Šta je novo?

Borderlands

Pa ono, ako ti je otvoren most izmedju bg-a i novog sada, bolje da ides preko rumunije, cisto za svaki slucaj, da ne upadnes u vodu... ;)

LJudi malo pomoci.
Znaci ocu da montiram ona 2 DLC-a itd,ali za onaj 2. sam citao da treba patch 1.20
Pa sam skinuo patch 1.1.i 1.2 ali ne mogu da instaliram,dobijem poruku : instalation ended b'cuz of an error" >_> ne kontam...

cenim da imas pogresnu (rld?) narodnu verziju...
sk ce ti resim problem ocas posla, proveri pp... :)

Hmm...cek cek,pa vec imam oba 2 DLC-a,dobri / losi,to mi sad ne znaci previse,jer ne mogu da instaliram PATCH,a ne DLC. ? ? ?

ako imas dlc-ove od rld-a, one koji se ne instaliraju nego samo nalepe preko igre, onda ti ne treba patch. ako imas one koji se instaliraju, verovatno ce ti prijavljivati istu gresku kao i patch.

Aha,e hvala na info :)

a ako bas hoces i poslednji patch napravi ovakav batch fajl:

Start /wait Msiexec /i setup.msi /qb
pause

snimi ga u folder gde se nalazi patch i pokreni, nece prijaviti gresku pri instalaciji i dobices raspakovan patch u
C:\Program Files\2K Games\Gearbox Software\Borderlands
pa ako nisi tu instalirao igru cut/paste/overwrite gde treba

Mada sa verzijom 1.2 meni nije hteo da radi ESC u igri, izlazio sam sa ALT+F4

a ako bas hoces i poslednji patch napravi ovakav batch fajl:

Start /wait Msiexec /i setup.msi /qb
pause

snimi ga u folder gde se nalazi patch i pokreni, nece prijaviti gresku pri instalaciji i dobices raspakovan patch u
C:\Program Files\2K Games\Gearbox Software\Borderlands
pa ako nisi tu instalirao igru cut/paste/overwrite gde treba

Mada sa verzijom 1.2 meni nije hteo da radi ESC u igri, izlazio sam sa ALT+F4

Hmm,zanimljivo...hvala ,cu da pokusam

Glup problem, desni klik se nekad ponaša kao alt+tab, tj. pošalje me na desktop. Pomoć?

Drajveri, tj podesavanja za misa, komande u igri...vrati na default sve u meniju igre ako si sta menjao...proveri da li slucajno imaju dve iste komande dodeljene dugmicima na misu...

To sam prvo i uradio, komande nisu menjane.. Guglao sam i vidim da je problem rasprostranjen, ali kao da se drugima dešava iz čista mira, a ne klikom, tj. negde je utvrdjeno da AVG/Norton prave problem. Kod mene je isključivo na klik, i to najčešće kod nišanjenja (desni), ili ako pucam prvi put od ulaženja u vozilo (levi), usred neke masovnije bitke obavezno :), i tako svaka 2 minuta. Iritantno. Pomozte.

Za slučaj da još neko iskusi isti simptom, problem je bio u extended monitoru (isključenom). :wall:

Ljudi jel zna neko kako da resim sledeci problem, masina iz potpisa, os je winxp sp3, instalirao sam razor verziju i kada sam pokrenuo igru junak mi se okrece oko svoje ose, na drugom kompu kod dece sve radi normalno. Na drugom kompu je amd cpu i nvidia vga pa mi palo na pamet da nije nesto do ati drivera, probao sam par komada i nista ne pomaze. Bilo kakva pomoc bi bila pozeljna!

Ljudi, da li je jos neko kupio sada Borderlands? Mogli bi da se udruzimo da igramo.

Pa i ne treba ti original. Ja sam za ali sam užasan sa vremenom... Imam sve dlc-ove, ne znam koji mi je lvl lik, igram na gamepadu xD (sada će početi klanje :D)

nek se javi ko hoce da cepamo borderlands,atm sam lvl 42 a nick je "djoloz",vidimo se ;)

Pronasao sam na netu Borderlands verziju "GOTY" koja u sebi ima sva DLC-a
Da li mogu ako instaliram tu verziju da koristim save file normalnog B. ili bih morao da pocinjem igru ispocetka ?

Pronasao sam na netu Borderlands verziju "GOTY" koja u sebi ima sva DLC-a
Da li mogu ako instaliram tu verziju da koristim save file normalnog B. ili bih morao da pocinjem igru ispocetka ?

Ajde ako budeš isprobao GOTY verziju, javi kako radi i jel mogu da se importuju save-ovi?

zombi island of dr ned je jos ludji , smesniji i bolji od ove fenomenalne igre !!!

presao sam ga juce... medjutim izgleda da sam "prejak bio".. nasao sam neku pucu trebace mi 38lvl za nju... sada sam "tek" 25-ti.. imam preko steam-a oridjidji igru i sve dlc-ove tako da ono.. ceka se dukenukem i lagano djuskam...

Bio si prejak. Do zombi ostrva Doktora Neda možeš skoknuti već posle petog nivoa a mobovi nisu naročito teški. Ali je i meni kao i Kokanu ceo zombi filing mnogo bolje legao od Mad Max fazona. Borderlands je jako zabavna igra i meni se baš svidela kada sam odlučio da joj dam poštenu šansu bez da zanovetam bezveze. Međutim kraj igre je kao što to biva u video igrama poprilično bezvezan.

