Šta je novo?

Bitcoin [BTC] (SHA-256)

ako na BTC-E pise 0 konfirmacija a naveden je iznos koji pristize onda je poslata transakcija, sacekaj malo...

Ma jok, nesto sam kombinovao i hteo poslati na btc-e da kupim ltc jeftino ... 2btc sam spakovao, ono najveca transakcija u zivotu i da me ovako, da prostite, zezaju...

Jel to znaci da je izgubljeno ili?

Ovaj baja poslao preko 100 komada sa mnom... Ccc

Ma nije izgubljen, nemam pojma kako to onda ide, i orphant-i ostaju u blockchain-u

Smorio sam se ko shisharka...

Odo smotati jedan...

jel ima neko objasnjenje ovog poveceg i nelogicnog skoka btc-a? Po principu cega ima vise manje vredi, btc se sve vise stancuje i logicno je da ce se prodavati po promtnoj ceni a i ispod nje pogotovu ljudi koji su ulecali sa velikim kesom (asic npr) pa hoce brz povracaj novca... Nesto se tu desilo pa cena porasla 40%+ u zadnih mesec dana.. jel ima neko neku informaciju o ovome?

Trenutno diff ide tom brzinom da ni asic vlasnici nece vratiti ulozeno, pogotovo ako prodaju jeftino, pa im je izgleda jedini izlaz da cekaju, a sa druge strane uvek se isto kopa, tako da ta prica da se vise stancuje ne stoji :)

Trenutno diff ide tom brzinom da ni asic vlasnici nece vratiti ulozeno, pogotovo ako prodaju jeftino, pa im je izgleda jedini izlaz da cekaju, a sa druge strane uvek se isto kopa, tako da ta prica da se vise stancuje ne stoji :)

u principu sam mislio na te ljude uleteli sa velikim kesom, oni vise stancuju :) a oni i najvise prodaju.. trziste u trzistu, odatle krecu svi skokovi i padovi cena, onda se prelije na nas ostale itd itd....

Konacno opet 1BTC=100e

Steta samo sto nemam bar 100BTC-a :). Inace nije lose, pitanje samo koliko ce trajati. I naravno bilo bi dobro da gox vec proradi sa prebacivanjem para kao nekada da ne moramo za 15$ manje prodavati..

Sta nam je ciniti, dal cekati jos da se naduva balon ili pustati, ovo smo trazili, ajd sad

To je pitanje za milana tarot :D
Ja razmisljam da li prodavati na gox-u ili bitstampu ako ne mislis odmah povlaciti novac.

Ja hocu da crknem sto nemam zivu lovu. Vec 20 dana se jedem, kupio bi btc za sve pare.

Mislis da ce ici jos gore? Ne vjerujem da ce se uskoro ponoviti onaj skok od 266$.

Ja sam i sa 200$ srecan. Ici ce to jos gore, siguran sam.

Zasto mislite da je balon... Ja se slazem sa zmajem, diff prebrzo ide gore i asici ne uspevaju da se isplate sa niskom cenom pa cuvaju btc...

Ako se neko i istovari, to ce biti kratkotrajan pad, morace opet gore...

Mozda jeste balon a mozda i nije vidjecemo.
Sve je ovo kocka, kao i na poker aparatima imas tri opcije manja, veca i znao sam. Ova zadnja je najcesca :D
Ili jednostavno naplatis kad mislis da je dosta.

Kad budes zadovoljan cenom prodaj pola, pa ako poraste jos prodaj i ostatak, ako padne kupi btc za to sto si prodao :-D

Ja stavio bota da pri padu vecem od 5% sve proda i iskljuci se. Jes da imam samo 6,5btc (i to samo 2 moja, ostalo je firmino), ali i 100$ mi je veliki gubitak u ova susna vremena. Sve ostalo je u ltc u walletu na pc, vise ne cuvam na berzi. Pa posto se ltc sada ne prodaje, a struja mora da se placa, ne bih voleo da za par dana btc prodam za 70$. Na berzama sam dugorocno samo gubio, evo slikam se sa 15k yac upravo :).

Ja stavio bota da pri padu vecem od 5% sve proda i iskljuci se. Jes da imam samo 6,5btc (i to samo 2 moja, ostalo je firmino), ali i 100$ mi je veliki gubitak u ova susna vremena. Sve ostalo je u ltc u walletu na pc, vise ne cuvam na berzi. Pa posto se ltc sada ne prodaje, a struja mora da se placa, ne bih voleo da za par dana btc prodam za 70$. Na berzama sam dugorocno samo gubio, evo slikam se sa 15k yac upravo :).

Kakvog bota imas? Jel ume da prati i berzanske markere? npr. MACD, stoch-RSI, KDJ, ili makar EMA ili MA markere?

http://butter-bot.com Jeftin je, nikada nece da mi se isplati jer radi samo ema trading, a ja sam resio da mu ne dam 2-3k $, vec da sedim na ltc. Radi odlicno, ne jede cpu nista, i long term je ok ako udjes u pricu sa $. Ako hoces da zaradis btc, onda ne. Ali mi je ok zbog opcije da proda sve na nagli pad od x%. Za 0,8 btc siguran sam da ce jednom da mi spase bar 100$. A i da ne spase, bar mogu da legnem da spavam bez da se cimam dal sam na vasljivih 5-6btc izgubio 20+% zato sto neki yifu ili yafu ili mufu ili chen dumpuje 10k btc ukradenih od ljudi koji su mu platili asice :).

Dobro jutro :p....

Untitleds.jpg

Je li počeo mtgox da isplaćuje. Nisam pravio mesec dana šta se dešava, malo sam zaostao, a ne čita mi se sada redom sve :D

Vrh Dno