eno ti onaj sto je Kovacev sto je Kutija testirao... jos uvek nije izasao 2.2, a proslo koliko meseci...
tj. izasao je, ali je skroz klot, ne radi nista - cak ni kalibracija ekrana.
jos se sada pojavio Android 2.3... neka fala.
kupite ipad ili galaxy tab i nemojte da postujete ovde onda. ovo je jeftin mid, kolko para, tolko muzike. nelogično je očekivati kompletnu tehničku podršku i 0-day updateove za ovu cenu. eno vam galaxy pa uživajte u novom androidu, ja znam da i 2.1 radi sasvim lepo na ovim uređajima za ono za šta su namenjeni, a to je surf, knjige i multimudija
Ali to je klasičan kinez, ovo je ipak malčice ozbiljnije...Bleuberry je brand za taj uređaj...
Možeš i ti imati svoj brand, samo ti treba dovoljno love da bi mogao da naručiš, recimo 100 komada i Kinez će na svaki da zalepi Djurkash a ispod piano fontom: Mi pravimo najbolje i najjače tablete :d
Možda može i da se sredi: Made in Serbia, Assembled in China :d
Možeš i ti imati svoj brand, samo ti treba dovoljno love da bi mogao da naručiš, recimo 100 komada i Kinez će na svaki da zalepi Djurkash a ispod piano fontom: Mi pravimo najbolje i najjače tablete :d
Možda može i da se sredi: Made in Serbia, Assembled in China :d
ja lično ne bih kupio ovaj tablet, ali ne zbog toga što je blueberry niti zbog toga što je android 2.1 nego zbog toga što će ovih stvarčica sledeće godine u ovo vreme biti na kilo za 50e komad
Sa Borovnicom nema zezanja
Kako beše staro ime? Neo?
Blueberry je, kao i one silne marke televizora što su se prodavale po akcijama, sve brend do brenda.
Ne treba živeti u iluziji i verovati da je ovo nešto bolje od kineskog tableta. Ista je stvar, samo što ima garanciju a cena je tu negde, što reče ed_hunter.
Blueberry JESTE kinez. chak sam negde nachuo da je Blueberry zapravo jedna kineska firma, tipa - Zhing Yang koju za nashe trzishte neki vojvodjanin prepakuje u "Blueberry" brend i prodaje tako ovde.
cemu u prilog ide da sam za ovaj moj Ice Mp4 nashao firmver od neke kineske firme, sad ne mogu se setiti imena, gde plejer izgleda identichno, samo se zove "Dzet Li chen" i primilo se. isti hardver u pitanju, dakle.
gledao sam na ARM-ovom sajtu za te 11 procesore, ovaj je iz gornje serije gde imaju tri komada koji se razlikuju samo po klokovima. 800, 1000, 1200
možda može nekako da se odradi neki overklok na 1200MHz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari