Mada, s obzirom na odlicnu cenu, cisto sumanjam da imaju neku znacajnu kolicinu na raspolaganju
![]()
Antec je obezbedio dovoljnu kolicinu za trziste Srbije...
Mada, s obzirom na odlicnu cenu, cisto sumanjam da imaju neku znacajnu kolicinu na raspolaganju
![]()
Je l' bilo sta preko da ste videli da je bilo bas dzabalesku, nesto zasta su Ameri jedni drugima pravili otvoren prelom
Послато са SM-G965F уз помоћ Тапатока
Nestalo dakle, toliko o tome..
Sent from my HTC U11 using Tapatalk
Tesla nije ni bila za 9999.![]()
Sent from my HTC U11 using Tapatalk
@taj tv od 9999 dinara
Hteo sam ja da uzmem kao poklon nekome, ali nema dvbt2 podrsku tako da je njesra.
Koga to zanima, ima Amazon Dot 3 i Google Home mini za 25$, jos 10 dolara za slanje preko nekog od re-ship servisa posto niko ne salje direktno za Srbiju, a posto su mala pakovanja, postoji velika sansa da prodju bez carine. Pa kad vam je dosadno da imate skim da procaskate.
A za Cyber Monday ce biti jos jeftinije :dAntec je obezbedio dovoljnu kolicinu za trziste Srbije...
Odgovorili mi danas, moradoh da zovem call centar da intervenišem.Ja sam samo narucio. Dobio sam mail da je porudzbenica prihvacena i kasnije da prozivod moraju da poruce od dobavljaca. Kontam da ce to trajati nekih 5, 6 dana al mi nije hitno.
Uzeo bi google chromecast, kako najlakse da dodje do mene dok je sad na ovom popustu?Koga to zanima, ima Amazon Dot 3 i Google Home mini za 25$, jos 10 dolara za slanje preko nekog od re-ship servisa posto niko ne salje direktno za Srbiju, a posto su mala pakovanja, postoji velika sansa da prodju bez carine. Pa kad vam je dosadno da imate skim da procaskate.
Hvala na odgovoru. Poručio ponovo i stigao mi mail sad, sve uredno.Meni isto nije, pa sam ih zvao. Rekli da ponovo naručim i opet nije stigao e-mail. To je bilo juče. Danas me zovu i kažu da artikla nema na stanju.
Послато са Redmi 5 Plus уз помоћ Тапатока
Da su pametni da stave veliki popust i da cene budu maltene nabavne, rasprodaju bukvalno sve i očiste magacin pa ispočetka [emoji39]
Bio u Gigatronu i WinWinu u TC Promenadi danas, popusti su samo na odredjene stvari - kao sto i pise na sajtu. Ali opet, navlakusa.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari