Treba ti oduzeti status membera kad pljujes po DeusEX igri
Za Black Mesu ti treba originalni HL2, posto je u pitanju mod.
Ne mora. Treba Source SDK koji ide sa bilo kojom Source igrom, možeš skinuti i TF2 koji je besplatan i imaćeš ga.
Treba ti oduzeti status membera kad pljujes po DeusEX igri
Za Black Mesu ti treba originalni HL2, posto je u pitanju mod.
imam CS:GO, kapiram da će moći mod da šljaka?
Max Payne 3 ... nemam pojma kolko ali ako se bas puno gine i igra nesigurno moze i za 9 sati a cak RIP igre je 10 gb ! :lupko:
Maks Pejn 3 traje nekih sat ipo kada se oduzmu sve one animacije.
Da se nadovežem na Deus EX offtopic, postoji brdo modova koji znatno poboljšavaju grafiku u igri,
uključujući interfejs i još neke stvari, tako da ako neko reši da odigra taj klasik neće mu izgledati igra toliko zastarelo.
Što se tiče HL Source jeste da su izmene minimalne ali ipak znače,
i bolje je igrati tu verziju na novijim kompovima. A za Black Mesa sam stvarno mislio da neće nikad izaći.
Maks Pejn 3 traje nekih sat ipo kada se oduzmu sve one animacije.
Ajde sad, nećemo preterivati. Nije baš najduža igra ikada ali traje malo više od sat ipo.
3h u vrh glave.![]()
Onda smo ja i ti igrali različiti Max Payne 3, moj je trajao bar duplo više od toga (bez animacija).
Igrali smo isti, samo sto sam ga ja presao duplo brze - izbrisao sam ga posle 3h. :smoke:
Ti sta radis, kako si?!kako si sad sam sebe u laži uhvatio.
Ma, ono mislio sam mozda ce im tpomoci da naprave i "opposing force", pa "blue shift"...
mada, ko zna kad bi to docekali![]()
Jel'dovoljan Team Fortress 2 za ovaj mod?
Imam .gcf fajl u steamapps folderu. To-to?
Vec se pravi Opposing Force
http://www.moddb.com/mods/operation-black-mesa
A cak postoji i nezvanicni nastavak prvog dela u izdanju druge ekipe
http://www.moddb.com/mods/opposing-force-2
Sta,dovoljno je da skinem Team Fortres 2 i to je to?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari