Snasao sam se ladno mora da se postavi kod samo dva spaca desno da bi radio ko je to izmislio :smackbum:
Thx u svako slucaju.
Ne rudare ostale 3 grafe? A jedna rudari? Ako je to moraš da ih enable-jueš. u Bampt.configu imas GPU1 staviš na "0" to pali grafu itd...za GPU2...Kako da stavim po jednu graficku na svakog rudara? Rudarim na 50btc i imam ukupno 6 rudara ali mi jedna masina na BAMT-u gde imam 4x6770 radi samo na La_Prestige1, dok su 2, 3 i 4 offline. Jel postoji neka fora?
Kako da stavim po jednu graficku na svakog rudara? Rudarim na 50btc i imam ukupno 6 rudara ali mi jedna masina na BAMT-u gde imam 4x6770 radi samo na La_Prestige1, dok su 2, 3 i 4 offline. Jel postoji neka fora?
šta je to rudarenje i čemu služi? vidim da su svi u tome a niko neće ništa da kaže o tome, kad neko postavi pitanje kao ja ovo, ispadne kao da je nekog opsovao. pa ono ukratko ako bi neko želeo da podeli informaciju
Uspeo sam da uradim po tvom tutorijalu i sad jos 10w manje potrosnje na 340 je memorija ispod ne moze a bio mi je minimum 685 😛Za AF dowklokujes koliko mozes, obrises sve iz foldera profiles koji se nalazi u afterburner folderu. Onda upalis opet AF i imaces da smanjis jos memaru. Ja moju 7950 drzim na 300.
ok thx ma gde sam videoja mislim da sam to rekao (ne samo ja) jedno 20x, mora fixna ip adresa inache random iskakanje iz mreze.
dole desno imash podeshavanja za wired konekciju, idi na ruchno podeshavanje i lepo ukucaj tipa 192.168.1.40 (ovo 40 menjaj u 41, 42, 43 itd na razl makinama), 255.255.255.0, 192.168.1.50 (tplink), dns-ove 8.8.4.4, 8.8.8.8 i ima da fercera.
^Priceless :d
Koji sam ja boske borim se kao lav sa ovim Bamton i tek sad skontam sta si napisao 😀Treba samo posle instalacije bamta (phillips 7970x) odraditi fixeve,u bamt conf naci liniju cgminer-opt i u njoj ukucati svoje podatke i u produzetku (pomeriti slajder 🙂 ) ukucati gpu engine klok koliki hoces.ako imas vise karti razdvojis zarezom recimo 1100,1150,1000 i za memoriju stavis 300 (sve vazi za 7950).Ono dole gde su odeljci gpu0,gpu1 itd nista ne diras.
Da li moze nesto bolje sa vise kontrole uz pomoc onih silnih opcija ne znam,ja sam ovako uradio i fercera sve ok.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari