Šta je novo?

Bitcoin [BTC] (SHA-256)

Trenutno se nece ne znam koliko novca povlaciti jer ce ljudi zeleti i da imaju love na berzi da trguju ltc-om. Sama trgovina ltc-om ce im povecati profit nekoliko puta jer se ocekuje manijakalna trgovina od koje ce oni imati 0.6% na svakoj transakciji. Tako gledano koliko god da im je novca zaplenjeno u nekom narednom periodu moci ce da nakarikaju cifru da skupe zaplenjenu lovu. Realno, niko sa sigurnoscu ne zna sta se desava i kakvih sve problema imaju ali nece se mtgox predati tek tako.

eeeee a onda su ameri namerno to uradili da mi mtgox ubacio ltc da se čupa?

Uradili su im to, recimo zato što im se može :D a mtgox ni u najbolje vreme nije funkcionisao baš najbolje, e sad zamisli u kom su bunaru kad su zvanično objavili da će ubaciti LTC ?

Mtgox me u zadnje vreme sve vise iritira.
Ja sam tamo ranije drzao godisnju zalihu dolara i novcica ali jok vise. Nista im ne verujem. Ne vidim razlog zasto bih tamo trgovao sa LTC kada se pojavi ako to mogu i na BTC-e sa kog izvucem pare za dan-dva kao i sa bitstampa.

Bilo kako bilo MtGox je najveca berza i najsigurnija za velike investitore..... iskreno o BTC-e skoro nista neznamo cak neznamo gde je server iza cloud-a :)

Veliki investitori bar vecina ni u kom slucaju nece doci na BTC-e, iako je vera u MtGox poljuljana on je za sad jedino koliko toliko sigurna berza za one "vece"

Iz razloga sto su najveci i zato sto ce se preko 50% trgovine ltc-om obavljati tamo. Druga stvar, nemojte misliti da se mtgox ne sprema mesecima da uvede ltc i da ce ga jednostavno ubaciti i cekati da se srusi sve zbog laga i sl.
Rade oni i na tome.

meh... ja ni nemam nalog na mtgox. od početka sam napravio na btc-e i tu čučim... ako skoči ltc na mtgox skočiše i na btc-e. a i obogatiću se sa ovih par ltc-a što imam ubilo se :D ja sam u ovome više zbog simpatične priče i da podržim celu stvar :) ako mi se grafička isplati za godinu dana, hej dobio sam grafičku za dž!!!11!!1!!!!!!11! i igram se za dž :D xtra :D long live ltc, btc i amd koji me je toliko puta zafrknuo, ali ja mu opet pružam podršku :D :D

Ovi vrte milione avione kamione a laguje im krene narod da trejduje.
Daleko je to od ozbiljne firme. Silom prilika su oni ozbiljni.
Sta bi trebalo da se desava sa nekom vecom foreks platformom onda sa hiljadama usera i stotinama marketa ?
Ovima se desila ekspanzija i izgleda su trpali u svoje dzepove bez ulaganja u softver/hardwer i zato i imaju probleme svake vrste.

Nije ovo $ pa da berzi vise samo *****i sa debelim djepovima :)
Ovde je bar 3-4% korisnika veoma upuceno u hacking, tor,..... takva bagretina kad se nameraci ima da rusi sve ispred sebe, tacno MtGox se trebao bolje pripremiti ali pitanje da li bi bilo koja berza izdrzala, ne zaboravite da je ovo jos sveze trziste, nije to copy/past neke berze

Pa lepo su rekli da rade na tome i sa sredjuju sve. Sto mislis da nece da rese? Zar mislis da bi uveli ltc i povecali 2x promet nespremni? Nemoj da si naivan toliko.
Sta mislis kako bi se btc-e snasao da ima toliki promet i da je pod DDOS-om uporedo? :d
Najozbiljniji su s razlogom. Dali su mogli biti ozbiljniji? Apsolutno da. Ali nisu ni oni mogli znati kolika ce biti navala na btc a kad je doslo do toga vec je bilo kasno.

