...a game that has probably yet to sign publishing or distribution deals of any sort, this is hugely impressive.
The footage seen above has been in development for more than 2 years using Unreal Engine 4.
You’ll be glad to know that the game is targeted to release on the PC and consoles but don’t hold your breath just yet since it’s probably a couple of years out from release, right smack in the heart of the next generation.
Game Science started back in 2014 with ex-Tencent games employees and have created mostly PC and Mobile games, with Black Myth possibly being their most ambitious endeavor yet. You can bet Sony and Microsoft phone lines are already busy making some arrangements.
Kako radi p2w u single player igrama? Šta tačno plaćaš?Je li always-online?
Kakva je monetizacija?
EDIT: Ok, jednom kupiš, sa mogućim (čitaj: definitivno) DLC-jevima i "nećemo da budemo P2W, majke mi" in-game mikrotansakcijama...
Ako pogledamo asssassins creed origin , Odyssey i diablo immortal onda ne sluti na dobro. Mogu da prodaju xp boost , weapon packs , armor packs , razne skinove , materijale za craftovanje.Kako radi p2w u single player igrama? Šta tačno plaćaš?
Ako pogledamo asssassins creed origin , Odyssey i diablo immortal onda ne sluti na dobro. Mogu da prodaju xp boost , weapon packs , armor packs , razne skinove , materijale za craftovanje.
Ako volis grind super , ja nisam presao assassins creed origin jer nisam mogao da progresujem main misije zbog levela i bio sam prinudjen da kupim xp boost ili da radim dosadne side misije. Mozda se nije najbolje izrazio sa p2w ali svakako se misli na mikrotransakcije. Sramota je ubaciti xp boost i druge transakcije ako vec prodajes igru za full cenu.OK, ali šta je tu tačno p2w? p2w i dalje znači pay to win, ili ima neko drugo značenje? Nisam ništa kupio u tim igrama i bez problema sam ih prešao, ne vidim da sam propustio nešto zato što im nisam dao pare.
Nisam kupio xp bost , nisam se dobro izrazio. Batalio sam igru jer me je primoravala da kupim boost ili da grajdujem side misije koje su dosadne.lol za single player igru i da bi ubijao npcove? Mogao si da smanjiš težinu? Ali dobro, svako radi sa svojim parama kako i šta hoće.
Deceniju sam izbegavao SOUL igre, počeo ER kada je izasla...Brzo sam batalio, a onda sam samo jos jednom ušao na mapu da nesto pogledam! I BUM, nesto je kliknulo... Ode preko 150h... Sada jurim samo taj gameplay, sve drugo me smori brzo i zaboravim....ER pamtim skoro celu igru.... Ovu čekam bas, ne daj boze da bude klasik SAVE 😏Mene samo zanima ima li ovo Save opciju, jer ja posle Elden Ring ni sta slicno ne pokusavam, nemam ni vremena ni strpljenja 🙂
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari