sada sam pitao orion za internet za poneti i kazu moze se imati internet kod njih ako tablet racunar ima standardan usb port mozete li mi reci neki tablet koji ima usb port i kazu nema veze sto je andrroid operativni sistem do 22 sata im je live podrska mogu ih pitati jos nesto
tarzane, a sam za svoj tablet Flytouch 2 napravio auto punjac. mgou tebi da napravim ako zelis, samo trebash od Blueberry-ja da kupish josh jedan punjac za tablet radi konektora, i jedan auto punjac bilo cega, koji ti ja kazem. adapter, ne punjac, samo da se ispravim![]()
ako si vec kupio netcat, i ako zelis da ti napravim punjac, odma mi napisi Output
au bre zost, kako upadnesh na temu, ko da si direktno sa marsa pao.
ajde, vrni se dve strane u rikverc, i procitaj o cemu smo sve ovde pisali ... ne radi ni konj kao prevozno sredstvo - dok ga ne osedlash.
a taj njihov mamlaz iz tehichke podrshke se sasvim lepo uklapa u tuznu sliku srbije i nestruchnost u svim sferama industrije i privrede.
Igoritza je ponudio reshenje na prethodnoj strani, sve sto treba je da se kupi:
Orion modem
Huawei modem posebno
da se prebaci sim kartica iz jednog u drugi
da se primeni hack
nego jednostavno, ljudi oce android tablet, al nece da se "zezaju sa time" - e pa nece moci.
izvoli uzmi. galaksi tab samo 1000 evra :d
meni je besmisleno uzimati iPad ili galaksi za tolike enormne pare. jesu preformanse bolje, ali meni ZAISTA ne treba 3D grafika, i procesor koji melje orahe, na prokletom MID-u. ja sam sa Gome Flytouch2 vishe nego prezadovoljan, a svi koji zele netcat ce dobiti slican, jeftin uredjaj koji radi pos'o.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari