Šta je novo?

BITCOIN: uputstvo

• Začetnik teme Začetnik teme risim
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Da fixeve sam odradio prvo, ja koristim 6970x3 i ovaj obican Bampt ne taj sto ima ubacenu 7xxx seriju. Jel ta prica isto vazi i tu zato sto tu nema cgminer-opt nigde u liniji.

To ne znam ja imam samo 7950-70 karte i nisam vican linuxu uopste,pomogli mi iskusniji,valjda ce ti neko pomoci da to namestis

Snasao sam se ladno mora da se postavi kod samo dva spaca desno da bi radio ko je to izmislio :smackbum:
Thx u svako slucaju.

Snasao sam se ladno mora da se postavi kod samo dva spaca desno da bi radio ko je to izmislio :smackbum:
Thx u svako slucaju.

i neko moje iskustvo ja da je ovaj bamt config space sensitive.

Kako da stavim po jednu graficku na svakog rudara? Rudarim na 50btc i imam ukupno 6 rudara ali mi jedna masina na BAMT-u gde imam 4x6770 radi samo na La_Prestige1, dok su 2, 3 i 4 offline. Jel postoji neka fora?

Kako da stavim po jednu graficku na svakog rudara? Rudarim na 50btc i imam ukupno 6 rudara ali mi jedna masina na BAMT-u gde imam 4x6770 radi samo na La_Prestige1, dok su 2, 3 i 4 offline. Jel postoji neka fora?
Ne rudare ostale 3 grafe? A jedna rudari? Ako je to moraš da ih enable-jueš. u Bampt.configu imas GPU1 staviš na "0" to pali grafu itd...za GPU2...

A ako hoćeš da svaka zasebno rudari na zasebnom poolu imaš dole ispod svake grafe podešavanja prema kom poolu da ide ali mislim da tebe muči ono prvo.

Moras za svaku karticu da napravis radnika u bamt-u.

Poslednja izmena:
Ukljucio sam sve 4 graficke (gpu0, gpu1, gpu2 i gpu3 enabled), sada cu pokusati da dodam pool na svaku karticu

šta je to rudarenje i čemu služi? vidim da su svi u tome a niko neće ništa da kaže o tome, kad neko postavi pitanje kao ja ovo, ispadne kao da je nekog opsovao. pa ono ukratko ako bi neko želeo da podeli informaciju

Imas ovu i jos dve teme pa pocni polako od pocetka,sve ti tamo pise

Kako da dobijem ovo sa udaljene mreze?

Prilozi

• Screenshot (7).png
    Screenshot (7).png
    269.5 KB · Pregleda: 196
Na koliko ste uspeli da spustite clock memorije preko bamta na 7970 kartama ?
Hteo bi da probam veceras bamt jer imam 7970 . Preko AB sam mogao na 685 ispod toga ne moze ...
I koji bamt bi mogao na 7770 graficku ?

Poslednja izmena:
Za AF dowklokujes koliko mozes, obrises sve iz foldera profiles koji se nalazi u afterburner folderu. Onda upalis opet AF i imaces da smanjis jos memaru. Ja moju 7950 drzim na 300.

A da li moze bamt kao virtuelna masina pod windowsom , a win kontrolisati teamviwerom?

Za AF dowklokujes koliko mozes, obrises sve iz foldera profiles koji se nalazi u afterburner folderu. Onda upalis opet AF i imaces da smanjis jos memaru. Ja moju 7950 drzim na 300.
Uspeo sam da uradim po tvom tutorijalu i sad jos 10w manje potrosnje na 340 je memorija ispod ne moze a bio mi je minimum 685 😛

Pomagajte ljudi u Bamptu posle nekog ne odredjenog vremena jednostavno pukne net i nema ga samo reset sistema je moguc desava se na 12h 10h 20h rada nema odredjeno??? Da napomenem da su mi na isti ruter povezani jos dva kompa koji rade normalno iz wina?
Neki su mi pominjali neku pricu sa fixnom ip adresm da li je to resenje???

A kolko vidim sve vise mislim da kupim hdd i da snimim win7:wall:

ja mislim da sam to rekao (ne samo ja) jedno 20x, mora fixna ip adresa inache random iskakanje iz mreze.

dole desno imash podeshavanja za wired konekciju, idi na ruchno podeshavanje i lepo ukucaj tipa 192.168.1.40 (ovo 40 menjaj u 41, 42, 43 itd na razl makinama), 255.255.255.0, 192.168.1.50 (tplink), dns-ove 8.8.4.4, 8.8.8.8 i ima da fercera.

ja mislim da sam to rekao (ne samo ja) jedno 20x, mora fixna ip adresa inache random iskakanje iz mreze.

dole desno imash podeshavanja za wired konekciju, idi na ruchno podeshavanje i lepo ukucaj tipa 192.168.1.40 (ovo 40 menjaj u 41, 42, 43 itd na razl makinama), 255.255.255.0, 192.168.1.50 (tplink), dns-ove 8.8.4.4, 8.8.8.8 i ima da fercera.
ok thx ma gde sam video

Malo sam se pogubio jel ovde kucam sve zaci dodam tu add aresu 192.168.1.40 pa onda mi nije jasno gde da ukucam taj tp link ovde i dole ta dva dns-a inace radim sa posla preko team viewera pa pitam da ne bi nesto *****ao nemogu da resetujem posle komp :zgran:

Prilozi

• Snap1.jpg
    Snap1.jpg
    59.1 KB · Pregleda: 159
To je to, klikni na ADD i popuni polja. Gateway ti je adresa rutera, ako ne znas koja je to mozes videti na win masini u statusu za mreznu kartu ili mozes i ovde ali da ti to ne objasnjavam. 🙂

ovako je kod mene i radi.

Prilozi

• 20130313_131120_resize.jpg
    20130313_131120_resize.jpg
    495.8 KB · Pregleda: 177
Idi bre demios ja prekopirao celo tvoje podesavanje i kad sam klikno apply cao hahha. Sad sam namestio kad sam dosao kuci sve je ok valjda nece vise da puca.
Nisam dobar gateway otkucao ja prekucao tvoj:wall: sta cu kad volim da prepisujem 😛

ostavi moj user name, tako mora, inache ne radi 😀

^Priceless :d

Treba samo posle instalacije bamta (phillips 7970x) odraditi fixeve,u bamt conf naci liniju cgminer-opt i u njoj ukucati svoje podatke i u produzetku (pomeriti slajder 🙂 ) ukucati gpu engine klok koliki hoces.ako imas vise karti razdvojis zarezom recimo 1100,1150,1000 i za memoriju stavis 300 (sve vazi za 7950).Ono dole gde su odeljci gpu0,gpu1 itd nista ne diras.
Da li moze nesto bolje sa vise kontrole uz pomoc onih silnih opcija ne znam,ja sam ovako uradio i fercera sve ok.
Koji sam ja boske borim se kao lav sa ovim Bamton i tek sad skontam sta si napisao 😀
Ipak je bolje cackati nesto tek kada se covek naspava 😛
Veceras opet u napad na bamt :d .Trebalo bi Risim to da napise u prvi post da ne bi ljudi gresili kao ja . Izmesalo mi se sve sa prvog posta i vi sta ste pisali pa nisam znao gde gresim, al bice reseno veceras jos 🙂

eee...moj zemo 😀...bamt ti bash doshao kao nereshiva zagonetka 😀

Zamalo da mi dodje glave koliko sam se nanervirao sinoc :d

Nazad
Vrh Dno