Dodaju LTC?![]()
Nadjete se u kaficu, resite posao, ako hoce da bezi sa coinima, udaris ga stolicom po glavi, samo pazi da ne poispadaju coini treba to posle skupljati, narocito one decimale... sitno.
Ili prodavac coina ponese laptop sa sobom pa obavite to na licu mesta ili trgujes s nekim proverenim clanom. Meni su ljudi slali coine i ja sam im odmah uplacivao kintu. Neko moze tako da te zavrne ali provereni dugogodisnji clanovi nece. Vidi tamo u temi ko ima preporuke za trgovinu.
Ili to ili da imate nekog zajednickog prijatelja koji ce biti posrednik.
Hm, nisam bas siguran na koji nacin ovo treba da mi pomogne, al ok kapiram, ono doslo ti da malo podj3bavas.
Nista strasno, prihvatam shalu na svoj racun.![]()
Da malopre pročitao na b92, fenomenalna investicija zar ne? Ja bih bio zadovoljan i sa 500btc-a sad![]()
Odlican marketing. Svi oko mene pricaju o tome, a nikad nisu culi za btc.
Odlican marketing. Svi oko mene pricaju o tome, a nikad nisu culi za btc.
Sta se to desilo sa 50btc ?
Znam da su svi zaboravili na kopanje BTCa u poslednje vreme ali ja cisto nostalgije radi ulogujem se danas da vidim sta se desava.
Vidim da im je neko isprasio guzicu, obavezna je promena sifre, a kod mene su se magicno pojavili neki bitcoini koje nisam kopao, koji naravno ne mogu da se izvuku i verovatno ce balance biti vracen na normalno stanje ako uopste sajt proradi ikad.
Bilo bi lepo kad bi ovo stanje ostalo i da mogu da se povuku poklonjeni bitcoini - taman da kupim nova kola ... vise komada![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari