Šta je novo?

Black Myth: Wu Kong

Dobro je da su ostavili po smrti da sve ostaje, da bude opuštenije i bez stresa.
A opet imam osećaj souls like igre. Pun pogodak.
Meni posle smrti ako koristim neke sastojke ili pica ako me ubiju kada se respawnam ne ostaje mi to sto sam iskoristio...

Da, tako je.
Za ovih par sati sto sam igrao, smeta mi najvise sto nema mape.
Cesto se desi, npr vidim livadu ispred i onda udarim u nevidljivi zid jer ne moze dalje.

Meni posle smrti ako koristim neke sastojke ili pica ako me ubiju kada se respawnam ne ostaje mi to sto sam iskoristio...
Ne znam koliko su bitni potioni generalno, cak i oni legendary, koristio sam ih na jednom bosu samo, koji je generalno po meni vise smaracki jer je dugacak i spor fight(da ne spojlujem), za ceo walkthrough i achivmente.
Ali da oni su jedino sto nestaje posle smrti.Uglavnom da ne spojlujem kad sta i u kom trenutku.. ali imaces manje vise figurativno govoreci neogranicene kolicine potiona pri kraju igre, i pride travke sto skupljas..

Ljudi moji kakav je ovo četvrti deo, sa onim paukovim gnezdom. Ne znam gde sam poš'o, a gde doš'o. 😆
pogubio sam se skroz, tumaram po mapi, verovatno sam brdo stvari proputio, a volim da sve obiđem. 😅

Polako, niko te ne juri da detaljno precesljas svako cose. :D
Najbitnije da bosa za secret area ne propustis. ;)

Daj smernicu

tukao sam neku zmija šaku, i naleteo na neku prostoriju gde sam tukao nekog pauka koji je ispao iz gnezda. Ali nisam nasao tajnu lokaciju, da li sam na dobrom putu? Sada sam dosao u neku zelenu oazu.

Daj smernicu

tukao sam neku zmija šaku, i naleteo na neku prostoriju gde sam tukao nekog pauka koji je ispao iz gnezda. Ali nisam nasao tajnu lokaciju, da li sam na dobrom putu? Sada sam dosao u neku zelenu oazu.
Ne mozes da se izgubis nikako.Igra je linearna u svih 6 chaptera.Svi putevi vode u Rim.Taj sto je ispao iz gnezda je Venom Daoist(tuca broj 1), a on je prvi requirements za secret area-u u tom chapteru.Moraces jos jednom da se boris s njim.Na dobrom si putu, kad se prvi put borio s njim.Pusti da te vodi igra i slusaj sta pricaju akteri usput.

Presao sam Wukong i ubio sve sto se moze ubiti od bossova, a ima ih bas mnogo. Vecina njih nisu teski osim par njih u endgame i hidden true bossa. GOTY materijal za mene, kupili su me mini filmici izmedju svakog chaptera, prelepo je. Jedina zamerka za mene je ista kao i kod mnogih ljudi a tu su invisible walls, jer ako ima nekih vertikalnijih deonica, pogotovo u kasnijim chapterima, nekad mozes da se provuces negde i nadjes put a negde prosto udaris u zid, nikada nije sigurno da li vredi cimanja penjati se negde. U pocetku deluje kao boss rush ali bitno se menja level dizajn od 2 chaptera pa nadalje, nivoi nisu toliko linearni i ima mnogo vise brancheva puteva i sakrivenih bossova. Preporucujem da svako odradi hidden true bossa jer je to pravi spektakl, vidite na netu koji su preduslovi jer sanse nema da sami skontate tacne preduslove i lokaciju za taj fajt.

Presao sam Wukong i ubio sve sto se moze ubiti od bossova, a ima ih bas mnogo. Vecina njih nisu teski osim par njih u endgame i hidden true bossa. GOTY materijal za mene, kupili su me mini filmici izmedju svakog chaptera, prelepo je. Jedina zamerka za mene je ista kao i kod mnogih ljudi a tu su invisible walls, jer ako ima nekih vertikalnijih deonica, pogotovo u kasnijim chapterima, nekad mozes da se provuces negde i nadjes put a negde prosto udaris u zid, nikada nije sigurno da li vredi cimanja penjati se negde. U pocetku deluje kao boss rush ali bitno se menja level dizajn od 2 chaptera pa nadalje, nivoi nisu toliko linearni i ima mnogo vise brancheva puteva i sakrivenih bossova. Preporucujem da svako odradi hidden true bossa jer je to pravi spektakl, vidite na netu koji su preduslovi jer sanse nema da sami skontate tacne preduslove i lokaciju za taj fajt.
Ako se pazljivo prati prica postoji redosled : ubiti zadnjeg bosa > "hidden true boss"-a (ako mislimo na istog "belog") > i na kraju se vratiti i opet ubiti zadnjeg bossa.Postoji filmic koji traje 2-3minuta i deo je lore-a.Ja sam bio prijatno iznenadjen, a sasvim slucajno sam otkrio to.Pa ko nije lenj eto mu zanimacije ako je sve presao.

Upravo sam završio igru. Malo mi se poljuljalo samopouzdanje na kraju ali sam ipak uspeo da pobedim onog pavijana na kraju 😁
Prvi deo borbe bas lak, perfect. Drugi deo muka živa. Ali što je neki forumaš napisao, malo iskuliraš, da se slegnu batine koje si dobio i onda bude bolje.
Svakako mi je sada neka doza sreće i olakšanja što sam završio, da malo odmorim 😅
Inače, dal ste koristili napitke u igri? Ja skoro uopšte nisam. Na kraju i možda još koja kraljica samo onaj što napuni energiju na vrh.

Koristio sam napitke u prvom delu igre, najvise antipoison i neki attack boost, u drugom delu igre ako si istrazivao dovoljno nemaju bukvalno nikakvog dodatnog efekta, dovoljno si jak, samo skill.

Isto tako.Koristio sam ih na pocetku nesto, i posle zaboravis na njih svakako ti treba skilla Zavrshih igru sa boga oca napitaka sto od nalazenja sto od harvestovanja biljaka u "bazi".
Uglavnom % attack boost i defense.Eventualno odredjeni bosevi elemental resist i to je to.Mada ako ne pohvatas poteze od bosa mozes da imas zvezdicu iz super Marija nece ti pomoci :D

Nazad
Vrh Dno