Šta je novo?

Bitcoin [BTC] (SHA-256)

Da se vratim malo na temu a korisno je evo prijatelj je odradio super sajt sa svim na jednom mestu (vrsta portala o coinima). O svakom koinu imate sve i svasta, od poolova, walleta itd. Jako dobra ideja i za pocetnike a i za naprednije korisnike jer skracuje vreme mucenja ukoliko zelimo da se saltamo na druge koine i trazimo wallete, poolove i objasnjenja kako funkcionise. Uz to postoji i varijanta cene koina na berzi sto je extra, a najbolje je sto se redovno update-uje tako da se coini redovno nadopunjuju.

http://com-http.us/

Moj post nije reklamnog karaktera nego je stvarno od pomoci ova njegova ideja i za to mu skidam kapu jer je meni prvo pomogao u ovim teskim vremenima :)

clanovi su foruma - inace marcetin i dimke :)

eto nadam se da ce i drugima biti od pomoci

Poslednja izmena:
Bravo za trud i rad!

Wtf, pa koliko to coina ima ***? :trust: Ludilo. Odlicna ideja, dobro odradjeno, pohvala za trud. Samo na vrlo kratko pogledao i mala zamerka kod BTC-a kod menjacnica je sto se ne spominje bitstamp koji nam je svima drag i bitan jelte ;).

Wtf, pa koliko to coina ima ***? :trust: Ludilo. Odlicna ideja, dobro odradjeno, pohvala za trud. Samo na vrlo kratko pogledao i mala zamerka kod BTC-a kod menjacnica je sto se ne spominje bitstamp koji nam je svima drag i bitan jelte ;).

Trenutno 104 komada!

Hvala :)

Ubacen Bitstamp i jos po nesto za BTC, nisam puno razmisljao o bitcoinu, kontam ko je dosao da gleda 100 (koka)koina sigurno je prelezao BTC kao mladji :D

Fino ako budes imao volje da ga updatujes, da imamo sve shit coine na gomili, pogotvo su interesantni block diff retergeti ako ostanu u igri :)

Hvala Sajber i ostalima na odgovorima, HW nemam ali sam nesto planirao da ulazem medjutim mnogo mi je da cekam godinu dana samo ulozeni novac da vratim.
Mesecna zarada po kartici je bas mizerna, jedino dobro u svemu ovome je sto dolazi zima pa farma moze lepo da greje prostoriju :D

Zelim vam srecu, nadam se da ce krenuti na bolje.

Poslednja izmena:
Sta ovo znaci jel ovo i Bitstamp ode u K.

ako mislis povodom mog posta, ne vidim link sa bitstampom. Pricaju o share ekonomiji i lepo je objasnjavaju naprednoj verziji sadasnje ekonomije :)

Obrisani su neki postovi. Odnosilo se na Gacu i bitstamp posto je obavezna varifikacija pa se Gaca uplasio da ce da krenu kasnjenja. Ali kao sto smo rekli, verifikacija na bitstampu je gotova vec sutradan tako da nema nikakve frke ;)

A za verifikaciju je dovoljno slikati pasos/licnu kartu/vozacku?

ja im poslao djuture cirilicna dokumenta i verifikovali me :p

A treba i za bitstamp verifikacija za povlačenje para? Nisam znao, odradiću ondaK.

Treba vam neki licni dokument i slika nekog racuna sa vasom adresom i na vase ime (mob, internet, stagod...) bitno je da nije stariji od 3 meseca.

Ne mogu da editujem prethodni post ali evo info-a...
Sinoc sam poslao mail podrsci bitstampa da mi iskljuce autentifikaciju jer sam ostao bez backupa kodova, poslao sam isto sliku dokumenta i racuna i usput mi je podrska i verifikovala nalog. Eto, da se nadovezem na ono Gacino strahovanje da ce da kasni lova i sl. Ljudi to stvarno zavrse u najkracem roku ;)

Jednostavno, banke, vlade pritezu berze crypto valuta, svaki dinar sto ide od njih se pomno prati i kontrolise
verovatno zato koliko sam nacuo na TOR-u placaju vise za BTC

Meni ovo ne mirise na dobro, nisam paranoican ali janezi su sami rekli da zbog velikog protoka novca od 30 septembra uvode obaveznu verifikaciju. Ma sta to znacilo neko im je sigurno skrenuo paznju da se obrce velika lova sto je i istina. Treba videti i tog TORa

Kad kazem TOR misim na narkice koji verovatno tako jedino kupuju ;)

Ono sto znam sigurno da njih kopaci ne interesuju, kontrola se radi zbog vecih igraca pre svega mafije, dilera, itd.. znaci ako nemogo da nadgledaju BTC nadgledat ce berze koje veliki igraci MORAJU koristiti

Lepo sam rekao da Gox vecim delom nije kriv zbog stanja u kom je, mada sam ja optimista i verujem da ce sve polako legnuti na svoje mesto

Poslednja izmena:
Još malo, pa će diff da bude kao ceo marketcap. Kako je krenulo, nije daleko, još jedna cifra. :D

BFL vata zalet u isporuci:
Jalapenos 4.5 and 5 gh/s: Feb 12-14, 2013 no Jallys shipped today

Little Singles 30 and 25 gh/s: Nov. 6, 2012

Singles 60 and 50 gh/s: Aug 3, 2012 pay date

MiniRigs: June 23 orders (3rd 500gh/s unit), July 2 orders 2nd 500 gh/s
August 2 for 1st 500 g/s units

Jos malo za 10 dan a ce ocestiti 2012 i deo 2013

pao malo btc, dal ce da pada jos da znam da kupujem sad il da cekam jos

Vrh Dno