Lova koja se ovde vrti je daleko od forexa. A laguje od silnih botova ...

Pa ogranicis im pristup na odredjen broj naloga po min/sat/dan i resio si problem.
Sve to se resava u hodu ali oni sve to nekako sporo kao da nisu japanci.
Mene to ne dotice i pojma nemam sto sam se uvatio njih, necu vise :)

Sajberu ti si ovde jedini maltene koji mi još budi veru u sve ovo, svaka čast !

moje neko mišljenje podeliću s vama:
optimista sam za LTC i držim palčeve da tako bude (mada imam samo 3-4 LTC-a, sve mi je promenjeno u BTC, ač planiram da uskoro razmenim da bude bar pola-pola):

treba kupovati YAC - to je jedino što REALNO skače već desetak dana i što će tek da skoči kada u avgustu više ne bude moguć GPU mining (http://yacexplorer.tk/graphs.htm) pogledajte trend rasta na Bter i Criptsy u zadnjih 10-tak dana..

Poslednja izmena:
jeli, a što ljudi pominju lag? šta se tačno misli pod lagom? tipa stavio sam sda se proda 12 btc i nije se prodalo iste milisekunde, tj. kad se prodalo nije mi leglo na račun?

jeli, a što ljudi pominju lag? šta se tačno misli pod lagom? tipa stavio sam sda se proda 12 btc i nije se prodalo iste milisekunde, tj. kad se prodalo nije mi leglo na račun?

Ne, nego kada krene jako da raste ili pada:

1. Neces moci da se ulogujes
2. Ako s ei ulogujes neces dalje od login-a
3. Neces uspeti da kupis ili prodas
4. Onda ces lupati po tastaturi... ko se seca pada sa 266 na 50 zna o cemu pricam :D
5. Sacekaj pa sam proveri ;)

Ne kapiram sto si ti lupao po tastaturi kad je bio taj pad?
Ja sam imao priliku da se oprostim od 2.5k $ bas to vece.. i nisam lupao po tastaturi.. oljustio paket tuborga i sacekao momenat.. i izasao u plusu za oko 0.5k..

Realno nista ti tu nece pomoci lupanje po tastaturi, vec samo strpljenje ;)

Mnogo njih se zaleti i ocekuje brdo parica preko noci.. al zaboravljaju da sa druge strane monitora.. na toj istoj berzi.. nalaze premazani visegodisnji berzanski manipulatori..

Kontam kako je najrealnije da prodaju treba raditi onda kad smatras da si zadovoljan cenom.. to sto cu sad da ga prodam za 100$ a kasnije u toku dana ce da skoci na 115.. pa bas mi se "grebe" sto je ispalo tako.. ne moram sve pare na svetu da uzmem ja :D bitno je da sam ja zadovoljan sa onim sto sam dobio

Poslednja izmena:
Ne kapiram sto si ti lupao po tastaturi kad je bio taj pad?
Ja sam imao priliku da se oprostim od 2.5k $ bas to vece.. i nisam lupao po tastaturi.. oljustio paket tuborga i sacekao momenat.. i izasao u plusu za oko 0.5k..

Realno nista ti tu nece pomoci lupanje po tastaturi, vec samo strpljenje ;)

Mnogo njih se zaleti i ocekuje brdo parica preko noci.. al zaboravljaju da sa druge strane monitora.. na toj istoj berzi.. nalaze premazani visegodisnji berzanski manipulatori..

Kontam kako je najrealnije da prodaju treba raditi onda kad smatras da si zadovoljan cenom.. to sto cu sad da ga prodam za 100$ a kasnije u toku dana ce da skoci na 115.. pa bas mi se "grebe" sto je ispalo tako.. ne moram sve pare na svetu da uzmem ja :D bitno je da sam ja zadovoljan sa onim sto sam dobio
Figurativno lupao, nemoj biti bukvalista. ;)

mtgox da propadne?

tesko. mtgox je na dobrom putu da postane btc paypal:

http://online.wsj.com/article/SB10001424127887323873904578574000957464468.html

------------------------------------------------------

WASHINGTON—The world's largest bitcoin trading exchange appears to have taken a key step to comply with U.S. anti-money-laundering rules and potentially avoid additional run-ins with authorities.

