Cek da napravis racunicu sa avalon cipovima pa ces videti sta je zabluda.A to sto su neeki mislili da jednom uloze u grafike i da im svaki mesec kaplje 100-200 eur - to je velika zabluda.
Cek da napravis racunicu sa avalon cipovima pa ces videti sta je zabluda.A to sto su neeki mislili da jednom uloze u grafike i da im svaki mesec kaplje 100-200 eur - to je velika zabluda.
Cek da napravis racunicu sa avalon cipovima pa ces videti sta je zabluda.
Cek da napravis racunicu sa avalon cipovima pa ces videti sta je zabluda.
Znam . A i ti znas.
Videcemo uskoro. Ne moze diff da raste brze od Murovog zakona. Mislim da ce moci da se izvuku novci.
Jednostavno, napravi nekoliko naloga i razdeli coine ne nekoliko mesta. Jaaako su male sanse da ti maznu na vise od jednog mesta.cacanin je napisao(la):Isto razmisljamo...
Napravio sam veliku gresku jer sam gomilu btc prodao po 10, 13 i na kraju nesto po 17$ a ni jedan nisam uhvatio na 150-200$ + !
Da me ne kopka to da mogu kao Sajber da ostanem bez ijednog btc-ltc iz steka i da me neko pokrade ne bi ih prodavao par godina.
Da pojednostavim... da mogu moje btc i ltc da drzim u dzepu....
Sto nam ti nijesi prijavio to kada si dobio...gdje su fotke???Ja sam svog Jalapeño od BFL utopio na vreme izgleda platio ga 170$ prodao za 1500$ i diff nek skace koliko hoce... Inace naručio ga prošlog septembra dobio ga u julu
.Cak i da ode na 200$ sa ovolikim skakanjem difa tesko da ce se otplatiti, da skace dif na svakih mesec pa i nekako ovako mrka kapa. Napravio sam neku racunico do 160M i nasim ASICIMA koji putuju, na 160M ce davati 0.48BTC mesecno, a proracun je da ce sa sadasnjih 50M na 160M otici za mesec ipo
Nisam ja to napisao na osnovu predvidjanja koliko ce ljudi kupiti nego koliko su vec kupili ali im nije isporuceno.@sasadjak
Nevalja ti predvidjanje nimalo... ti ocekujes kad asic-ci postanu neprofitabilni da ce ih ljudi jos kupovat
Znaci diff je skakati dok se kupuju... a taj dan nije daleko
Nisam ja to napisao na osnovu predvidjanja koliko ce ljudi kupiti nego koliko su vec kupili ali im nije isporuceno.
Na ovom linku http://bfl.ptz.ro/ imas neki spisak ljudi koji prijavili da su kupili BFL a ko zna koliko ih ima koji nisu prijavili.
Samo odatle 500Th
Avalon je prodao cipova za minimum 350 Th
To dodaj na postojecu mrezu i dobijas preko 160 miliona diff.
-Da sam te coine sto sam dao za asic ostavio i to bi mi ukrali :d
Narucio na kanadsku adresu mozda zato ? U medjuvremenu se preselio ovde, tako da sam batalio mining, i ovo mi je delovalo kao bolja opcija nego u stanu da radi 24h i jos kako je diff poceo da skace nije normalno, inace cuo i horor price o crkavanju istih, ajd fan i nekako al kad odu chipovi... mada je moj bio ultra hladan i brz pravio je preko 5.7 GH/s pri 35-40 stepeni taman je zaradio za proviziju na ebayu dok je cekao prodaju
Order #8068 je moj
A kao da situacija moze biti mnogo gora nego sto je sad![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari