bolji u tastaturi
Pa dobro nije kao da mu ta tastatura nesto smeta..sakrivena je iza i po meni ti vise dodje kao neka opcija...mozes je koristiti, a i ne moras
Imam S5 i Q10.i uvek uzmem q10 kada hocu da kucam a da ne mašim slova i nerviram se. ništa ne može da zameni fizičku tastaturu.A kod Venice fiz.tastaura nije na uštrb veličine ekrana kao na drugim BB. OVO je kompletan fon.Koristim svake godine flagship fonove.menjam na svaka 4 meseca.Ali Venice sam dugi čekao.konacno kompletan fon.Danas je teže prodati fon sa tastaturom, nego bez. Za one malobrojne kojima treba full qwerty tastatura verujem da je bolji. Mislim fon deluje dobro, zaokruzen je proizvod. Samo trebalu su izbaciti sa i bez tastature, lakše bi se takmičili.
Ako i dalje kucaš sa 2 prsta na kompu, go for it.aj lepo da kupimo ts ekrane i povezemo na kompjuter da izigravaju tastaturu, jer zaboga nismo u 2010. godini.
Qwerty tastatura je uvek bila samo za određene ljude. Ja sam davno hteo da uzmem E71, ali kada sam ga probao, shvatio sam da je za mene qwerty tastatura nepotrebna i da mi se ne sviđa (bar u hardverskom obliku). Ljudi kojima treba će kupiti ovaj fon, nažalost po BB tavih je danas malo.
Kako misliš valjda neće? Pa kada je njima to bilo među prioritetima?A jbem li ga, Blackberry je toValjda nece da useru na tom polju...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari