Kakve su sanse da se na njega stavi blutut preko kojeg bi se vezao na tel i koristio net sa mobilonog?
postoji hak za androide da se koristi 3g modem sa USB-a, koji se inace koristi na windows-u uz .exe aplikaciju. e sad, problem kod netcat-a je shto ima mini USB, pa morash da nadjesh direktan adapter, ili da ga nosash sa kablom ako ti ne smeta
E da i recimo koliko je trajanje baterije pri gledanju DIVX sa recimo 50% osvetljenja???
Da bi izbacio cell standby moras da uradi ovo.
Prvo trebas da root-ujes tablet.
Posle sa root manager-om odes u system/app.
Tu preimenujes Phone.apk u Phone.txt.
Resetujes tablet i to je to.
Jeste taj deo sam skontao, ali vidis ima jedna jeba... kazu da kad rootujes uredjaj onda garancija prestaje da ti vazi, a i da postoji verovatnoca da ako se neki uredjaj ne rootuje pravilno da moze da trajno zabode...
E sad, bilo bi lepo da ovi sto drze NetCat probaju ovo sa jednim uredjajem, jer ako njima zabode gubitak im je 1 promil, a nama obicnim korisnicima bi gubitak bio stoprocentan...
Osim toga ono sto mi je bitno je da ako neko moze da potvrdi, ili da bar da delimicno objasnjenje/misljenje da li ovaj Cell standby radi to sto radi kako su ovi opisali (ping pong sa repetitorima)... Jer mozda teleships kada pravi arhitekturu chipa pravi sve u jednom, a onda makne neki deo (recimo slot za Sim karticu), i na taj nacin napravi jeftiniji model...
Dodato: ... jer mi je nelogicno da ovom jednom korisniku kojem pise opisno da je njegov Android tablet 100% bio bez Cell signala. Sto kontam da znaci da je uredjaj pokusavao da se nakaci ali da 100% pokusaja je bilo bezuspesno...
Daj mi neki link za taj hack. Imam 3G "Internet za poneti" USB modem (CDMA) od Oriona i dobro bi bilo da mogu da ga udenem u neki android. Hvala mnogo unapred.
kazu da kad rootujes uredjaj onda garancija prestaje da ti vazi
ajd prvo mi reci tacnu oznaku orionovog USB modema ?
to je onda katastrofalno poslovanje firme. root ne trazi da otvarash spravu i fizichki je oshtetish, dakle, JEDINI slucaj gde cackanje softvera prekida garanciju, do sad je bila na Jailbreak-ovanju apple proizvoda, i evo sad sa netcat-om. zaista vrhunski.
Test baterije...
http://www.youtube.com/watch?v=D-gITXlGpg4
Izvini sto si malo duze cekao, ali me stigla neka prehlada, pa sam i ovo jedva nekako smandrljao...
Elem, zamolio bih malo strucnije ljude da bace pogled na video, posto ima jedan deo vezan za Android "Cell standby" stavku koju pokusava da rastumaci masa naroda...
Voleo bih da ako imas prilike probas jednu igru a to je Sandstrom 3.2.
Nisu meni oni rekli za garanciju, nego sam video da ljudi upozoravaju na internetu... A kad si vec pomenuo firmu, zanima me njihovo misljenje o ovoj stavci... Jer se sada postavlja pitanje, ako ovaj postupak produzuje izdrzljivost baterije zasto nije fabricki odstranjen Cell standby...
ajd prvo mi reci tacnu oznaku orionovog USB modema ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari