Šta je novo?

[Blizzard] HearthStone: Heroes of Warcraft

@bugi82
Gde nadje to da su pomerili dan za objavu cena?Posto nigde ne mogu da nadjem.

Evo :
http://us.battle.net/hearthstone/en/forum/topic/13271477080?page=5#91

I know everyone is really excited for any and all information regarding Naxxramas. We’re doing our best to get it into your hands as soon as possible. However, it turns out we’re actually not going to be quite ready to announce Naxxramas pricing on July 1st as I previously mentioned—we do still want to announce more Naxxramas information soon, but I’m afraid it won’t happen on July 1st. We’ll get the details to you as soon as we have finalized information to share.

Verovatno je gomila igraca odavno pocela da stedi gold, i imaju u steku spremno tih 2-3000 pa sada ne znaju sta da rade :D

Ali najave objavu o ceni pa onda odloze, ludi Blizz, samo oni to mogu, takmice se sa Valve time u odugovlacenju..

Neverovatno zaista,cist bezobrazluk,a ovo sto ti kazes da su igraci poceli da stekaju,pa normalno da jesu.Ja imam 2250,sa questovima sto cu danas i onim bonusom za 3 pobede odoh na 2400,dok izadje sigurno sam na 3000 golda,verovatno i vise(jer kako su krenuli nece to skoro).I bude li bilo preko 1k golda po wingu ja prestajem da igram iz principa,kao sto sam rekao cist bezobrazluk sa njhove strane,i ovo inace predstavljaju kao ekspanziju.Izvinte molim vas gospodo iz blizzarda,ali ovo je EVENT koji traje 5 nedelja i posle nema i kao nagrada je 30 karata,a to je 10% novih.A hocete da naplatite kao ekspanziju ili cak vise.Mozete ali djoku mog.Sve u svemu,rekoh 1k golda po wingu i cao,bude li tipa 5k ili 6k odlazim na forum da im se na****m sitnog zita brisem battle.net i prestajem da kupujem njihove igre,za sav kes sto sam im dao dobio sam ovakav odnos.

edit:Aj ovo za gold,ocekivano od retarda kao sto su oni,mene zanima koliko planiraju da kosta za real money?Tu ih isto cekam.

Poslednja izmena:
ja imam 2270 trenutno, krenuli smo da stedimo u isto vreme izgleda :)

Ocigledno:dMada spiskao sam 3 arene od pocetka stednje,ali dobro jedna je bila 8 pobeda pa sam vratio.

Eh, ljudi sumnjaju da u samom Blizzardu ima neslaganja oko cene. Verovatno jedna struja vuce da ekspanzija moze da se kupi samo za novac, a druga da HS ostane free to play. Videcemo ko ce pobediti, nadam se ovi drugi...

tesko da odustanu od f2p modela, pa i ovako je skoro nemoguce igrati ozbiljno bez kupovine karata, moguce je sada posle 4-5 meseci ako si igrao svaki quest i po 100g dnevno od 3 pobede, a kad dodje naxx dovoljno je samo cena bude i 500-1000g po wingu i vecina f2p igraca nece imati pristup.

Evo i moja druga zavrsena arena uspesno :) oba puta sa hunterom, interesantno je da sam sa mnogo jacim mage i paladin deckovima(sa po 2-3 vrhunska legendary) nekoliko puta stizao do 11 ali samo hunter ide do 12 :D
deck nije nista specijalno ali ima lepu rush sinergiju, jednu partiju sam izgubio od druida sa ragom i hoggerom i to posto sam sklonio drvo, taman da odradim killshot dodje mu hogger :D ,a drugu od rogue koji me je dobio do 5tog poteza, samo su mu dolazili backstab i defias, a ja nemam exposive trap :)

Od karti nedostaje jos explosive shot, dark iron dwarf i jedan rocketeer

Najjaca pobeda mi je bila protiv shamana koji je imao lepu prednost do 6-7 turna, i non stop me smarao sa emote, i prelomih partiju kad sam uspeo da mu spalim 6 karata u jednom turnu sa murlockom i 7mu u iducem zbog frost trap :D

Nagrade nista spec, ajde 150 dusta nije lose ali moglo je i bolje.
12-2.jpeg12-21.jpeg

Poslednja izmena:
Svaka cast,ja sam najvise do 10 u areni dogurao.Ali ovo kad ti da igra 2 karte koje 99% imas umesto dust-a ili golda ili umesto 2 spila koja su ovde morala biti,dodje mi da ne pustim arenu vise.

ovo su zlatne karte, ja se obradujem kad ih dobijem.
Ako ih vec imas daju dosta dusta

da zato i rekoh 150(50+100) dust-a nije lose, ali radije bih uzeo jos jedan deck, cisto zbog veceg % da dobijem neku legendarnu

Upravo tako,uvek postoji sansa za legendary ili epic,a bice u tom spolu golden nesto sigurno za toliko pobeda.

Fail nad failovima,ortak u areni:dHearthstone_Screenshot_7.2.2014.14.13.18.jpg

Ja danas isto imam 4 swipe-a i prva partija u 20 povucenih karata ne dobijem ni jedan, a onda sledeca partija izadju mi 3 komada u prvoj ruci >.<

Ih imao sam u jednoj areni 5 frostbolt i izgubio sam je sa 0 pobeda i nisam nijedan frostbolt video u 3 poraza :)

Glupo pitanje (verovatno vec i bilo)...ima li ikakve razlike izmedju gold karti i obicnih osim u izgledu?! Takodje i za heroje isto me interesuje posle 500te pobede?!

Pa malo 3d efekata i to je to,kao sto si rekao izgled.E sad ako dobijes gold koju vec imas (2 komada)ili golden legendary(nekim slucajem)pa da disenchantujes,dobijas vise dusta i to je to.

Gold legendary je 1600 dust, epic 400, rare 100, i obicna 50 dust, ja licno ih odma disenchant, lepo izgledaju al nisu za f2p sirotinju :)

hahah, jeste tako ... ali meni ipak zao da ih disenchantujem, a ne bih ni znao na sta da potrosim dust, mislim dok skupim za jednu legendary, ima da prodje cela godina :(

Pa ne moras da pravis samo legendary, ima dosta dobrih epic i rare karata, pogledas kakav bi deck igrao i sta ti fali od karti pa pravis, evo meni sad fali samo Alextrazia da bih igrao onaj mage control deck sa giants-ima, i zlatni legendary mozes da napravis bilo koji leg, zavisi kog si dobio.

znam da ne moram, ali mi se uglavnom samo one svidjaju ... na kom sajtu gledas sastave popularnih deckova ?

http://hearthstoneplayers.com/decks/

mada i u ovom topicu kace ljudi neke nove deck-ove, jednostavno vidis sta ti fali pa pogledas imas li neku alternativu toj karti, npr. ja od popularnih leg imam samo leroja i black knight-a sve ostalo neke alternative, zato i ne igram control warr-a i mage :D

Poslednja izmena:
700g po wingu. Nije skupo. Ja ustedeo 3500g za sada... Znaci da mogu da pocnem da opet kupujem packove :D

Poslednja izmena:
Bar su dali jedan wing besplatno, sto znaci 2800g za sve

Evo racunali su. Kupovina packova je 80g za 1$, kupovina Naxx-a 140g za 1$.

Znaci ako imate stek golda i planirate da kupujete packove za novac, definitvno se vise isplati da Naxx kupite za novac, a packove za gold. Ja sam vec i previse para dao na HS, tako da mislim da cu ipak ekspanziju kupiti za gold :)

Kakvi ludaci:D
Ali dobro nije na kraju mnogo skupo.

Vrh Dno