Ista kombinacija, ariston, hansgrohe usponski termostatski, kombinovano kada i tuš. To je u principu dobro radilo dok nije crko ariston, pa smo kupili novi identičan+wifi pošto samo taj fizički staje. Ne znam šta se desilo tad, ali toplu vodu više nije mogao da koristi kako treba i ogroman uticaj je bio koliko odvrnem hladnu vodu na ulazu - ako je odvrnem do kraja, termostatska nikad nije mogla da pusti dovoljno toplu vodu, šta god joj podesio. Stvar se pogoršala kada sam je očistio od kamenca, počela da kaplje, tj. poseban kunfu potez zatvaranja ju je sasvim zatvarao. Termostat kilavio, ventil da se prebaci na tuš isto nikakav postao.
Mesecima se dogovaram sa uvoznikom ventila, hteo sam komplet da je remontujem i ta naša komunikacija se razvukla malo - prošle nedelje sednem u kola, odem u Diplon i kupim njihovu brendiranu termostatsku, skinem staru, stavim novu, sve šljaka savršeno. 12,5k din.
Staru ću možda da remontujem kad budem imao vremena, ako delovi budu jeftiniji od nove Diplon ili slične, inače ide u kontejner.