Šta je novo?

Bitcoin [BTC] (SHA-256)

Zar moze biti gore nego sto jeste . Sta vise da pokradu kad novcica nema ...

Da se omrse malo o 200K.... a i sto ne bi neko preuzeo mtgox ime, itd... i dalje je to ime najvise rasprostranjeno u medijima... nevazno da li su dobre ili lose informacije, to itekako vredi DOSTA za one koji znaju i umeju da iskoriste
Ne primer investitor koji je pokrenuo mtgox pod novim sloganom i kesom, bio bi u prednosti 1-2 godine, a vreme je novac

Slazem se ali taj investitor bi trebao i da investira da bi dobio sve to na tacni.
Tih 200.000 novcica bi trebalo da se rasporedi na ravne casti korisnicima a ne da ih neko opere i da bude nikom nista posle. Ako je ikako moguce da se ljudima vrati i vise od tih 200K.
Ja verujem da apsolutno niko nece biti gnevan na neki tamo buduci Mtgox samo zato sto su ostali pod istim imenom, svi smo svesni sta se desilo i svi do jednog cemo znati ko je preuzeo i kako je preuzeo isti. Pogotovu oni kojima su novcici zarobljeni ce se informisati.
Pitanje je samo kako ce se prica resiti i kada. Svima je u cilju da se resi sto pre.
Okcoin je mozda i najbolja varijanta iako ne znam kakva je njihova ponuda. Siguran sam da oni mogu uvek da daju najbolju ponudu, u svakom slucaju bolju ponudu od lesinara i hijena. Ja ocekujem da se ukljuci uskoro jos neki, jako krupan igrac.

Nece sigurno ostati isto ime... vazno je samo naci sigurnog i OK investitora...

Ono sto je problem sto *****ni Japanci bi izgleda da se sto pre rese sramote... cak su najavili ako budu radili likvidaciju da ce sve rasprodati, *****cine, jos jednom potvrdjuju koliko su sudovi i drzave ne transparentne i ako je to Japan...

PS: zezali me iz inteze oko povracaja BFL $$$ kao po drugi put trazili moju izjavu (prvu izgubili ili sta vec)???
Rekao sam da ce biti mrtvih... i da ja uopste nemam kakvu izjavu da dajem kad sam preko njih i uplatio davoljski asic, pa bla bla to trazi poresko kao pare ne stizu njima vec drzavi??????

Eto zasto banke treba spaliti a i kako mi se sve vise cini evo sadasnje budjave takoreci lopovske drzave

Poslednja izmena:
Jebla ih sramota, ne znaju japanci da covek ima dva obraza :d

Hteo sam da kazem da nije strasno ni ako ostane ime, da ne menja nista. Lepo sto bi oni da se resi sto pre, svima je to u cilju ali nebi trebalo po svaku cenu da se resi sto pre, prioritet bi trebao da bude da se nadje najbolje resenje za korisnike. Tako ce najmanje da bude sramote za njih.

Jos kad bi nasa drzava poklonila svim građanima LTC umesto akcija mozda bi i izvukli hiljadu evra koje su nam nekad obecali. :D

/r/Bitcoin kroz 10 godina :)

HID68KI.jpg

I na kraju China bans bitcoin :d LOL

BTW, cuo sam da je Kina zabranila i The Big Bang Theory. Al stvarno. Toliko o Kini, prsli su s mozgom! :p

Da li sam pogresio ako sam od onih pet varijanti bitcoin wallet-a izabrao bas "Bitcoin Core"?

Svaka casta Sale, slike sve govore :wave:

Donirajte koji dinar,ako možete :) Momak koji je sve organizovao poseduje 0,01 btc :)

Kao sto sam vec nekad rekao, ripple je odlican alat za prenos sredstava. Ripple coini sa druge strane ne sluze nicemu

Pa lepo, oni stampaju koliko im treba, u to niko nece da ulozi pare

Nazad
Vrh Dno