- Učlanjen(a)
- 30.06.2000
- Poena
- 1,170
Evo Driveru koliko si strucan se vidi iz tvog posta starog oko godinu dana.
Citat: "Da, shto se HD filmova tiche, tu je X360 totalno van priche, takvi filmovi su sve rasprostranjeniji, a tek za 6 meseci ili godinu dana ce biti sve novo na HDu. Na X360 cesh moci da gledash film, ali ce ti trebati 4 DVDa za to, ali poshto ce i BR chitach i rezach izaci za PC, pirati se sigurno zbog Xboxa nece zezati da prave te seckane varijante, vec imaju gomilu uploada za BR verziju..."
U chemu je problem ovde ? X360 je dobio HDDVD player koji u kombinaciji sa konzolom za 100$ premashuje cenu PS3 a nema ni HDMI, i preko 60% filmova necesh moci da gledash na tome. tebi je to isto shto i PS3+bluray ? Ti mozesh da kupish PS2 i HDDVD standalone player,ali to ne znachi da je isplativo.
Ne, mislim da imam jedan pioneer 208 koji cita HD disk, DVD disk i CD i reze sva tri formata u isto vreme. Ne moguce je trenutno ubaciti i BR u tu kombinaciju - to je problem - specificnost BR diska i nekaompatibilnost sa ostalim stvarima, da ti ne kazem koliko je to problem u segmentu u kome radim...znas kad cemo naterati TV stanice u nasoj zemlji i okolini da predju na BR ? pa nece da predju na HDD za sa DV tape-ova , a kamoli na BR...
Pa BD rezachi mogu da chitaju i rezu DVDove, za CDove ne znam da li je neki najavljen, ili mozda vec postoji, ali bre kome treba rezanje na CD, totalno neisplativo.