Šta je novo?

Black Mesa: Source

Agilni

Čuven
Učlanjen(a)
12.12.2003
Poena
680
www.blackmesasource.com

Projekat postoji već dugo, ali novi šotovi, muzika i animacije... šta reći. Legendarna igra definitivno zaslužuje kvalitetan rimejk, iako i ovaj endžin polako zastareva.

Poslednja izmena:
Da li postoji običan Black Mesa, mislim kao mod za HL? Baš bih voleo da probam, jer ovo što ovi rade je stvarno super. :)

Kako misliš običan Black Mesa? Posebno nema smisla kao mod za HL1, pošto je ovo zapravo HL1. Black Mesa: Source je mod za HL2, odnosno HL1 u enginu HL2 - ono što je HalfLife: Source trebao biti.

A jel neko probao ovo? Ja licno ne bih imao nista protiv da jos jednom okrenem najjaci FPS svih vremena, samo me zanima kako da nabavim ovaj mod. Da li se placa i sl...

I neće još duže vreme. To je jedini problem sa ovim modom, inače je ekstra. :)

Ima jos dosta modova na onom sajtu gde je glasanje.
Jedva cekam da zavrse starWars mod. Source engine je idealan za SW igru.

Ima i par dobrih horor modova (tipa ThayHunger za HL1). Jao sad treba iskopati Hl2 :)

Poslednja izmena:
Half-Life source je shit, posto nije prebaceno vise od 80% stvari u novi endzin... Ovo sto ovi momci pokusavaju da urade je za svaku pohvalu! I jedva cekam kada ce da izadje (posto imam oridjinale HL2).

Half-Life source je shit, posto nije prebaceno vise od 80% stvari u novi endzin... Ovo sto ovi momci pokusavaju da urade je za svaku pohvalu! I jedva cekam kada ce da izadje (posto imam oridjinale HL2).

Respect. Jedina igra koju sam cenio i postovao vise od Red Alert-a je Half-Life i lepo je to sto ga reanimiraju (mada ko voli engine nije prepreka :D). A taj Source mi je bilo extra sh*t jer nije bilo nekih vidljivih razlika.

Zaokruzite 15 i glasajte za Blackmesa source! :D

Ima tamo još zanimljivih projekata (ne samo HL2), a možete da glasate za ukupno tri. Pregledajte listu, možda vam se još nešto svidi.

BumP Teme...i to na 10i rodjendan Half Life-a :D

http://csnation.totalgamingnetwork.com/viewnews.php/10312/

Making a 12+ hour game is a monumental task, but we're still powering ahead with development and making great progress. Our programmers have been hard at work overhauling and expanding the AI, and lots of our NPCs have been brought to life by our talented voice actors. Levels and chapters continue to be worked on and fine tuned, with large sections strung together and playable. We've also begun tackling the final content of the game, some of the most creative and technically challenging stuff we've had to do yet. And team members across the board continue to push the envelope and redefine what's possible in a Source game.

While known by some hardcore Black Mesa fans, we'd like to officially state that we've upgraded to the Orange Box build of the Source engine. We're also excited to announce that we've dropped Counter-Strike: Source as a requirement for Black Mesa, and from now on, the only thing you'll need to play the mod is a Steam account with any Source engine game installed! Black Mesa is now running completely off of our own content and base Source shared content, and we felt the vastly increased user base more then justified creating all the extra assets needed to make this switch.

image_44475.jpg

image_44476.jpg

Fino, ljudi rade na ovome i dalje, i to krajnje ozbiljno, izgleda :)

Jedno pitanje: jel je ovaj mod za HL1 i on kao treba da HL1 prebaci u Source engine ?? Poshto nisam preshao HL1 zbog toga shto je mnogo ruzan :(

^da, to je upravo to sto tebi treba:p mada ti je izjava ...blasfemicna :D

Ne očajavaj ako nisi, ja sam ga prešao i bio mi je *ranje :p

Respekt ovim momcima, stvarno su fenomenalni posao odradili do sada. Procitajte samo onaj developer's blog na sajtu. Ovo ce biti mod godine (one godine, kada bude izasao! :p).

Poslednja izmena:
Black Mesa

Black Mesa Official Trailer released!

http://www.youtube.com/watch?v=oGlhgVz5r6E&fmt=6

The wait was just long enough for all kinds of crazy bets to be made, but time to cash those in, because the Black Mesa Trailer is good to go and up for viewing! You can download it from a few different places, or watch it on youtube. We hope this gives you a small taste of what the game will be like, and we hope it was worth the extra wait!

We also forgot to include some great Power Up shots by Kim Dahlgren, so be sure and check those out on our media page! This officially concludes our media release, but not future updates! And as stated in the trailer, the days this mod stays in development are truly numbered. Hang tight, because at long last, it is coming................

izgleda odlicno.:-devil-:

resto ovde: http://blackmesasource.com/

Poslednja izmena:
Ovo mi je verovatno najiščekivanija igra ikad, a nije čak ni igra u pravom smislu reči :d

Ah konachno nesto konkretnije. Iako ovo izlazi za dzh kolko ja znam, ovim likovima treba dati mega donaciju za ovoliki trud.

Poslednja izmena:
Uh, prosto pozelim da posle gledanja ovog trailera ponovo obrnem HL1.

@Nervozni Postar: Nece biti njesra, jednostavno ne moze.Ipak je to HL1 u novom grafickom ruhu.Ali ipak necu da se kladim :)

Verujem da ce biti ok, samo sto se smorim kad vidim da neki tim sa strane utice na bitne stvari u dizajnu, pa se narusi smek originala. Faca onog security lika mi je bas grozna, npr.

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
hl 1,5

Prvo sam odigrao HL2 i to mi je jedna od najboljih igara ikada.
Kada sam, prosle godine, hteo da odigram HL1, smorio sam se jer izgleda ocajno iz ove perspektive...pa sam odustao...
Da li je ovo stand alone install game ili samo mod za hl1 (treba orginal hl1?)

S obzirom da je totalna konverzija, bice najverovatnije zasebna instalacija.Ici ce preko STEAM-a, tako se bar prica...

Mod za HL2. Ae chitaj malo. Mislim ako treba da bude sadrzaj iz HL1 u HL2 endzinu ajde spoji 2 i 2.
ne rekoh tebi nex
Mada ako je totalna konverzija trebace barem jedna igra sa Source enginom.
Mislim da bi trebao i Lost Coast da posluzi.

Poslednja izmena:
Brate, bruka je odradjeno... Kad sam video Gargantuu, smrz'o sam se... Jedva cekam da vidim HL1 u novom ruhu... A ako ubace i DM... Kakvo ce to tek cepanje da bude!

Mislim da vec odavno jesu. Zove se Half-Life 2: Death Match. :D
Ne vidim razlog da ova igra poseduje multiplayer sem za potencijalni Co-Op.

Nazad
Vrh Dno