A company listed as Mt. Gox this week registered as a money services business with the Treasury Department's Financial Crimes Enforcement Network, according to FinCen's website. Tokyo-based Mt. Gox, which says it handles about 80% of all trading in the virtual currency, couldn't immediately be reached for comment.

FinCen in March started applying traditional money-laundering rules to "virtual currencies" amid growing concern that new forms of digital cash are being used for illicit activities. Those rules mandate that exchanges register with FinCen, follow stricter bookkeeping requirements and report transactions of more than $10,000.

About a month after the edict, the Department of Homeland Security seized an account tied to Mt. Gox, alleging the company and a subsidiary were conducting transactions "as part of an unlicensed money service business."

According to FinCen's website, the agency received Mt. Gox's registration on Thursday. The online form listed a street in Dover, Del., as the company's address.

Quote from: Stephen Gornick on June 28, 2013, 11:51:23 PM
MSB Registration Status Information

Date: 06/28/2013

MSB Registration Number: 31000029348132
Registration Type: Initial Registration
Legal Name: MtGox Inc
DBA Name:
Street Address: 615 S Dupont Hwy
City: Dover
State: DELAWARE
Zip: 19901

MSB Activities:
Money transmitter, Other

States of MSB Activities:
Alabama, Alaska, American Samoa, Arizona, Arkansas, California, Colorado, Connecticut, Delaware, District Of Columbia,
Federated States Of Micronesia, Florida, Georgia, Guam, Hawaii, Idaho, Illinois, Indiana, Iowa, Kansas,
Kentucky, Louisiana, Maine, Marshall Islands, Maryland, Massachusetts, Michigan, Minnesota, Mississippi, Missouri,
Montana, Nebraska, Nevada, New Hampshire, New Jersey, New Mexico, New York, North Carolina, North Dakota, Northern Mariana Islands,
Ohio, Oklahoma, Oregon, Palau, Pennsylvania, Puerto Rico, Rhode Island, South Carolina, South Dakota, Tennessee,
Texas, Utah, Vermont, Virgin Islands, US, Virginia, Washington, West Virginia, Wisconsin, Wyoming
All States & Territories & Foreign Flag: All States/Territories

Number of Branches:

Authorized Signature Date: 06/26/2013

Received Date: 06/27/2013

-> FinCEN je americka savezna agencija, ogranak centralne banke, zbog koje je cela ova frka oko pranja novca i nastala. mtgox je sada registrovana firma za transfer novca.

odlicna vest, no, ne mislim da ce uticati pozitivno na cenu.

Poslednja izmena:
I btw MTGox je objavio fotke svojih novih prostorija, servera i opreme. Tako da ne brinite se ulozili su i sve kad bude bilo spremno tek ce tada da zagrizu u LTC. Zato se i odlaze da bi bili spremni.

hehe svi su izgledi da ce ovo evoluirati iz hobija u poslic

Zasto da ne? Odavno znamo da je ovo ima buducnost i pored mracnih prognoza pojedinih. Ovako ili onako moci ce ovde fino da se zaradi.

E da je sreca pa da diff bude ovakav...

Prilozi

• diff.jpg
    diff.jpg
    223 KB · Pregleda: 181
Mora da je kinezima nestalo struje pa asici nisu radili :D

Obicno je u startu pokazivalo kontra, veliki plus... sada je vec + 18% , ali to ne mora nista da znaci ...

Ja znam da BFL zahuktava proizvodnju, upravo kako kazu stiglo im more cipova, da znate sta vas ceka, inace oni i dalje tvrde da ce sav preorder isporucitu do septembra???

Jezivo :D...

Nazad
Vrh Dno