Sada sam vecj lvl 28 [ mislio sam da sam 30!?] i naravno tezhe se level-uje... Trenutno me muci RAKK HIVE [ mangina face] mob i u stvari opasno me muche one ptice smarachi koje izbacuje : ))
Zasto tek sada ovo pisem itd, pa prosto dosao sam u situaciju da imam original, jer kada se pojavila igra bila je kao i sve aktuelne - preskupa.. I nadam se nekom multiplayer igranju takodje.

Evo ko nije video ovo chudo kako izgleda, ja sam mislio daje Skagzilla grozna ovo je strashno : )

Rakk_Hive_by_freakshow128.jpg

Sa svim DLC-ovima, kapiram da cu sigurno zavrshiti sa oko 100 sati igranja.. sada sam na 16-om satu [ barem po steam-u sto pise]..

Poslednja izmena:
Meh, lepa je bila igra... Ali kad dodjes do 50lvl-a, malo toga ima da se radi, tj. - mozes u MP-u da se blesavis, mada nema neke svrhe, a mozes i onaj mod da ukljucis gde su svi neprijatelji dosta visi level (cak i oni sa lvl 51, tezi su dosta od ovih obicnih, a 50tke nisu toliko jake)... Kada skupis svo elemental i ultra rare oruzje i resis sve glavne i side questove, i MP dosadi...

Mada preporucujem igrati od pocetka u MP-u, jer nema tu neki storyline da se prati... U MP-u je i lakse i zabavnije, pogotovu ako se ima TS i poznata je ekipa..:)

Evo ja se javljam prvi i ako znam da je igra "budjava" tj da je proshlo premnogo vremena od kako je bila aktuelna.. nick preko onog gamspy-a je kao i za crysis2 Okibgd...

:wave:

Igra razbija, ne znam zasto sam je cuvao toliko na hardu, obrisao i nabavio GAME OF THE YEAR ediciju, posle pola sata sam se navukao kao dete.. trenutno sam 15ti level, ko da igram neki post apokalipticni GOTIC, fenomenalno.

Igraš sam? Čudno da sis e tako navukao. Sa ekipom je još zaraznije. U stvari, po meni je samo sa ekipom zarazno. Kada igraš sam, smor

Ko ima volje i zelje da mi pomogne bio bih jako zahvalan. Naime pre par meseci mi je crkao hdd i samim tim sam izgubio svog huntera koji je bio lvl 32 sa masu svacega necega, inace sam presao igru tj vault itd itd
E sada, posto sam uzeo nov hdd naravno da nemam ni save ni karaktera ni nista.. evo dokle sam stigao u igri

Ko ima volje da mi nekako digne neki sejv nesto sa hunterom ne mogu da vam opisem koliko me samo smara da sve igram apsolutno iz pocetka.. to jednostavno ne mogu...

unapred hvala.

Cu ti dam ja kasnije ako budes bio online

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Pryvo, sorry na dizanju teme iz bas mrtvih, ali mi ne ide nikako... zavrsio sam celu igru single player, igram vec mesecima kada imam vremena i ostao mi je samo secret armory of general knoxx.
Sto rece neko na temi, igra je vise fallout od samog fallout-a 3... Samo feature u SP-u su nesto sto nisam nigde doziveo. Otvaranje kovcega za municiju ucek ima municije koje ti fali, nikada ti nece zafaliti necega, ukoliko furas jedan tip oruzja, njega cesce nalazis, humor je sjajan, cesto se prepoynaje ruganje modernoj igrackoj industiriji kroz razne misije... mozda i jesu jednolicne, ali kako lepo tu jednolicnost prekida zombie island - kao da je u pitanju potpuno nova igra. sjajni claptrap koji dize ustanak, ... ma, igra je skoro perfektna... naravno sa DLC-ovima... u svakom slucaju, imam samo jedan problem sa igrom...
Kada odem na tbone junction odredjene teksture nedostaju i sve je crno... vidim da se niko nije zalio na ovo u temi... Imam HD5770 i ovo me mnogo nervira... skoro je neigrivo.. neki tvrde da je do calalyst ai-a, neki da je do catalysta, probao sam vise verzija i nista, probao sam i da smanjim anti anti aliasing i pomoglo je u jednom delu, bolje vidim put, ali odredjene teksture sa strane koje su bile crne su i ostale crne teskture sa strane, a jedini pomak je bio taj da kako sam smanjivao aa put oko mene je postajao respektivno vidljiviji. Ali ukoliko zumiram u deo puta koji vidim normalno - on opet postaje crn, kao i deo puta koji mi je blizi. Probao i da menjam ime, i editujem neke .ini fajlove da iskljucim catalyst ai, i ovaj predlozeni u temi Borderlands Advanced Config u kome mi je podesen aa na 0, ali i dalje se ostaje problem...

ne mogu ovako da igram ovaj DLC, a ne mogu ni da ga preskocim :verysadsmileyfaceofclaptrap:

Taj problem sa streamingom textura je dosta cest sa UE3 igrama, tako da ako ga nisi resio kroz ini config i drajvere, tesko ces da ga resis. Inace, ako ne budes mogao da igras taj DLC, ti odmah pod hitno predji na Borderlands 2 jer je igra u svakom smislu korak napred (a negde i vise) u odnosu na prvi deo i jedna od najboljih igara ove godine.

Borderlands 2 jer je igra u svakom smislu korak napred (a negde i vise) u odnosu na prvi deo i jedna od najboljih igara ove godine.

+1 Ja kao veliki fan Borderlandsa se slazem. :D

Ali opet mislim da bi trebao da predje General Knoxx-a jer je jedan od najboljih DLC-ova. Ne znam zbog cega se to kod tebe dogadja sa teksturama. Jesi li probao novije drivere za graficku i instalaciju svezeg DirectX-a?

Vrh Dno