Pryvo, sorry na dizanju teme iz bas mrtvih, ali mi ne ide nikako... zavrsio sam celu igru single player, igram vec mesecima kada imam vremena i ostao mi je samo secret armory of general knoxx.
Sto rece neko na temi, igra je vise fallout od samog fallout-a 3... Samo feature u SP-u su nesto sto nisam nigde doziveo. Otvaranje kovcega za municiju ucek ima municije koje ti fali, nikada ti nece zafaliti necega, ukoliko furas jedan tip oruzja, njega cesce nalazis, humor je sjajan, cesto se prepoynaje ruganje modernoj igrackoj industiriji kroz razne misije... mozda i jesu jednolicne, ali kako lepo tu jednolicnost prekida zombie island - kao da je u pitanju potpuno nova igra. sjajni claptrap koji dize ustanak, ... ma, igra je skoro perfektna... naravno sa DLC-ovima... u svakom slucaju, imam samo jedan problem sa igrom...
Kada odem na tbone junction odredjene teksture nedostaju i sve je crno... vidim da se niko nije zalio na ovo u temi... Imam HD5770 i ovo me mnogo nervira... skoro je neigrivo.. neki tvrde da je do calalyst ai-a, neki da je do catalysta, probao sam vise verzija i nista, probao sam i da smanjim anti anti aliasing i pomoglo je u jednom delu, bolje vidim put, ali odredjene teksture sa strane koje su bile crne su i ostale crne teskture sa strane, a jedini pomak je bio taj da kako sam smanjivao aa put oko mene je postajao respektivno vidljiviji. Ali ukoliko zumiram u deo puta koji vidim normalno - on opet postaje crn, kao i deo puta koji mi je blizi. Probao i da menjam ime, i editujem neke .ini fajlove da iskljucim catalyst ai, i ovaj predlozeni u temi Borderlands Advanced Config u kome mi je podesen aa na 0, ali i dalje se ostaje problem...
ne mogu ovako da igram ovaj DLC, a ne mogu ni da ga preskocim :verysadsmileyfaceofclaptrap: