Šta je novo?

BlackCoin [BC] (PoS)

Sad sam hteo da te pitam, da nisi kupio, a ćutiš...kad sam video da je krenuo da pada. ;)

zamalo... bas se igramo vije.. stavim buy za preko noci na ~26k, cela noc prodje on ni blizu, kupim po 27k on padne na 26, i tako u krug :D

Ako ti ja kažem da sam kupio 34000 kom po 1400 sat, a on se isti dan srozao na onih najnižih 500 sat...i ja ga posle čekao nekih 10-ak dana da se vrati na 1400, samo da ga izručim da ne budem u minusu.

Jedno veče, ovako negde oko ponoći se vrati konačno na tih 1400 jedva, ja prodam sve, sav srećan što nisam u minusu, pogotovo što sam jedva prodao na 1400, jer se posle par minuta opet srozao na oko 1100...

Svi znamo dokle je dogurao nekih mesec dana kasnije, a koliko je tada vredelo ovih 34000, ne želim da računam.

Da li sam te utešio, bar malo? :D

ma, nisam ja od onih da komsiji crkne krava pa da meni bude lakse..... svako od nas ima neku taku pricu iz proslosti, ja sam prodao dosta DRK-ova po raznim cenama ranije, a zamisli da sam danas na ovu cenu...
al poenta je da se ne obaziremo na proslost, nego da uspemo da napravimo nesto sada i danas, i da zaradimo po koju :)

A sto to kopaju ti multipoolovi sa X11 pa isplacuju BC, ima li jos koji bitan coin sem DRK-a?
Nekako mi je to naopako, da kopaju DRK pa menjaju i isplacuju u BC, a da bude bolje i kopacu i njima nego da kopac odmah kopa DRK?

Pa ne kopaju samo DRK nego najisplatljiviji coin u tom trenutku, diff se menja iz minuta u minut i nece DRK biti uvek najisplatljiviji za kopanje. A uz to ce sigurno pre leta izaci jos par X11 coina.

kakvo guranje cene na dole (mintpal)...taman se malo vrati na 30k (wall od 22BTC) kad eto ga novi sell wall 47BTC na 29100.....
edit:
na 30k se "podebljao" sell wall na 80BTC pa sklonjen za 30 sec :d

Poslednja izmena:
hahah, neko mu pojeo 15ak BTCova i odma ode wall.. epic :d

Da li ko prati ovaj Jackpotcoin? Nema nigde pool-a.... vlax? :)

Ako oluja ne dođe, ja sam puk'o sve što imam. Samo da ne dođe za 1. maj, ni meteorološki ni berzanski... Ne bih voleo da je propustim.

Ne brini se i ako oluja dodje za prvi maj,u tom slucaju naredna ce biti jos veca.

Vrh Dno