Dobili su ga preksinoc a juce im je bio prvi dan sa njim, ja sam bio tamo u 10 ujutro i lik mi kaze da nisu jos stigli ni da ga procackaju. Kad sam ga pitao jel futrola sa tastaturom, gledao me je zacudjeno i jako se iznenadio kad ju je otvorio i video tastaturu. Cak je isao po radnji i pokazivao kolegama koji rade sa njim

.
Isprobao sam ga i ja danas u Novom Sadu u Novelu na Spensu. Imao je foliju preko ekrana, ali je i pored toga odziv bio pristojan. Ako je bez folije za 20% bolji odziv, onda je to odlicno. Stvar je kod rezistivnih ekrana sto se treba navici na tacno potreban nivo pritiska na ekran, posto ovi ekrani zahtevaju fizicki pritisak. Meni je mol telefon, Samsung S5230 delovao jako lose u tom pogledu, dok nisam razvio osecaj za tacan nivo pritiska, i sada se odlicno slazemo. ,)
Inace, NetCat me je odusevio svojom izuzetno malom masom, jedva da ga osetite u ruci. Takodje je vrlo, vrlo tanak, prosto nemate osecaj da drzite u rukama RACUNAR! Jedna stvar mi se ne svidja - ekran je dijagonale 7", sto nije tako lose samo po sebi, ali je problem u tome sto je wide, pa zbog toga kada racunar drzite uspravno izgleda malo preusko, da ne kazem smesno.
I ekran zaista izgleda malo isprano, boje nisu bas lepe kako bi moglo da bude, ali meni to recimo ne predstavlja prevelik problem. Veci problem je meni licno cena, posto za ovakvu stvarcicu ne bih dao u ovom trenutku vise od recimo 10.000-15.000 dinara. Mislim da cu ipak sacekati jedno godinu dana, da se pojavi Android 3.0, da hardver jos malo uznapreduje i da se cene malo spuste.
Mada bih najradije odmah pazario ovu stvarcicu, ili bilo koji drugi tablet, samo da je viska para...
Jos jedna napomena - u Novelu nisu imali pojma o bilo kakvoj fotrolici.
Ako neko kupi ovaj lepi mali racunar, bilo bi lepo da postavi neki snimak na youtube, da pogledamo u akciji pustanje videa, surf, itd, posto ovaj u Novelu nije na sebi imao nista od medija, a ni net mu nije bio ukljucen.