Koristim jedan srs-xb10 već više od godinu dana, koštao je 5900 din u radnji na G. Pošto mi je bio potreban stereo, reših da kupim i drugi komad. Problem je što ih više nema, a zamenio ih je manje više identična srs-xb-12, sa kojim ne može da se upari. Elem, stiže mi danas iz Engleske, preko ebay-a drugi, polovan komad koji je sa sve carinom koštao oko 6500. Ovo sve pišem pošto sam veoma zadovoljan zvukom. Jesu to mali zvučnici, ali zvuk je sasvim lep, prijatan, nenametljiv, tačan.
Trenutno ih držim na veoma debelom drvenom radnom stolu od kojeg prave svojevrsnu rezonantnu kutiju.
Ja vidim celu ovu stvar sa muzičkim uređajima na sledeći način, volim da mi bude komotno, jednostavno i prijatno.
Za neku referencu da ne mislite da nemam baš nikakvo iskustvo, u jednoj sobi su sansui au 9900 i sansui 7070 sa AR-11 u drugoj su Sonus Faber Concertino na Sansui BA/CA-2000, tako da imam iskustva i sa zvukom modernih malih kutija i sa zvukom ozbiljnog basa 70-ih, ali ipak slušam najviše ove male bluetooth sonije. Jednostavno je kad je malo i nije po mom mišljenju ni toliko skupo.