Šta je novo?

Bitcoin [BTC] (SHA-256)

Ja jos nisam dobio ...

Bitch pls :D

Ne znam mozda dobijem i ja ovih dana al za sada jos nista nema :p

Ne brini nista, tebi nece da posalju :p
Ja sam jos ranije dobio, juce opet... Ne zanima me ni sta pisu.

Mesecima vodim statistiku cega koliko imam i to na otprilike dve nedelje... Zakljucak je da bez obzira sto svakodnevno kopam moj stek kad se prevede u btc opada... Tj konstantno su u padu shitvalute naspram btc-a...

U pitanju su LTC, MAX, Q2C, YAC, DRK...

Ulazite sada umereno u shitvalute kada su na dnu... Ako docekamo ikada ponovo novembarski pump menjajte sve u btc na peak-u i cekajte opet dno u Btc ili fiat-u... Svaka druga taktika nema smisla...

Zato sam ja u shitu do guse :D
Ako bude skok kao u novembru bice odlicno :) Proslu priliku sam propustio jer sam bio na putu kad su shitkoini krenuli da skacu pa sam puno propustio. Ovaj put nece biti tako.

To sam i ja rekao. Nema sanse da se desi slicna stvar a da docekam nespremno i ne naplatim masno...

Pa sad ako bude bude, ako ne rasprodaja hardvera i opet smo u plusu...

boga mi ako ovako nastavi vise ce nam se isplatiti da potapamo kupus, neke 280x se mogu naci za po 18k din moze to i manje

Neverovatan podatak...s obzirom da mreza raste minimum 10% na 12 dana, sa sadasnjom snagom dolazim do zakljucka da se za 12 dana proda oko 9000 asica snage 1TH/s. To je oko 20 mil $. Minimum. Strasne stvari. Sa tendencijom daljeg rasta...

LJudi su preordovali i sad nemaju druge... ako LTC vise paze, uglavnom se kupuju na stanju asic-i

Nije ovo sha pa da moze tek tako da dostigne te cifre, koliko sam video uglavnom su nude do 100Mh/s i oni su oko 10K$

poredjenje je da 1mhs scrypt je 40ghs sha256
za keccak 540 prema 1 mhs
za x11 2.8...
nista nije nemoguce :)

Gde ga nadje po toj ceni ?

5TH/s uređaj sa trenutnim diff-om bi otplatio za manje od mesec dana, zvuči nemoguće.

Nazad
Vrh Dno