Šta je novo?

Bitcoin [BTC] (SHA-256)

jel isplatio neko u skorije vreme nesto sa 50btc.com, znam da ste pricali da su pukli, jel vam stoji za transakciju In process?

Sretna mi slava, ode Bitsatmp u K.... . Lepo sam to predosecao. :mad:

Hvala Arrow, kakav bezobrazan odgovor na BTC-e si dobio, na prvi pogled ne izgleda tako, ali posle par minuta me je stvarno iznervirao, sljam, sta bi da predjemo kod njih, pa da nas oni gule. Mozda ce Sv. Petka da nam pomogne:smash:

Poslednja izmena:
BTC-E retko kad koristim, oni su mi sljam gori od goxa ali eto... nekada zavrse posao.

Poslednja izmena:
sta se desilo sa btc-e

bitstamp ne radi

i forum zeza?

ili sam zakacio neki virus

Poslednja izmena:
virus virus :D

ajde shta panichite

ATTENTION ALL BISTAMP USERS –SCHEDULED DOWNTIME!

The Bitstamp.net website is scheduled for a temporary downtime due to hardware improvement and software optimisation.

The downtime is scheduled for Sunday morning, 27th October 2013, and will start at approximately 8:00 (GMT+2) and last until around 12:00 (GMT+2).

During the maintenance period, you may receive a downtime notification when attempting to access the website.

@ demios, gde si video tu poruku ja je nisam nasao, ali bez obzira hvala ti, to ce mi popraviti dan

Nadjete se u kaficu, resite posao, ako hoce da bezi sa coinima, udaris ga stolicom po glavi, samo pazi da ne poispadaju coini treba to posle skupljati, narocito one decimale... sitno.

Hm, nisam bas siguran na koji nacin ovo treba da mi pomogne, al ok kapiram, ono doslo ti da malo podj3bavas.
Nista strasno, prihvatam shalu na svoj racun. :)

Ili prodavac coina ponese laptop sa sobom pa obavite to na licu mesta ili trgujes s nekim proverenim clanom. Meni su ljudi slali coine i ja sam im odmah uplacivao kintu. Neko moze tako da te zavrne ali provereni dugogodisnji clanovi nece. Vidi tamo u temi ko ima preporuke za trgovinu.
Ili to ili da imate nekog zajednickog prijatelja koji ce biti posrednik.

Jes, ovo je vec konstruktivno.
U medjuvremenu sam nasao dilera za koga kazu da je pouzdan pa cu videti sa njim da sredim.

Jel vam radi stamp
@goranm meni nece idalje izbacuje onu poruku od incapsula

Poslednja izmena:
Da malopre pročitao na b92, fenomenalna investicija zar ne? Ja bih bio zadovoljan i sa 500btc-a sad :D

Auuuuu brze bolje nek neko digne menjacnicu :D

Jeste odlican marketing samo treba ljude upoznati sa materijom kako valja a ne da sad misle da ce se obogatiti preko noci...

A naravno, to je prva reakcija svih...

Sta se to desilo sa 50btc ?

Znam da su svi zaboravili na kopanje BTCa u poslednje vreme ali ja cisto nostalgije radi ulogujem se danas da vidim sta se desava.

Vidim da im je neko isprasio guzicu, obavezna je promena sifre, a kod mene su se magicno pojavili neki bitcoini koje nisam kopao, koji naravno ne mogu da se izvuku i verovatno ce balance biti vracen na normalno stanje ako uopste sajt proradi ikad.

Bilo bi lepo kad bi ovo stanje ostalo i da mogu da se povuku poklonjeni bitcoini - taman da kupim nova kola ... vise komada ;)

Sta se to desilo sa 50btc ?

Znam da su svi zaboravili na kopanje BTCa u poslednje vreme ali ja cisto nostalgije radi ulogujem se danas da vidim sta se desava.

Vidim da im je neko isprasio guzicu, obavezna je promena sifre, a kod mene su se magicno pojavili neki bitcoini koje nisam kopao, koji naravno ne mogu da se izvuku i verovatno ce balance biti vracen na normalno stanje ako uopste sajt proradi ikad.

Bilo bi lepo kad bi ovo stanje ostalo i da mogu da se povuku poklonjeni bitcoini - taman da kupim nova kola ... vise komada ;)

Objavili su neki Manifest, neko sr*nje sa objasnjenjem kako je ceo svet protiv njih i kako su sistematski "potkradani", kako su imali "bad luck" jer im je sistem preko proxy-a dobijao samo serove bez icega (ko u ovo treba da veruje???) i prosto su izvredjali logiku svih korisnika, sa pricom kako je fond sad 0BTC, kako su svi nalozi eto 0, kako nemaju "record" sa tacnim stanjem, bla, bla. IStina je da su POKRALI coine i zapalili. Nisu ni prvi ni poslednji.

After the attacks that we’ve experienced from August 2013 till the October we’ve lost user balances data and huge part of the funds. We still can not figure out the full list of vulnerabilities that have been used to perform the attack. One of the assumptions is physical unauthorised access to our servers which could take a place only if someone got an access to the hardware in datacenter.

Also we can’t rule out the possibility that someone found or create an exposure or backdoor in our billing software.

Currently we have few topics to deal with:

First thing that we’ve been able to figure out is that few fast miners have been cheating us using vulnerability in difficulty checking algorithm. This vulnerability is probably applicable to the other fair pools, so we will publish description in next few hours to help others avoid our fate. This difficulty fraud have led to the loss of the significant part of the funds.

Second thing is incessant DDOS attacks that started in early August and magically stopped in few days after billing was hacked (that seems to be the last stage of the attack).

Third thing is that we have weird jumping luck during August-September period which jumped from 40% to 120% daily and sharply increased hash rate of the few new users with abnormal large amount of stale shares.

Obviously this couldn’t be a regular coincidence and obviously this can’t be applied by one certain user. In general all of this only make sense if one or few competing pools decided to eliminate 50BTC for whatever reason. We are exploring all available data to figure out if some users was not real users but the proxied shares from the evilpool.

When miner formally connects to the evilpool it actually goes to the 50BTC through a proxy to get a job, and after that evilpool proxies all shares except of winning ones back to 50BTC. This could cause total bad luck that we’ve faced in a last few weeks.

But this is for sure not only things we will find in the next few days, before we will get the confidence that funds in pools wallets are safe. Only after that we will put additional funds and will enable payouts.

Still we are looking forward into the future with a hope and working damn hard rewriting our billing subsystem and moving our hardware to the another datacenter.

For all our users who believe in us and for all those bullshit fuckers who think that 50BTC is dead and already celebrating their victory, we have one main message:

50BTC is alive and will get back fast and stable as a hell in next few weeks.

Stay tuned

Sve je moguce, krivica je najvise na njima i ako su ih hackovali, sto me ne bi iznenadilo, masa muljatora su navalili na BTC kao muve na *****.... za sada preporucujem svima da dizu izrudareno na dnevnoj bazi a i redje...

Nazad
Vrh Dno