Šta je novo?

BlackCoin [BC] (PoS)

Sto uvrede? :) Nisam imao nikakav komentar/stav na ovo,samo preneh informaciju... :)

E koji sam baksuz...prodam (nakon više dana čekanja na skok cene) 600kom po 25,5k (rekoh, da imam fiat ako ode do 21k) i on nakon 1 minuta krene da skače i ode na 27,8k. (to sam naravno video sa zakašnjenjem jer nisam bio pored kompa)...kako mi je krenulo u Maju bolje da batalim trgovinu..:S:

Ja kupio 1300 kom po 36000, valjda će ponovo skočiti bar na toliko, da se vadim

Sebi sam odavno zacrtao 140k cenu i verujem da će tu biti kad tad.

Dva dana nisam pratio ništa, koje osveženje su ove vesti. Ja ne prodajem... Sve što imam držim pa di puklo.

i ja sam takvog misljenja...nekako verujem da ce ici jos gore (jednom)...al ne dam :D

Ja ovo ne dan ispod 10 usd po novcicu.Zivi bili,pa docekali!

Mozda izgleda mnogo ali je svakako mnogoooo realnije nego onih 100$ za LTC :)

Inace, cifra za BC koja se uobicajeno pominje za long term cenu je 20$, dosta ih ocekuje i tako nesto.

Dev tim ima za cilj 1$ po novcicu i to je ono sto je realno u ovim okolnostima, i ja ocekujem tako neku cenu.

Mozda izgleda mnogo ali je svakako mnogoooo realnije nego onih 100$ za LTC :)

Inace, cifra za BC koja se uobicajeno pominje za long term cenu je 20$, dosta ih ocekuje i tako nesto.

Dev tim ima za cilj 1$ po novcicu i to je ono sto je realno u ovim okolnostima, i ja ocekujem tako neku cenu.

kako to funkcionise sa POS novcicima? nema kopanja, nema diffa, nema novih novcica, sta odredjuje cenu?

Ne znam da li ste vidjeli ali blackcoinpool sad ima podrsku za X11 i Scrypt-N novcice.

Za X11: stratum+tcp://useast.blackcoinpool.com:5555 -u BCADDRESS -p PASSWORD
Za Scrypt-N: stratum+tcp://useast.blackcoinpool.com:6666 -u BCADDRESS -p PASSWORD

Ne znam da li ste vidjeli ali blackcoinpool sad ima podrsku za X11 i Scrypt-N novcice.

Za X11: stratum+tcp://useast.blackcoinpool.com:5555 -u BCADDRESS -p PASSWORD
Za Scrypt-N: stratum+tcp://useast.blackcoinpool.com:6666 -u BCADDRESS -p PASSWORD

Ja planiram da prebacim koju mašinu čim naprave EU servere. Ovako očajan ping nema smisla...

Pa ping je i sad dobar, 141 ms ako si na to mislio.

start/run/kucaš "CMD" i onda u command prompt kucaš "ping www.adresakojatezanima.com"

pitanje za sve koji kopaju BC...jeste li presli na ove njihove multipulove x11 i scrypt N ili i dalje kopate po starom?

ja ne verujem da se dobija nesto mnogo sa x11, s obzirom da x11 novcici trenutno nisu nesto isplativi...
oni moraju da kopaju neki x11 prodaju po bednoj ceni i onda kupe bc i ti dobijes sipak
bolje da sam kopam nesto pa da kupim bc ako mi treba

Vrh Dno