Šta je novo?

Black Mesa: Source

Nego, dosao sam do dela kad treba da se bombarduje onaj veliki plavi gmaz, medjutim kad ga oznacim na tactical screen-u nista se ne desava. Jel'ovo bag ili ja (opet) ne radim nesto kako valja?

Oznacis ga, pa kliknes na fire u donjem delu ekrana i sacekas koji sekund, pa posle isto i sa satelitskim tornjem (za ovo su verovatno dovoljna 2-3 metka u one TNT kutije pored njega). :)

Zavrsio sam je i odusevljen sam. :) Kasniji nivoi su jos lepsi i detaljniji.

Ne znam koliko dugo igras ali ako si dosao do glavne sale (ona u kojoj su ti rekli da se desio system crash) a jos uvek nemas pajser mogu ti reci samo da treba da se vratis nazad i pazljivije ga potrazis

Znao sam da sam nesto zaboravio...

Mali hint: Pajser je zaglavljen u vratima. :)

AAAAA koliko je dobar kraj ovog moda! Svaka im cast! Poslednji portal je fenomenalno izmodelovan! A ako su ovako dobro izmodelovali ona mala leteca stvorenja iz Xen-a, mogu da zamislim kako ce ostalo izgledati. Jooooj valjda nece opet godinama da razvlace...

AAAAA koliko je dobar kraj ovog moda! Svaka im cast! Poslednji portal je fenomenalno izmodelovan! A ako su ovako dobro izmodelovali ona mala leteca stvorenja iz Xen-a, mogu da zamislim kako ce ostalo izgledati. Jooooj valjda nece opet godinama da razvlace...

Ne bi trebalo, izjavili su da vec uveliko rade na zadnja dva poglavlja i da dobro napreduju.

Ne mogu da se saberem koliko sam odusevljen modom / igrom i koliko sam pun utisaka. J**** mene iskusnog gejmera kad mi je trebala fensi grafika da shvatim koliko je HL bio ispred svog vremena. :)

Trenutno pisem review i ima da joj dam 10-ku! :D

Pa,nisu svi dzaba odusevljeni ovim modom,valjda je to zato sto je svima nama starijim gejmerima HL1 bio i mama i tata sto se gejminga tice,i sam rimejk svega toga budi uspomene na ta neka vremena i jaku emociju,bar tako na mene deluje dok igram ovaj FENOMENALNI rimejk!!!Mada,kad malo bolje razmislim,svaki Half Life je imao taj neki svoj poseban smek koji ga je izdvajao od ostalih igara,bar je na mene tako sve to tada delovalo....

Ovoj igri i dan danas ove nove igre ne mogu ni da prismrde ;)

Ovoj igri i dan danas ove nove igre ne mogu ni da prismrde ;)

pa naravno,ideja je originalna,plus taj bolesni ambijent,plus sto samo ides iz nivoa u nivo,samo na trenutak zastane tj zamrzne se slika i ispise ti "loading" i sibas dalje.....jako dobar trip!***,kad se samo setim kad sam prvi put zaigrao HL1,kao pre sto godina da je bilo,nisam posteno znao sa misem i tastaturom ni da rukujem,maltene mi to prva FPS igra bila na kompu koji sam tada pazario AMD DURON 800,gForce MX440.....***,kakva su to vremena bila!!!!!

Eh, aj da (pokusam da) odigram ovo. Inace sam planirao da obrnem HL1 jos jednom, ovo odlicno dodje... ako uspem da postignem stabilan framerate sa mojom kantom- Athlon64 3000+, 1GB RAM, GF 210 64bit (mem. protok k'o u djifors MX 4 :D) 1280x1024 rez. S'obzirom da sam imao OK framerate u Portal 2 (min. detalji), optimistican sam. :) (ambitious.... but rubbish)

Steta bi bilo ovo odigrati na nekim low podesavanjima. Toliko truda je ulozeno u detalje da je to fenomenalno. Koliko sam primetio vecina "krupnijih" modela ima specular i normal/bump mape, materijali su odlicni, svetlo je super. Postprocessing takodje odlican, bloom i blur efekti su diskretni tj. nisu prenaglaseni. Ono sto me je odusevilo je i konzistentnost u kvalitetu od pocetka do kraja. Maksimalno su ispostovali sve elemente.

