Šta je novo?

Bitcoin [BTC] (SHA-256)

Sve je moguce, krivica je najvise na njima i ako su ih hackovali, sto me ne bi iznenadilo, masa muljatora su navalili na BTC kao muve na *****.... za sada preporucujem svima da dizu izrudareno na dnevnoj bazi a i redje...

Upravo tako, dnevno podizanje sredstava.

Sta se to desilo sa 50btc ?

Znam da su svi zaboravili na kopanje BTCa u poslednje vreme ali ja cisto nostalgije radi ulogujem se danas da vidim sta se desava.

Vidim da im je neko isprasio guzicu, obavezna je promena sifre, a kod mene su se magicno pojavili neki bitcoini koje nisam kopao, koji naravno ne mogu da se izvuku i verovatno ce balance biti vracen na normalno stanje ako uopste sajt proradi ikad.

Bilo bi lepo kad bi ovo stanje ostalo i da mogu da se povuku poklonjeni bitcoini - taman da kupim nova kola ... vise komada ;)

Meni se pojavilo 115 BTC jes' da ih ne mogu isplatiti ali lijepo je vidjeti to na svom racunu :D

Hehe, meni se pojavilo 352 BTC-a... sad ću da ih smaram da mi omoguće da ih povučem! :d

Ja sam imao oko 270 BTC :) lepo sam kliknuo na payout, pise 'in progress', sacekacu, nije mi tesko :D

jeeeee, cak i sad sam imao najmanje srece, kod mene samo 19BTC-a :S: , kome da se zalim???

594 komada!
A imao ~3 :d

A ja kao nesto bio down sto sam se isplatio dan pre nego sto je BTC skocio na 200$.

Da sam sacekao malo opekao bi se i ostao bez icega - tako da je stvarno po ko zna koji put ispala sreca u nesreci...

Trenutno imam 283BTC a trebalo bi da je ostalo realno oko 0.1BTC ;) Neka prorade i ostave mi dva tri komada - neci se buniti ;)

meni 177 i pise in progres, sve se nadam da ce da se zeznu nesto i puste isplatu :d :p

Obraz kao đon. Kakva prevara. BTC priča je u stvari priča o ljudskoj prirodi. Čista pohlepa.

Kad smo kod pohlepe, evo jednog scenarija vezanog za LTC i BTC-E menjacnicu.

Svi cekaju da se isti popne na 5$ i onda ce kao da se istovaraju.

U tom nekom medjumomentu ce vlasnici BTC-E da nestanu i objavice kao neki hakerski napad, pa strpite se par dana da otkrijemo sta se desilo, treba nam vremena da spakujemo kofere, idemo na egzoticno ostrvo do kraja zivota i pa-pa iskopani novcici :)

Korisnici su pohlepni, ali vlasnici menjacnica su pohlepa na kub - ne bi me cudilo da neko dve tri godine radi normalno a da ima u finalu tu veliku exit strategiju.

0BTC.com, Ja tako pre deset dana otisao na 50BTC i vidoh 141BTC (pojavili se) i sta cu odmah payout ali stoji In Proces tako evo deset dana prvo sam pomislio dal je moguce ali posle malo search-a vidim da od njih nema nista. Mada sta ih kosta da puste visak BTC-a samo ce malo cena otici dole i to je to.

Pa sasvim moguce... zato onaj ko ceka ozbiljniji rast LTC-a ne drzi sve svoje novcice na menjacnici nego u walletu...

Pa sasvim moguce... zato onaj ko ceka ozbiljniji rast LTC-a ne drzi sve svoje novcice na menjacnici nego u walletu...

Jedino sto bismo onda imali problem cene LTC-a...Posto ga je BTC-e "stvorio"...Mislim da propascu BTC-E menjacnice LTC ne bi vredeo ni pisljiva boba...

Jedino sto bismo onda imali problem cene LTC-a...Posto ga je BTC-e "stvorio"...Mislim da propascu BTC-E menjacnice LTC ne bi vredeo ni pisljiva boba...

Gresis debelo...... uiticalo bi na cenu kratkorocno dok se ljudi ne bi prebacili na druge berze, kineske berze uvode LTC, od 6 vec ih tri imaju BTC/LTC samo je pitanje vremena...

Evo mene zanima neka kineska berza, ali šta da radim tamo ako ne razumem ništa :). Ili imaju i english maybe?!

JA ne znam da li postoji jos neka menjacnica sem BTC-E gde se menja LTC za USD ili EUR...Juani me ne zanimaju bas nesto, a pogotovo ne znam kako bi se oni slali u Srbiju ili bilo koju EU zemlju. Dakle, 100% prometa LTC-a za pare se obavlja bas na BTC-E. Ako bi oni pukli, to bi bilo ravno katastrofi za LTC. I mislim da bi svi LTC-i tada postali veoma cenjeni, koliko i lanjski sneg. Kako bi posle toga iko ikog ubedio da kupi LTC??? Ima stotine drugih valuta, sto bi LTC bio poseban?

@student
Ti nerazumes da nije BTC-e oziveo LTC vec je obrnuto da nema LTC-a, BTC-e ne bi bio to sto jeste....
Inace ima kineske berze koje rade sa $ i LTC/BTC
https://emebtc.com/trade/ltc_usd
pre neki dan se otvorila vidim da prima paypal, itd... ima jos par kineskih ali nisam ih posecivao

@student
Ti nerazumes da nije BTC-e oziveo LTC vec je obrnuto da nema LTC-a, BTC-e ne bi bio to sto jeste....
Inace ima kineske berze koje rade sa $ i LTC/BTC
https://emebtc.com/trade/ltc_usd
pre neki dan se otvorila vidim da prima paypal, itd... ima jos par kineskih ali nisam ih posecivao

Sve je to super, ali koliki im je volume? 101LTC... Mislim, nemoj to ni pominjati, ima clanova ovde koji toliko kopaju dnevno...

Poslednja izmena od urednika:
Ma kakve veze ima volumen, bitno da se širi, ni za bitcoinom nisu odmah sekli vene...

"Bije k'o Sveti Ilija...

Prilozi

• uploadfromtaptalk1383252765060.jpg
    uploadfromtaptalk1383252765060.jpg
    24.1 KB · Pregleda: 164
Zamolio bi nekog, samo na me usmeri idi tu i tu, skini to i to i tako ces probati i videti kako bitcoin funkcionise. Sta god da procitam malo su mi konfuzni tekstovi.
Uzeo sam sada da citam ovaj tekst: http://www.bitcoinbalkan.com/uvod-u-bitcoin pa valjda i iz njega vise shvatiti.

Nije mi puno pomogao odgovor, jer sada opet treba da iscitavam nesto samo da bi video funkcionisanje.
Inace ti algoritmi, kome igraju oni neku svhu kada za njih daju neku virtualnu novcanu vrednost? Jel se to radi za neke velike istrazivacke komapnije? Zar ne postoje super kompjuteri za to? I nije mi jasno zasto gpu radi kada je cpu namenjen za tako nesto.

Zato sto gpu to radi 1000x brze naprimer. Sedi i citaj, nece niko da ti prezvace sadrzaj. Lakse je tebi da potrazis na guglu nego ja da ti pisem 2h.

Vrh Dno