Šta je novo?

BlackCoin [BC] (PoS)

E al' sam se zeznuo, mogao sam uzeti 10x, tj 5 btc-a cistih. :(

Prebacio sam pola btc-a na poloniex, dvoumim se da li ga uopste pazariti?

Čekaj da ljosne još cena pa kupi.
Meni je taj poloniex užas.

WC se sad bori oko 0.00001000...

Poslednja izmena:
Cekam ga na 500 satosija, ne dam vise.

bice veselo sa tim WC-om :D neka bude 3-4 puta manja cena od BC(na vrhu) i opet super

Pa biće 3x više novčića u odnosu na bc... ne znam, maltene preslikan scenario kao sa BC.
Mislim da ću se sledećih nekoliko dana natrpavati sa WC-om :D.
BC-a imam dovoljno za Lamborghini ako dostigne cenu kako najavljuju dev-ovi ;).

Poslednja izmena:
A daaaj... BC pa WC... DRK. U šta uložiti 0.11 BTC?

Ja lično kontam da pola skrkam u BC po ovoj ceni ili da sačekam noć, ako mislite da će biti pada? A drugu polovinu u WC, samo ne znam po kojoj ceni?

"Stariji" molim za savet? Ne ljutim se, ako omašimo. :)

Poslednja izmena:
Teško je reći u ovom momentu.
Mislim da sačekaš još malo i vidiš kako će da se odigra.
WC trenutno smiren na 1200 satošija dok BC miruje ispod 40K... svi verujemo da će BC ići gore dugoročno a za WC je još rano reći.

A daaaj... BC pa WC... DRK. U šta uložiti 0.11 BTC?

Ja lično kontam da pola skrkam u BC po ovoj ceni ili da sačekam noć, ako mislite da će biti pada? A drugu polovinu u WC, samo ne znam po kojoj ceni?

"Stariji" molim za savet? Ne ljutim se, ako omašimo. :)

wc je prosao vec, sa 0.0025 na 0.01... a sada pada :D

Poslednja izmena:
Pa biće 3x više novčića u odnosu na bc... ne znam, maltene preslikan scenario kao sa BC.
Mislim da ću se sledećih nekoliko dana natrpavati sa WC-om :D.
BC-a imam dovoljno za Lamborghini ako dostigne cenu kako najavljuju dev-ovi ;).

Zapravo 4x vise novcica od BC-a (75m vs 300m). Ali jos je u fazi rudarenja i potraznja mu nije ni priblizna kao kod BC-a.

Tako da je rizik i po ovoj ceni uzimati ga. Jedino opravdanje je pump i dump sema. Da je uspesan kao BC, cena bi mu trebala biti 10k max. Ali to se nece skoro desiti.

Zato se i neckam da li ga uzeti po ovoj sad ceni, jer ako ne bude pumpa, ima da se vrati na 400-500 satosija, koliko je i bio pre izlaska na mintpal. Razmislicu jos...

Poslednja izmena:
bio je 500-900 ne 50.

ne znam za vas ali meni je taj wc toliko očigledna prevara da je to strašno. izašao kad je neko video koliko se mase popalilo na bc, kao potpuna kopija ali uz premine :d glupost

Poslednja izmena:
Je li se meni to čini ili oni već pumpaju WC? Lagano...

Poslednja izmena:
Da, po treci put. Pih, izgubit 50 btc-a. :d

Uzimam ja 2000 kom pa šta bude... Neka skoči pet puta i ja imam 0.1 BTC, a meni je to "kuća" ... Najteže je doći do prvog BTC-a. :)

presla 39k al nema dampova ..sad je pitanje da li ce kitovi da cekaju da im prodju sell orderi na 39-40 pa da udare dump pa sve iz pocetka ili ce ovog puta da puste da probije 40k

A gde gledate buy/sell wall-ove za bilo koji coin, ako nije na menjačnici?

Možda je glupo pitanje, ali sam relativno nov u ovome, a pretpostavljam da ne sabirate ordere sa menjačnice, nego ima negde da se vidi lakše...

Poslednja izmena:
Kukate na kitove sto obaraju cenu i nedaju da ide gore,a vidite sta se desava kad kitovi miruju cena stoji maltene na isto ceo dan.Nemojte da kukate bez velikih igraca koji ce da podignu i obore cenu nema nama zarade,BC bi kao i drugi coini stagnirao,sva srece da su u ovom novcicu.

Kukate na kitove sto obaraju cenu i nedaju da ide gore,a vidite sta se desava kad kitovi miruju cena stoji maltene na isto ceo dan.Nemojte da kukate bez velikih igraca koji ce da podignu i obore cenu nema nama zarade,BC bi kao i drugi coini stagnirao,sva srece da su u ovom novcicu.
JOs kad bi mogli na njihov mirc gde ugovaraju i kordinisu akcije gde bi nam kraj bio

a sta treba da skace po 100% svakog dana? videli smo dokle je to dovelo..

A gde gledate buy/sell wall-ove za bilo koji coin, ako nije na menjačnici?

Možda je glupo pitanje, ali sam relativno nov u ovome, a pretpostavljam da ne sabirate ordere sa menjačnice, nego ima negde da se vidi lakše...

I tako me svi iskuliraste za odgovor na ovo...bar mi recite da sam glupo pitanje postavio, da znam. :)

Nema, potrazis na menjacnici i vidis u orderima veliku ponudu odnosno potraznju. That's wall.

Lepo se ljulja, taman za brze trgovine. Totalno predvidivo ali je moj kapital mali da bih ne znam sta zaradio...

24 Hr High
0.00045502
:smoke: idemo gore

Vrh Dno