Šta je novo?

[Blizzard] HearthStone: Heroes of Warcraft

@DBraveZ

lepo lepo svaka cast ali bese ima jos 3000 legendi ispred ?

kakvih sad 3000 legendi ?
mislim da si nesto pomesao :)

pa ima ono kad si legend pa broj?

Once a player has attained Legend rank, the rank cannot be lost until the season ends. If the player is in the top 10,000 Legend players in their region, their precise ranking will be displayed inside their medal. For example, if a player's Legend medal shows the number 425, that player is currently ranked the 425th best Ranked player in their region.

aha, na to mislis.
Da, kao sto vidis ovde u donjem desnom uglu :
http://forum.benchmark.rs/attachment.php?attachmentid=147917&d=1408533827
u trenutku kada sam postao legendary stavio me je na poziciju 602 (to se odredjuje prema odnosu pobeda i poraza pre toga), sto znaci da na EU serveru ima 601 igrac ispred mene.
Zbunilo me je ono 3000, ne znam odakle si izvukao taj broj.

Ako mislis da cu uopste da pokusavam da udjem u prvih 100 ili se borim za prvih 16 (prvih 16 mesta vode na zavrsni turnir tj kvalifikacije za Blizzcon), moram da te razocaram :D
Tako nesto zahteva po 8-10 sati igranja svaki dan, plus da si jako dobar, a takodje i dosta srece.

Sasvim mi je dovoljno sto sam uzeo legendary, ne planiram vise toliko da se trudim, iako cu igrati i ubuduce.
Sledeci cilj mi je 12 pobeda u areni, do sada mi je max 10.

Ooo cestitke na legend, samo sta mu dodje backspace?
Ja sam ovog meseca slabo igrao ranked, samo arenu da skupljam gold za naxx i uspeo sam posle dva puta sa hunterom da uzmem i 12 pobeda sa magom i paladinom, sad sam opet na 10-0 sa novim paladin deckom i 2-3 poteza me delilo od 11te pobede i nestane mi struje :) nikad necu stici do 12-0 :)

Ja sam mislio da je to samo aggro verzija tempo rogue, nisam ranije cuo taj naziv i rekoh mozda je to neki novi naziv za hunter deck.

ja nemam karte za ove najace dekove niti cu da im platim, skupljam golde za naxx pa se nesto moze izkombinovati sa tim kartama. najveci rank mi je 14. retko kad igram dve tri partije sa istim deckom to mi je dosadno,stalno nesto experimrntisem,prepravljam i menjam :)

Za zoo deck je mnogo lako skupiti karte, a najjaci deck
I za rush huntera nije tesko, al zoo mislim 6 rare karte i to je to, mozda i malo vise al mi se cini da je to i svaki deck mozes da dobijes

Poslednja izmena:
Zoo dek je daleko od najjaceg u ovoj novoj meti, cak sta vise niko to na visim levelima i ne igra. Hunter je jak ali ima vise novih meta dekova koji ga konteruju. Ja licno imam full dekove za druida (druid standardno ima high win r vs huntera) rogue,huntera i skoro za warriora ali nemam ni zelje ni vremena da igram po ceo dan protiv varijacije.

Poslednja izmena:
Moguce slabo sam igrao ranked od naxxa, samo igram arenu za gold jos 900gold i to je to, al kad pogledas koliko je dobar deck, a bas jeftin. Rado bih ja igrao control warr :)

Sta je ovo covece ne moze da se pobegne od huntarda :D

I ja sam poceo dosta da ih primecujem, kapiram da je poenta sto je jeftin a dobar deck, cak sam razmisljao i da ga kraftujem, ali ne volim da furam tudje kopije, barem ne toliko popularne :D

Mad scientist mnogo jak :) ja craftovah Alex i dobih ysera jos 3 komada pa mogu da igram warr :) gde jos sad ide ysera? Ramp druid i?

Mad scientist mnogo jak :) ja craftovah Alex i dobih ysera jos 3 komada pa mogu da igram warr :) gde jos sad ide ysera? Ramp druid i?

Ysera je trenutno najbolja u war deku - awakens + gromas kao finiser.

Sto se druida tice umesto nje koristim trenutno harisona jer je brutalan u ovoj meti

Za warr mi treba i rag i grom i onaj 2 dmg turn dosta leg treba za warr, ako nista sad kad imam Alex cu da igram handlock

Konacno sam napravio control warriora, imao sam sve osim grommasha i 2 x shield slama, tako da mi ode sav dust na te 3 karte :D
Probao sam da igram i sa Loathebom i Yserom ali ne svidja mi se. Loatheb jeste super protiv miracle, ali uglavnom vidjam warriore, huntere i druide.
Harrison je sjajan u trenutnoj meti, a tesko mi da se odreknem Black Knighta.

