Šta je novo?

Bitcoin [BTC] (SHA-256)

E sad kada tih 2,9 miliona (po staroj ceni coina) krene da se prodaje... ufff.... ode dole na 50$.

jel može neka dobra duša da mi da link za offline btc wallet? raspali btc-e ne dozvoljava da se podigne manje od 10 evra, a ja hoću nešto da kupujem online na sitno, a 4/5 evra... pa bih da prebacim sve sa btc-e na offline wallet, posle sa njega mogu da isplaćujem koliko god hoću...

I to bi bilo to :angel: ....

Untitleddfdfdfdf.jpg

Dobar dan i postovanje svima :)

ako bi neko mogao da mi kaze detalje u vezi prebacivanja para u nase banke, procitah ovde da se potpisuje izjava i to je ok, ali banka ( Erste ) trazi i ugovor sa pravnim licem koje salje transfer... videh da je neko pisao o Intesa banci i pominjao samo izjavu, konkretno sta ste naveli u izjavi banci, poreklo sredstava od? .... ? i imate li i ugovor sa menjacem ili kako?

Dobar dan i postovanje svima :)

ako bi neko mogao da mi kaze detalje u vezi prebacivanja para u nase banke, procitah ovde da se potpisuje izjava i to je ok, ali banka ( Erste ) trazi i ugovor sa pravnim licem koje salje transfer... videh da je neko pisao o Intesa banci i pominjao samo izjavu, konkretno sta ste naveli u izjavi banci, poreklo sredstava od? .... ? i imate li i ugovor sa menjacem ili kako?

U Intesi, do sada je tako bilo, ti ne traže ništa sem potpisivanja izjave (možda se tu nešto promenilo na globalnom nivou dolaskom novog ministra finansija :D).

Ja sam jednom navodio pomoć rođaka a drugi put IT usluge.

Meni su na novom racunu u komercijalnoj banci takodje trazili ugovor sa uplatiocem.Izgleda da smo previse razglasili celu pricu i NBS reaguje :).
Da li je neko pokusavao da dobije od bitdtampa,mtgox-a ili nekog drugog taj papir?To kad bi moglo bilo bi jako lepo ;)

Samo jos jedno pitanje, osim Mt. Gox koji jos wallet uspesno koristite za prebacivanje para u banke Srbije ?

Hmm, to su novi momenti.

Dobro, a šta ako im ne predaš taj ugovor s uplatiocem? Gde onda ide novac?

Eh samo je još to falilo da dodatno komplikuju sa dizanjem para..

Kao aj sad kad su vec uplatili dadose mi pare ali ubuduce nece,ako nemas ugovor pare se vracaju uplatiocu sto kosta

Kakvi banditi! Tacno hoce da nas izoluju i polako nam nametnu porez. Novi ministar hoce kontrolu svakog dinara koji je u opticaju.
Gde su nam sad bitcoinsi :(
Ja cu 99% svoje novcice slati u inostranstvo, nema druge.

Kao aj sad kad su vec uplatili dadose mi pare ali ubuduce nece,ako nemas ugovor pare se vracaju uplatiocu sto kosta

Samo dokaz da je ovo teroristicka tvorevina, smejali smo se kosovu a mi smo MILION puta gori pa se posle cudimo sto svi pobegose od ZLOTVORA!

ok i dplatim porez ali pitanje je kako od Mt. Gox-a dobiti neki papir.... prihvatice banka bilo sta.... poslah im mail da posalju neki doc. pa cim dobijem odgovor postujem :D

ok i dplatim porez ali pitanje je kako od Mt. Gox-a dobiti neki papir.... prihvatice banka bilo sta.... poslah im mail da posalju neki doc. pa cim dobijem odgovor postujem :D

Ma nemozes ti doboto ugovor od Gox-a, odstajpaj im sa sajta i podmetni im pod nos i zaokruzi pomoc prijatelja! pa nek ga s....

Sta ce vam ugovori sa goxom kada oni ne isplacuju (ili isplacuju a ja sam neobavesten?).

Pa to je ono sto smo pricali ranije i sto smo znali da ce se kad tad desiti... Ne mozes kao privatno lice primati novac od neke firme a da nemas ugovor. Do sada smo se provlacili. Sad cemo smisliti nesto novo, nema druge.

ok narode sad ja pojma nemam gde udaram :D ako sam preko Gox-a prodala coine ko mi salje pare na devizni racun? hajde neko ko je uspeo ceo proces da odradi, a da nije izjavio da je pomoc neka mi pomogne.
PS : ja se bavim trgovinom valutama na Forexu imam FX-LIder platformu preko koje trgujem, FX-Lider lepo dao ugovor i nemam nikakav problem oko podizanja para.
E sad, trgovacko razmisljanje: ako preko Goxa prodam coine onda treba Gox da mi prebaci pare u banku i da mi da ugovor ili bilo kakav dokument da je transfer legalan ( da nije pranje para u pitanju ili slicno... ) i ja normalno podizem svoj novac u banci.

Pa to je ono sto smo pricali ranije i sto smo znali da ce se kad tad desiti... Ne mozes kao privatno lice primati novac od neke firme a da nemas ugovor. Do sada smo se provlacili. Sad cemo smisliti nesto novo, nema druge.
diskutabilno , ti si u ovom slucaju privatno lice koje ima otvoren (acc) racun kod MtGox-a i kao takav ti vrsis prebacivanje novca sa tvog racuna na MtGox-u na kojem imas sredstva koja si zaradeo po nekom osnovu (it usluge, trgovina na berzi, kockanje i sl) na tvoj racun u bilo kojoj banci, mozda ja gresim ali ja to iz tog ugla gledam....

Nemora da znaci da si zaradio, jednostavno ih imas, mozda ti je neko poklonio i prebacio na mtgox, pa nek te stoka tuzi

Vrh Dno