Šta je novo?

Bitcoin [BTC] (SHA-256)

ako na BTC-E pise 0 konfirmacija a naveden je iznos koji pristize onda je poslata transakcija, sacekaj malo...

Ma jok, nesto sam kombinovao i hteo poslati na btc-e da kupim ltc jeftino ... 2btc sam spakovao, ono najveca transakcija u zivotu i da me ovako, da prostite, zezaju...

Jel to znaci da je izgubljeno ili?

Ovaj baja poslao preko 100 komada sa mnom... Ccc

Ma nije izgubljen, nemam pojma kako to onda ide, i orphant-i ostaju u blockchain-u

Smorio sam se ko shisharka...

Odo smotati jedan...

jel ima neko objasnjenje ovog poveceg i nelogicnog skoka btc-a? Po principu cega ima vise manje vredi, btc se sve vise stancuje i logicno je da ce se prodavati po promtnoj ceni a i ispod nje pogotovu ljudi koji su ulecali sa velikim kesom (asic npr) pa hoce brz povracaj novca... Nesto se tu desilo pa cena porasla 40%+ u zadnih mesec dana.. jel ima neko neku informaciju o ovome?

Trenutno diff ide tom brzinom da ni asic vlasnici nece vratiti ulozeno, pogotovo ako prodaju jeftino, pa im je izgleda jedini izlaz da cekaju, a sa druge strane uvek se isto kopa, tako da ta prica da se vise stancuje ne stoji :)

Trenutno diff ide tom brzinom da ni asic vlasnici nece vratiti ulozeno, pogotovo ako prodaju jeftino, pa im je izgleda jedini izlaz da cekaju, a sa druge strane uvek se isto kopa, tako da ta prica da se vise stancuje ne stoji :)

u principu sam mislio na te ljude uleteli sa velikim kesom, oni vise stancuju :) a oni i najvise prodaju.. trziste u trzistu, odatle krecu svi skokovi i padovi cena, onda se prelije na nas ostale itd itd....

Konacno opet 1BTC=100e

Steta samo sto nemam bar 100BTC-a :). Inace nije lose, pitanje samo koliko ce trajati. I naravno bilo bi dobro da gox vec proradi sa prebacivanjem para kao nekada da ne moramo za 15$ manje prodavati..

Sta nam je ciniti, dal cekati jos da se naduva balon ili pustati, ovo smo trazili, ajd sad

To je pitanje za milana tarot :D
Ja razmisljam da li prodavati na gox-u ili bitstampu ako ne mislis odmah povlaciti novac.

Mislis da ce ici jos gore? Ne vjerujem da ce se uskoro ponoviti onaj skok od 266$.

Zasto mislite da je balon... Ja se slazem sa zmajem, diff prebrzo ide gore i asici ne uspevaju da se isplate sa niskom cenom pa cuvaju btc...

Ako se neko i istovari, to ce biti kratkotrajan pad, morace opet gore...

Mozda jeste balon a mozda i nije vidjecemo.
Sve je ovo kocka, kao i na poker aparatima imas tri opcije manja, veca i znao sam. Ova zadnja je najcesca :D
Ili jednostavno naplatis kad mislis da je dosta.

Kad budes zadovoljan cenom prodaj pola, pa ako poraste jos prodaj i ostatak, ako padne kupi btc za to sto si prodao :-D

Ja stavio bota da pri padu vecem od 5% sve proda i iskljuci se. Jes da imam samo 6,5btc (i to samo 2 moja, ostalo je firmino), ali i 100$ mi je veliki gubitak u ova susna vremena. Sve ostalo je u ltc u walletu na pc, vise ne cuvam na berzi. Pa posto se ltc sada ne prodaje, a struja mora da se placa, ne bih voleo da za par dana btc prodam za 70$. Na berzama sam dugorocno samo gubio, evo slikam se sa 15k yac upravo :).

Ja stavio bota da pri padu vecem od 5% sve proda i iskljuci se. Jes da imam samo 6,5btc (i to samo 2 moja, ostalo je firmino), ali i 100$ mi je veliki gubitak u ova susna vremena. Sve ostalo je u ltc u walletu na pc, vise ne cuvam na berzi. Pa posto se ltc sada ne prodaje, a struja mora da se placa, ne bih voleo da za par dana btc prodam za 70$. Na berzama sam dugorocno samo gubio, evo slikam se sa 15k yac upravo :).

Kakvog bota imas? Jel ume da prati i berzanske markere? npr. MACD, stoch-RSI, KDJ, ili makar EMA ili MA markere?

http://butter-bot.com Jeftin je, nikada nece da mi se isplati jer radi samo ema trading, a ja sam resio da mu ne dam 2-3k $, vec da sedim na ltc. Radi odlicno, ne jede cpu nista, i long term je ok ako udjes u pricu sa $. Ako hoces da zaradis btc, onda ne. Ali mi je ok zbog opcije da proda sve na nagli pad od x%. Za 0,8 btc siguran sam da ce jednom da mi spase bar 100$. A i da ne spase, bar mogu da legnem da spavam bez da se cimam dal sam na vasljivih 5-6btc izgubio 20+% zato sto neki yifu ili yafu ili mufu ili chen dumpuje 10k btc ukradenih od ljudi koji su mu platili asice :).

Dobro jutro :p....

Untitleds.jpg

Je li počeo mtgox da isplaćuje. Nisam pravio mesec dana šta se dešava, malo sam zaostao, a ne čita mi se sada redom sve :D

Nazad
Vrh Dno