Mislim da je u ovom slucaju traziti dlaku u jajetu potpuno besmisleno:)

Poz

Ma ima bagova i nekih vizuelno siromasnih stvari (kao recimo ono kad treba da bombardujes plavu karakondzulu) ali KOGA BRIGA! Kako sam se odusevio na samom pocetku kad se spustas u kompleks... Sutra opet palim, ovog puta na hard :)

Jedino sto mogu da "zamerim" je to sto prosto napucavanje sa marincima nije "to"... Jedostavno, nacin na koji su reagovali i kako su timski igrali u HL1 je za mene i dan danas nesto posebno!

Na kratko sam vodio čak tri NPC sa sobom, a čuvao sam ih kao oči u glavi :)

Al' onda dođe onaj ukleti skok na merdevine u oknu lifta, i ostadoh bez svoje pratnje :(

Prilozi

• kompanjoni.jpg
    kompanjoni.jpg
    336.5 KB · Pregleda: 189
Ja sam prosto odusevljen :). Prvo, pa to je ipak HL, kult, pogotovu nama malko matorijim likovima :). Pa sad jos u ovakvom izdanju... me happy :). Eto danas sam poceo da igram i zaista perfektno odradjeno. Ovakve igre fale danas... ali ovako nesto mogu da urade samo ljudi koji zaista vole gaming, to je ono kad se nesto uradi od srca. Danasnje igre vecinom nemaju ni prici ovakav smek, cast nekim naslovima naravno. Sve je postalo komercijala i to je to.

Sutra nastavljam, aaaaaa vrh, vrati me ovo cudo malo u mladost, mislim onu ranu :D i neka bezbrizna "mozak na otavu" vremena :)

Da li mora da se instalira i SDK 2006, posto na linku koji je "SDK 2007" pokrece se i skidanje 2006?

Btw, sta pobogu tu ima na 2, odnosno 4gb?! Ja reko to neka smejurija, tipa megabajt - dva.

Da li mora da se instalira i SDK 2006, posto na linku koji je "SDK 2007" pokrece se i skidanje 2006?

Btw, sta pobogu tu ima na 2, odnosno 4gb?! Ja reko to neka smejurija, tipa megabajt - dva.

Ne moras. Tako je i kod mene bilo na steam-u, istovremeno skidao i SDK 2006 i 2007... Sad imam pitanje nevezano za igru, u steam download listi mi stoji stopiran download SDK 2006 i mogu samo da idem na 'resume' ili da pauziram. Postoji li opcija da obrisem ovo?

Izvinjavam se sa ovim noob pitanjem, ali jel ovaj mod besplatan za sve ili samo oni koji imaju kupljun source ili tako neku igru? :)

Pisem sa moba ne mogu sad da proverim. :d

TT o2x

Free je sve koji imaju nalog na steam-u, a taj nalog isto je free.

To me interesovalo. Hvala. Eto nesto da igram kad me umori gw2. :D

Dok ne izadj

Sve i sve, ali zar je moguce da je magnum ovoliko socan u ovoj igri? Znaci, mislio sam da nijedno oruzje nece moci vise da me zadovolji od nabudzene puske u Resident Evil-u 2, ali ovaj magnum je definitivno taj rang! :)

+1 za magnum. :)

Napravio sam 11 GB sejvova. :D

o da, kada sam osetio slobodu quicksaveovanja kada ja hoću, odahnuo sam ^_^

Jel imao neko problem da mu po aktivaciji generatora koji je potreban da bi se ubio onaj boss "cekicar" igra zabode? Pokrenem generator, izbegnem na brzaka onu elisu, krenem na merdevine i... cao, send/don't send.

Jel imao neko problem da mu po aktivaciji generatora koji je potreban da bi se ubio onaj boss "cekicar" igra zabode? Pokrenem generator, izbegnem na brzaka onu elisu, krenem na merdevine i... cao, send/don't send.

Napisao sam na prethodnoj strani za taj problem. Rasturi sve kutije u toj prostoriji

Edit: Pardon, na 13.strani je :)

Hahahaha, pobogu. Ok da je to problem, ali koji madjionicar moras da budes da to izvalis?! :)

Nazad
Vrh Dno