Prilozi

• ctrl.png
    ctrl.png
    163 KB · Pregleda: 71
Poslednja izmena:
Ti imas bas dosta legendarija, ja bas nemam srece u zadnje vreme sa otvaranjem pakovanja, jedino korisno sto sam izvukao mi je malygos, ostalo po jedan eventualno 2 rare-a i to je to

Pa ja mislim da nisam dobio leg u jedno 100 packova ili ti nesto duze od 2-3 meseca do pre neki dan kad uzeh yseru, tesko da je bas 100 pack ova ali jedno 60+ sigurno.

Ja sam dobio do sad oko 10 legendarnih od bete. Mislim da sam dobio: 2x harison, deathwing, black night, 2x mukla, nat pagle,liroj i malygos

ja sa ovih 5 iz Naxxa imam 24 ili 25 legova ukupno, bila je neka statistika da se na svakih 20-25 pakova dobije jedan legend. Otpilike 1% sanse, sto mu dodje na 100 karata.
E sad, imao sam prilicno srece da skoro svaki put dobijem leg koji nemam, samo sam 3 puta dobio Lorewalker Cho (jedan zlatan :D ), ostalo sve razlicito, to je samo sreca, neko je tu bas baksuz pa stalno dobija isto..

Ovaj sad mesec sam igrao uglavnom samo ranked u zelji da dodjem do legendary ranka, ali prethodna 2-3 meseca sam bas dosta igrao arenu, svaki dan po 1-2, i cesto imao 6-7-8 pobeda, tako da sam nakupio dosta dusta i besplatnih pakova.
Najvise sam uzeo od disenchantovanja golden karata, rare i epic spelova.

Cuvam sve golden karte ako su minioni, ali spelove unistavam :) na to sam uzeo bar 2500-3000 dusta

Poslednja izmena:
Ja sve golden unistavam :) jel to tacno da je 1% sansa za leg iz pack? Dva puta sam dobio black knight i to je to, igram od februara i imam sve karte ali samo 6 leg ne racunam ove naxx i onog murlock

Boli vas uvo, ja imam samo malygosa od leg :D al zato epic i rare u klasama koje ne igram, imam koliko hoces, i racunao sam, kad bi ih sve disenchantovao nista mi se ne bi isplatilo

Pa da samo golden karte se isplati disenchant, ove ostale samo viskove, zanimljivije je ovako polako :)

Ja sve golden unistavam :) jel to tacno da je 1% sansa za leg iz pack? Dva puta sam dobio black knight i to je to, igram od februara i imam sve karte ali samo 6 leg ne racunam ove naxx i onog murlock

Ne zna se tacno kolika je sansa i blizard to nikad nece reci jer je zvanicno sve rng. Podaci koji postoje dolaze od komjunitija. Jos od bete ima "dokonih" ljudi koji imaju eksel sitove sa podacima o kartama i nagradama u areni :D

Htedoh da napravim dek sa maexxnom i evo ga. Primeticete da nije klasican warlock handlock vec sam pokusao da napravim dek protiv trenutne mete.

Moja logika iza karata koje vas verujem zanimaju :

Acidic swamp ooze - trenutna meta je puna huntera i warriora koji jure huntere tako da ne moram da objasnjavam puno.
Shadow Bolt - 4 damage za 3 mane, dobar early game remove-al i mana curve friendly
Tazdingo ! - posto ne koristim sunfury i watchere on je zamena
Black night- umesto drugog siphon soul-a, klasican tount remove

Maexxna - Cini mi se da je niko ne igra pa sam odlucio da je isprobam. Sjajna je kao taunt i board control minion, gledam da je izbacim sto pre jer obicno protivnici odmah bacaju removal na nju (ako su gianti i ragnaros moj najveci izvor damage-a sto manje removal-a na turnu kad ih izbacim to bolje za mene) a ako je ne sklone onda je sjajna kao board control.

Dek je zabavan i za sada ima pozitivan win rate, ima puno pretnji i tauntova tako da sto duze traje gejm vece su vam sanse (burst dekovima ponestaje bursta jer moraju da ga trose na boardu)

maexxna.JPG

A sto ne dva faceless manipulators umesto sunwalkera? Moze Leroy il giants il rag, napravicu i ja handlock cim zavrsim sa naxxom :) nikako da skupim gold za zadnji wing i zadnje 3 arene zavrsavah na 3-4 pobede.

Koji murlock ? Otkljucao sam naxx, bilo bo lepo kad bi moglo jos nesto da se otkljuca za gold.

Inace igram od maja, i fale mi po jedan Knife Juggler & Defender of Argus za Trumpov Simplicity Warlock :(
Neckam se dal' da ih craftujem, imam osecaj da kad to uradim odma sutra ima da dobijem duplikate

Onaj leg 4 mane ima charge i bonus att od murlock na board, dobijes ga kad imas sve murlock karte, craft ih idu u dosta deck i jeftini su

nisam znao za to, hvala

Vrh Dno