Ovo sve moze da se resi uz rostilj i pivce. @marxista, jel tako ? :d
Hehehe, sad ne znam sa sigurnoscu zasto sam ti bas ja bio zanimljiv za spominjanje u kontekstu ove teme ali cu se tim spominjanjem posluziti kao motivom da i sam kazem misljenje na temu.
Svakako da je pisana rec rogobatna i da veoma cesto bude razlogom pogresnog razumevanja i u tom smislu slazem se da je sve probleme lakse resiti uz rostilj i pivce, jer gledajuci sagovornika tesko da mozes izvuci pogresan zakljucak o izrecenome. Nazalost, vecina vas izbegava ta mini okupljanja na kojima itekako ima neistomisljenika i "flejma" ali na kojima su takodje sve diskusije propracene dobranom kolicinom smeha i dobrog raspolozenja. Ali dobro ne moze sve biti idealno a potvrda toga su i ovakve teme koje su posledica nesavrsenosti pisanog obracanja sagovornika.
- meni licno na forumu nisu simpaticnì sagovornici koji se stalno vataju za neke citate ili linkobe nekih uglavnom nebitnih autora ...takvima zameram nedostatak sopstvenog stava
- takodje mi smetaju oni koji napisu "pa lepo sam ti rekao, jel umes da citas?" ...kao da su izrekli nekakvu konacnu i univerzalnu istinu koja nema alternativu
-smetaju mi i frigidni postovi jer guse temu ...zato je malo flejma vazda dobro doslo
-smetaju mi stafferi koji ne pisu nigde sem na biciklistickoj sekciji, a koji takodje ni ne citaju postove zbog kojih ljude rebnu trajnim poenima
-smetaju mi i stafferi koji sebi dozvole da kaznjavaju prvoizazvanog ili prvouvredjenog zato sto je uzvratio istom merom
...da ne duzim, smetaju mi svi koji ne misle isto kao ja [emoji14]
Zezao sam se malo, grese stafferi ...ali gresimo i mi i koliko god nekima od njih nekad zameram nekorektnost nikad im ne bih bio u kozi jer bih prvo sebe kaznjavao znatno stroze nego sto me oni kaznjavaju
Prema Emixovim linkovima nemam emociju, bez dodatne info nedovoljno su provokativni da ih kliknem a kao sto sam negde gore vec napiso sagovornik bez izgradjenog licnog stava mi nije zanimljiv ...ali koliko god on bio zanimljiv ili nezanimljiv, ne zasluzuje javne prozivke od strane staffa! Staff neka promeni pravilnik ako smatra da ovaj nije dobar ili neka ga sprovodi kao takav ako misli da jeste dobar.
Staffu zameram i otvaranje ove teme jer je time pokazao svoju slabost ili u najmanju ruku neiskrenost - slabost za slucaj da im je potrebno misljenje clanstva za resavanje minornog problemcica u odrzavanju reda na forumu, a neiskrenost za slucaj da su umeli da ga rese a otvorili su ovu temu.
Aj vozdra, to sam ja samo malo flejmovo kako bi zivnula tema