Šta je novo?

BlackCoin [BC] (PoS)

Nema na cemu. Nadajmo se tome sto pre.

@fr0wn3r,

Iscitao sam i redit a i bitcointalk jutros (+ twitter pumperase koji pisu o bc), po meni novcic koji ima najvise potencijala za rast. Trenutno je sve na njegovoj strani naspram ostalih, glavna atrakcija pumpera, aktivan rad i veoma racionalni potezi dev tima. Ljudi gledaju na duze staze i do sada su stvarno mnogo uradili po pitanju novcica. Koliko sam kroz maglu na btc talku uspeo da uhvatim, plan im je udju u saradnju sa Lamborghinijem (slican black-gold logo :) ) i da se auta mogu direktno kupovati sa coinima. Avioni se vec mogu kupiti, a one bc kartice sto se mogu koristiti worldwide su gotove(ne znam kada pocinje shipping). :)

dobio je kopiju - whitecoin... skoro sve isto... kopa se 10000 blokova, posle ide pos.. cena se vec napumpala 5x za 2 dana

Idemo gore, jel ste spremni?

LAST PRICE
0.00032000

Spremni, spremni.

@tiptop,

Prebacio sam jednu masinu da ga rudari od samog starta, nadam se da ce ispasti nesto od toga. *** sada je IN ovi pos novcici. :p

Ovo ce uskoro biti kao i aurora, 0.5 btc-a po komadu. :)

Dosao do 0.001, pao i posle dan pauze nastavlja gore, ne posustaje uprkos mega dumpovima. Sto znaci samo jedno.

Evo malo je popustio, čini se da lagano i stabilno ide gore uz peakove... jako dobro. Iskreno više mi se sviđa ovako nego onaj nenormalni pump od pre neki dan.

Upravo to.

Juce je polako ali sigurno rastao, cisteci sve oredere pred sobom. Na prvi pogled lici na prirodan rast (doduse malo ubrzan).

Definitivno idemo na 50k do kraja nedelje (jako skromna prognoza!)

Mene zanima jel moguce da mintpal nema live vrednost kako treba?

mislio sam na poslednjih 12h :)
Definitivno se pumpa, a ne može pump da traje 3 meseca...

Ne znam za vas, ja cu se ulogujem na 50 pa da se igramo malo

ja ne umem da nadjem #Benchcrypto tamo :D

Ako si se ulogovao na krstaricu imaš ikonicu sa leve strane "priključi se kanalu"..tu kucaj #Benchcrypto i tražiće ti pass..benchmanija213....

:smash::type:

Reklame ubijaju. Neću na IRC, jer će mi stradati monitor.

sta ste se uhvatili za irc..a vidim da niko tamo i ne pise ..za sta sluzi forum nego za pisanje

преузимање.png

Ako prenosimo situaciju na sliku, trenutno smo prosli bear trap tj pad sa 39k na ~32k. Sada bi trebao nastaviti rast, sto vise - to bolje. :)

Onda lepo istresanje i ponovo kupovina.

Mislim da ako prati taj grafik treba očekivati da ide iznad 100k što mi se ne čini baš realno u ovom momentu... Ja i dalje verujem da će sledeći veliki skok ići na 140k, samo nisam siguran kada.

Ja i dalje ne mislim da smo u tom pumpu koji svi iščekujemo. Kontam da se još uvek traži sledeći veći opseg dok se ujedno "masa" drži zainteresovanom za novčić na ovaj način. Sve mi zapravo više liči na onaj prvi jednocifreni rast. Konkretno, možda i dođe do 50k, ali mislim da će tokom noći da se drži na 35-45k ili 30-40k. Sinoć je imao male zidove da ne ode ispod 20k recimo, od nekih 15-20 BTC vrednosti na tom pragu. Ali mi se čini i da ga niko ni nije fingirao. No, ovo je moj predosećaj da se ogradim. Ti si bolji trgovac i iskusniji, Prestige, ja sam još uvek "u začeću"... :D

Nego, vi trgujete u ovom rastu?

EDIT: A Mintpal, po stoti put, stvarno... Mogli bi nešto da urade. Sinoć sam jednom i pukao par komada zbog neažuriranja Buy Order-a... Zakoči i ostavio neki koji je prošao.

EDIT2: Mada sad sam se setio velikog pump-a. I taj dan je zapelo na ovim ciframa... Pa onda bio prelet, taknuo 44k pa se lomio na 39-40k i onda je bilo stvarno - fijuuu...! :)

Poslednja izmena:
moja teorija da FLT I BC idu u paru je definitivno tacna ....pratim procente padova i rasta...prate jedan drugog u stopu vec ceo dan sto znaci samo jedno....da iza ovih coina stoje isti ljudi i vestacki stvaraju skokove i padove

VIdi se iz aviona da neka grupa kontrolise i radi sta hoce..ovog puta sam isp...prilicno kupio sam za 4 BTC na 38k i bukvalno odmah poceli dump ..sad sam bagholder dok se cena ne vrati

Edit ..evo dok sam ovo kucao bukvalno u isto vreme svi sell zidovi nestali

Poslednja izmena:
Sigurno. Organizovani su jako. Ja sam dzonija do sada poslušao i pratio wall-ove, kada ih ima i tad sam dobro prošao. I Prestigea jednom i to je to... Ali sam manje više uz dobitke i gubitke dobio po repu 25 manje, što mi je puno sa obzirom da vrtim 150 komada...

Kada ovi sjašu sa berze, onda može da se pošteno trguje.

ja sam sitna riba ali sam pomocu mojih gresaka od 0.8 napravio 0.15 btc umetnost :)

Eee... Ja nisam ništa znao pre pet dana o trade-u. Sad sam iskusniji i malo siromašniji i znam bar čega da se klonim. Stekao sam osećaj bar za opasnost i tada se udaljim. Tako da iako sam danas ustao sa namerom da povećam broj novčića - odustajem i ne gledam berzu, pijem pivo sa drugarom i pričam mu o kriptovalutama dok ga jadnog ne udavim. :D

Eee... Ja nisam ništa znao pre pet dana o trade-u. Sad sam iskusniji i malo siromašniji i znam bar čega da se klonim. Stekao sam osećaj bar za opasnost i tada se udaljim. Tako da iako sam danas ustao sa namerom da povećam broj novčića - odustajem i ne gledam berzu, pijem pivo sa drugarom i pričam mu o kriptovalutama dok ga jadnog ne udavim. :D

majneri davitelji hahaha pocece ljudi da beze od nas i nasih prica ....gori smo od ribara....nego daj 0.65btc na zajam da se vadim obecavam da necu gubiti vise sad sam se naucio hahaha

uh.. uhvatio me dump dok sam gledao nesto drugo.. ali sam ga namirisao odmah prodao i pri prvom bounce backu povratio minus..
sad sam jos i u malom plusu i cekam bottom .. mintpal opasno zeza

Bas htedoh da kazem da ste postali sekta :) LOL

Eh da vam je sad onaj lik sa 1ghash u scrypt-i da se nakaci na BC pool :)
Pa da vam sunce sja :) Ko i proslog puta.

Vrh Dno