !!!!! NIJEDNO PRAVILO NIJE PREKRŠENO !!!!! a to kako će modovi da se reše dosadnih report-ova na račun Emix-a
to je njihov problem.

zava1974, garantujem da je 80% tih prijava poteklo od strane zaljubljenika u iJabuku!!

Al ste ga zakomplikovali brate mili. Potpuno nebitno ko se žalio i kome smeta, lepo moderator pošalje emixu poruku da manje linkuje, čovek bi sigurno ispoštovao, i rešen "problem".
edit: eh, moderatori, kako bi se tek snašli medju emixovim postovima u temi tomb raider na sk forumu :D

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno