Šta je novo?

[Blizzard] HearthStone: Heroes of Warcraft

A na sta god da lici izgleda fun da se proba,ali nista ne dobijam,a prjiavio sam se za betu vec prije par mjeseci i nista ):

nije jos pusteno za EU

Ne znam kako onda Wickd streamuje,a trenutno je u Evropi,Danskoj :)
Ako ne znate ko je to,profesionalni League of Legends streamer,ali u medjuvremenu odigra po koju arenu na Hearthstoneu.

Blizz nije pustio betu nikome u EU direktno na nalog preko opt-in koji si uradio na svom akauntu.
Ljudi u Evropi koji igraju su se snasli tako sto su osvojili cd key na nekoj od nagradnih igara, ili ga jednostavno kupili.

Ili mu je jednostavno neko dao US akaunt sa betom.

Poslednja izmena:
A što ste toliko nestrpljivi, ubiste se zbog bete, što lepo ne sačekate da ispeglaju sve i da bude dostupno svima, i na kraju uživate u gotovom proizvodu, a ne ovako(plus što dok je u beti može da bude strašno odbojno, jer je ne dovršeno, i prodložno izmenama)
ne razumem taj sad već trend, igranje beta naslova, još za pare, tipa kupi igru u predprodaji, dobićeš betu, ma super, za pare koje si dao dobio si proizvod koji nije gotov, baš mnogo znači(isključujem iz ovoga, prave beta testere koji učestvuju u samom staranju igre)

A na sta god da lici izgleda fun da se proba,ali nista ne dobijam,a prjiavio sam se za betu vec prije par mjeseci i nista ):

Pa valjda treba da se igra nešto što je u plusu :)...ako hoćeš da igraš nešto ovako to već postoji i zove se magic the gathering...ima ga i online i u realnom svetu ko voli karton :).

U zadnje vreme izlaze baš dobre digitalne TCG igre, ali se narod koji ne zna lepi na ovu, jer su čuli za Blizzard. Što ne znači da je Heartstone loša igra, par iskusnih igrača koje znam su je solidno ocenili. U poređenju sa Shadow Era koja je no.1 u žanru u ovom trenutku, Heartstone pojednostavljuje upravljanje resursima, ali usložnjava borbu, a posebno je pohvalno kako su praktično eliminisali prednost prvog poteza. Za razliku od SE, moći heroja takođe troše resurse, deluje mi kao dobra odluka.

Pa valjda treba da se igra nešto što je u plusu :)...ako hoćeš da igraš nešto ovako to već postoji i zove se magic the gathering...ima ga i online i u realnom svetu ko voli karton :).

Da ti budem iskren hocu da probam Hearthstones najvise zbog WoW-a.Rasturao sam tu igru redovno jedno 4 godine i rado bi malo da povratim neka sjecanja iz lore-a na ovakav nacin,brzo,a efikasno :)

Ne mogu da editujem post ali moracemo da iskuliramo neko vreme.. Moldran je veceras upao u tezak battlecry i berzerkuje na strimu hahaha

7HXpcnf.png

loool, ako on ne moze da dobije onda nemam reci :) Covek svaki dan pravi klipove i promovise im igru na najbolji moguci nacin, a oni ne mogu da mu daju 1 beta key :D
Crazy Blizzard, e pa bas zbog ovakvih stvari im se desilo da Dota pobegne u ruke Valvea, i desavace se im se i dalje...

^Važi što je neki random Blizz CS radnik čuo za Moldrana (ipak, nije on nesto ultra popularan), kada im dnevno stignu hiljade sličnih mejlova...:)

popularan je dosta, nema bas puno D3 streamera, on je mozda medju 3-4 poznatijih

a po cemu je on bitniji od tebe ili mene?

pa ako ima 30k subscribera na yt i streamuje Diablo svaki dan vec godinu dana, ja bi mu prvi dao key ako je zainteresovan i trazi :)
nije kao da mu kupujem stan ili kola, vec 1 beta key

Pre bi dobio ključ da je kontakritao ove CM-ove po twiteru, koji ga možda i znaju.
Ovako su mu samo zveknuli šablonski odgovor, pitanje je da li je taj mail neki čovek uopšte pročitao, ili je samo dobio auto-response...

jeste dobar streamer moldran al me opasno nervira jer se u nekim trenutcima ponasa ko dete...

i ona fora we doubled it mislim da ce da je zvace dok je ziv ><

da nema neko key viska? xd glupo pitanje al ko pita ne skita xD

Ključevi se prodaju za, neverovatnih, 200-300 USD, tako da...:d

hahah u leba ti nista onda xD

Vintage Blizzard... :d

Čisto da znate i kod nas su počeli da se pojavljuju beta key (i dele ih za dž......kod naših prodavaca)

vidim par ljudi sa friend liste vec igra :) meni nista nije stiglo

Vrh Dno