Don Workinson
Slavan
- Učlanjen(a)
- 02.09.2009
- Poena
- 320
Yebte ovde zanimljivije nego na farmi! Lepo ste me nasmejali pred spavanje
Pih, tad mi i ne treba, usitnicu je za dve mladje
Ljudi, mnogo ste postali ozbiljni i agresivni. Udara vam na zivce danima. Zar je bitno na milionce 200K gore dole? I ovako i onako ce te pare da se potrose po kafanama a nista duze nece trajati ni duplo da imam.
Lane Gutovic mi je sjajnu stvar rekao jednom: Para se treba oslobadjati s lakocom!
Covek je cist genije a vi tu zapenili bezveze ko bi platio sta i dal ce pare na parizer ili slaninicu i karavan...
Ako mene pitate, pola slaninica, pola karavan :d
Zašto umjesto da plačate tolike novce na graficke kartice ne uzmete splitter i stavite koliko možete kupiti asci usb minera i lijepo radite na kompu sto hocete, a pri tome zaradujete, dok kad koristite graficku,procesor, integriranu graficku sve je usporeno, nemozete igrati igre itd. Možda se varam, ali zar ovo nije bolje rješenje?
Zašto umjesto da plačate tolike novce na graficke kartice ne uzmete splitter i stavite koliko možete kupiti asci usb minera i lijepo radite na kompu sto hocete, a pri tome zaradujete, dok kad koristite graficku,procesor, integriranu graficku sve je usporeno, nemozete igrati igre itd. Možda se varam, ali zar ovo nije bolje rješenje?
Hahaha, zamisli lopova koji ti upadne u kucu i scepa ti komp pa tutanj na vrata![]()
Bas njega briga za coine, on ti krade komp koji ce da zavalja za 200e a kolika je tvoja steta objasni policiji![]()
Da i ja malo smaram sa glupostima. Nisam imao vremena pa sam tek sad pogledao ugovor za otvaranje devizno racuna. Otvorio sam u intesi devizni stedni racun a citao sam na forumu da su drugi otvarali devizni tekuci. U cemu je razlika i da li mogu da stedni prebacim u tekuci?
Izgleda da se neko sa B92 bas navrzo na ovaj forum. Ovo je vec drugi clanak tokom danasnjeg dana u vezi sa ovom temom
http://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php?yyyy=2013&mm=12&dd=07&nav_id=786488
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari