Šta je novo?

Blackberry Venice

Kako misliš valjda neće? Pa kada je njima to bilo među prioritetima?
Inače, i ja sam počeo da razmišljam o ovom modelu, kada će već cena biti slična nexusu 6p

Koliko se meni cini njima je prioritet da ponude odlican proizvod trzistu kako bi se izvukli iz problema u kojem su sa minusima u proteklim godinama i rubovima bankrotstva..samim tim nadam se da ce zaokruziti proizvod na svim poljima..

Koliko ja vidim telefon je odličan...mada su recenzije prilično oštre...mislim na androidpolice im smeta u principu što ima tastaturu, kao šta me to briga.......ono mislim :)

pa kad dase mentalno izazvanom coveku da radi review. tastatura- ono... nebitno. ne valja sto je ima, samo smeta...

Osim tastature telefon se po nicemu ne izdvaja od konkurencije tog cenovnog ranga. Nazlost ovo nece izvuci BB, iako mislim da njima nema spasa ,morali su nesto atraktivnije ponuditi.

bas se po nicemu ne izdvaja, a ni ta tastatura ih nece izvuci, hehehehehe

Za sada je odličan.
Ali naravno, da ih neće izvući. Pa oni koji su kukali neće da kupe telefon od 700 dolara.
Sa druge strane, ipak je na androidu, pa kompanije možda ponovo budu kupovale BB svojim radnicima.

Od bb i dalje nista.. Licno mislim da je mob promasaj ali videcemo.. Ako se firme u usa naloze na njega ima nekakve sanse a ako ne pisi propalo..

samo da nisu stavili tu tastaturu bio bih dobar telefon, ovako nista.

Od bb i dalje nista.. Licno mislim da je mob promasaj ali videcemo.. Ako se firme u usa naloze na njega ima nekakve sanse a ako ne pisi propalo..

Kako ništa? Šta je trebalo da ima da bi ga izdvajalo od ostalih androida? Vrhunski kvalitet izrade, vrlo dobra kamera, lagan UI sa (odličnim) BB dodacima, jaka baterija... Plus enkripcija i fizička tastatura kao komparativna razlika u odnosu na konkurenciju. Ne znam da li će ovaj telefon izvući BB (verovatno ne), ali da je vrhunski komad tehnike koji nudi nešto drugačije svakako jeste, i svaka im čast na tome

Meni se sviđaju one TouchPad fore na tastaturi (swype gore, dole).
Uh kako bi to dobro radilo sa SwiftKey.

Svidja mi se tastatura. Probao sam launcher, za sada koliko vidim jedino je bb uzeo da modifikuje guglova resenja a ne da pravi svoje.

Bas ga nacrniše. I baš me cudi ovo za softver i bagove, ne liči to na BB. Kamera je isto mogla biti bolja, greje se dosta... po ovome i nije toliko savršen kao sto sam mislio da ce biti, ali čeka se neki kompletniji review.

U nekoliko drugih tekstova što sam čitao nisu ga toliko ocrnili, naprotiv... Ipak je to verge, zna se šta oni favorizuju

Bas ga nacrniše. I baš me cudi ovo za softver i bagove, ne liči to na BB. Kamera je isto mogla biti bolja, greje se dosta... po ovome i nije toliko savršen kao sto sam mislio da ce biti, ali čeka se neki kompletniji review.
Pa to baš jeste u stilu BB. Večito polu završene stvari.

Mislim review je blago rečeno....loš. Ide tip ulicom i mlati telefonom nije pokazao niti jedan primer ili funkciju telefona već treba da mu verujemo na reč. Inače baš me zanima koji andorid telefon nije bagovit, a koliko vidim u poslednje vreme ni iOS ni widows baš ne blistaju...iskreno nije mi jasno čemu toliki negativan publicitet za BB...Telefon izgleda odlično jedino što je možda malo skuplji nego što bi trebalo ali to je jedini minus koji ja vidim, ostaje i da vidimo koliko će biti kod naših operatora ako ga uopšte i bude.

Čekam da osetim ovaj telefon u rukama i da vidim hoće li ispeglati te bugs, a onda možda i zamenim 6s plus za njega ... :)

Mislim review je blago rečeno....loš. Ide tip ulicom i mlati telefonom nije pokazao niti jedan primer ili funkciju telefona već treba da mu verujemo na reč. Inače baš me zanima koji andorid telefon nije bagovit, a koliko vidim u poslednje vreme ni iOS ni widows baš ne blistaju...iskreno nije mi jasno čemu toliki negativan publicitet za BB...Telefon izgleda odlično jedino što je možda malo skuplji nego što bi trebalo ali to je jedini minus koji ja vidim, ostaje i da vidimo koliko će biti kod naših operatora ako ga uopšte i bude.

Review i treba da bude takav. Neće valjda da mi pokazuje imenik ili music app na smartphoneu u 2015?!
Pomenuli se sve što ga izdvaja od ostatka ponude i to je to.

E sad, drugo je što je verge opao u kvalitetu od kako je Josh otišao.

Na redditu vidim da se ljudi već žale koliko loše rati i da su počeli da ga vraćaju.

Poslednja izmena:
Review i treba da bude takav. Neće valjda da mi pokazuje imenik ili music app na smartphoneu u 2015?!
Pomenuli se sve što ga izdvaja od ostatka ponude i to je to.

E sad, drugo je što je verge opao u kvalitetu od kako je Josh otišao.

Na redditu vidim da se ljudi već žale koliko loše rati i da su počeli da ga vraćaju.

Moze link za reddit?

Novi Blackberry ANDROID telefon :)

blackberry-vienna-android.jpg

http://www.androidauthority.com/blackberry-vienna-image-655140/

Poslednja izmena:
Ili za one koji su duže u igri, podseća na stare BB modele. Samo ima vertikalni ekran.

Nazad
Vrh Dno