Dobar dan i postovanje svima
ako bi neko mogao da mi kaze detalje u vezi prebacivanja para u nase banke, procitah ovde da se potpisuje izjava i to je ok, ali banka ( Erste ) trazi i ugovor sa pravnim licem koje salje transfer... videh da je neko pisao o Intesa banci i pominjao samo izjavu, konkretno sta ste naveli u izjavi banci, poreklo sredstava od? .... ? i imate li i ugovor sa menjacem ili kako?
Podavis sve u banci ...
Kao aj sad kad su vec uplatili dadose mi pare ali ubuduce nece,ako nemas ugovor pare se vracaju uplatiocu sto kosta
ok i dplatim porez ali pitanje je kako od Mt. Gox-a dobiti neki papir.... prihvatice banka bilo sta.... poslah im mail da posalju neki doc. pa cim dobijem odgovor postujem![]()
Ma nemozes ti doboto ugovor od Gox-a, odstajpaj im sa sajta i podmetni im pod nos i zaokruzi pomoc prijatelja! pa nek ga s....
kakav ugovor, ako kazes da je pomoc?????
Sad cemo smisliti nesto novo, nema druge.
diskutabilno , ti si u ovom slucaju privatno lice koje ima otvoren (acc) racun kod MtGox-a i kao takav ti vrsis prebacivanje novca sa tvog racuna na MtGox-u na kojem imas sredstva koja si zaradeo po nekom osnovu (it usluge, trgovina na berzi, kockanje i sl) na tvoj racun u bilo kojoj banci, mozda ja gresim ali ja to iz tog ugla gledam....Pa to je ono sto smo pricali ranije i sto smo znali da ce se kad tad desiti... Ne mozes kao privatno lice primati novac od neke firme a da nemas ugovor. Do sada smo se provlacili. Sad cemo smisliti nesto novo, nema druge.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari